Kezdőlap Adatvédelem
Adatvédelem
 Adatkezelési/adatvédelmi képzéseink célja, hogy egyrészről átfogó képet nyújtsanak az aktuális szabályozásról a résztvevők számára, másrészről a saját kérdések megválaszolásán túl esettanulmányokon keresztül gyakorlatban alkalmazható tudást adjanak.
 
Már több mint 150 cég választotta munkatársai továbbképzéséhez a mi szakmai tanfolyamjainkat, workshopjainkat. Egyre több vállalat ismeri fel, hogy kollégáit tovább kell képeznie adatkezelési témában, hiszen magasabbak a bírságok, egyre több adatvédelmi kérdés merül fel és fel kell készülni a kollégáknak az EU új - 2018-ban bevezetésre kerülő - Általános Adatvédelmi Rendeletére (GDPR) is.
 
Képzési kínálatunk tükrözi, hogy az adatkezelésnek és adatvédelemnek ma már sokféle aspektusa van (marketing, hr, stb.). Tanfolyamainkat próbáljuk tematizáni és az egyes szakmai területek igényeire szabni.
Ha szeretne az adatok kezelésére és védelmére vonatkozó szabályokkal
tisztában lenni, és megismerni a gyakorlatot
jöjjön el a Sämling Kft. által szervezett képzésekre! 
 
Témáink:
 
(szeptember 25-26.)
 
 
Jelenleg nincs meghirdetett időpontunk, így csak vállalati, kihelyezett formában érhető el.
 
Képzéseink kiscsoportos, gyakorlati képzések, ahol a kis létszámnak köszönhetően minden egyes képzés egyben konzultációs lehetőséget is jelent a téma szakértőjével.
 
Az is nagyon hasznos és fontos, hogy tisztában legyünk, mit tehetünk személyes adataink védelmében és hogy adatainkat ki, hogyan és milyen feltételekkel kezelheti. 
 
 További NAIH ajánlások itt!
További NAIH adatvédelmi állásfoglalások, jelentések itt!
További NAIH hatósági határozatok, végzések itt!
Tájékoztató az adatvédelmi nyilvántartásról itt!
 
Adatvédelem KVÍZEK!
 
Tesztelje munkaügyi adatvédelemmel kapcsolatos ismereteit! 
 
 
Tesztelje általános adatvédelmi ismereteit!
 
Tesztelje a marketing célú adatkezelésre vonatkozó ismereteit!
 

  
 
2016-ban hatályba léptek a 2011-es adatvédelmi törvény első komoly módosításainak új szabályai, amelyek a személyes adatok kezelése és a közérdekű adatok nyilvánossága terén is fontos változásokat hoztak.
 
Többek között arra kell figyelni, hogy a törvény megsértése miatt kiszabható bírság már húszmillió forint, külön nyilvántartást kell vezetni az adatvédelmi incidensekről, lehetővé vált a multinacionális cégek kötelező szervezeti szabályozásának hatósági jóváhagyása és számos ponton megváltoztak a közérdekű adatigénylésekkel kapcsolatos eljárási szabályok.
 

 
Adatvédelmi képzésünket a piaci és törvényi változásoknak megfelelően folyamatosan aktualizáljuk, esettanulmányainkat pedig a résztvevők igényeihez válogatjuk.
A képzést az aktuális adatvédelmi követelményekre építjük, feladatokkal bővítjük, hogy elősegítsük a megszerzett elméleti tudás gyakorlatba való átültetését. 

  
képzés felelős  Tuba Vera kepzesszervezo
Tuba Vera
Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 111
Fax: +36 1 212 5071
Email: vera.tuba
@samling.hu
képzésI ASSZISZTENS  
Szilágyi Georgina
Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 108
Email: georgina.szilagyi
@samling.hu
KÉPZÉS NAPTÁR
2017. 09. 25 Adatvédelmi felelős képzés
Adatvédelmi felelős képzés 2017. szeptember 25-26. , Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
2017. 10. 10 Adatvédelem marketingeseknek
Adatvédelem és marketing 2017. ősz, Budapest
2017. 11. 07 Munkaügyi adatvédelem
Adatvédelem a munkaügyi gyakorlatban (1 nap) 2017. november 7., Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
2017. 11. 13 HR nem HR szakembereknek képzés
HR alapismeretek - 2017. november 13-14-15. (3 nap), Budapest
2017. 12. 01 Pénzügyek nem pénzügyeseknek képzés
2017. december 1-2-8. (3 nap), Budapest
Cégünk folyamatosan szervez kihelyezett, vállalati képzéseket. Elvisszük cégéhez az Önök által kiválasztott nyílt képzésünket vagy az Önök igénye alapján kidolgozott speciális képzési programot. Legyünk partnerek a képzési tartalom összeállításában és a megvalósítás körülményeinek meghatározásában! Bővebben>>>
Legyen tisztában a személyes adatok védelmére
vonatkozó szabályokkal, és ismerje meg a gyakorlatot 2 napos Adatvédelmi felelős képzésünkön!
 
Legyen tisztában a személyes adatok munkaügyi célú kezelésére vonatkozó szabályokkal, szerezzen átfogó képet a Munka Törvénykönyvéről, a közszféra foglalkoztatási törvényeire és az adatvédelmi törvényre is kiterjedően, ismerje meg a hatósági és bírói gyakorlatot!
Képzésünk kifejezetten a direktmarketingre és a kereskedelmi kommunikációra vonatkozó adatvédelmi követelményekre vonatkozóan ad segítséget egy ésszerű, az ügyfelek és potenciális ügyfelek adatait következetesen védő, ugyanakkor az adatkezelő számára értelmetlen terheket nem okozó adatvédelmi rendszer kiépítéséhez.
A képzés átfogó, de gyakorlatorientált eligazítást ad a közpénzek felhasználására, az állami támogatásokra, valamint az állami és önkormányzati szférával kötött magánjogi szerződésekre vonatkozó közzétételi és nyilvánossági követelményekről.
A pénzügyi képzés célja, hogy fejlessze a résztvevők ismereteit pénzügy és számvitel témakörökben annak érdekében, hogy mindennapi munkájuk és döntéseik során saját szakmai ismereteik mellett a pénzügyi és számviteli szemléletet is figyelembe vegyék. 
A 3 napos képzés témája a HR. A tanfolyamot nem HR vezetőknek ajánljuk. A képzés olyan szakembereknek szól, akik nem HR végzettséggel rendelkeznek, de együtt kell működniük a HR szakemberekkel, vagy maguknak kell a HR területet is ellátniuk saját munkájuk, feladataik mellett, illetve akik érdeklődnek a HR-es szakma iránt.