Kezdőlap Controlling
Controlling
A Sämling Controlling üzletágában olyan tudást és eszközöket hozunk létre és teszünk mindenki által elérhetővé, amelyek a lehető legjobb teljesítmény lehetőségét adják egyéni és szervezeti szinten egyaránt – úgy, hogy ezzel a társadalom javát is szolgáljuk.
 
Hiszünk abban, hogy az üzleti életben is, a tudás mellett az érzelmek azok, amelyek meghatározzák a kiválóak teljesítményét - ezáltal a szervezetek eredményességét. A Sämling Controlling üzletágának fókuszába ezért a jövőben az oktatás magas színvonala mellett az érzelmi intelligenciát helyezzük.
 
A Controlling üzletág munkatársai az elmúlt időszak értékelése, hallgatói visszajelzései alapján 2018. januárjától a következő elvek mentén szervezik a képzéseket, tanfolyamokat:
- Tanfolyamaink során időt hagyunk a mély megértésen alapuló tanulásra és tapasztalásra, amelyek igazi eredményeket hoznak a résztvevők számára.
- Az egyén kiváncsiságát, a szenvedélyt, és a relfexiót helyezzük a tanulás középpontjába.
- Dinamikus, együttműködő, és támogató kapcsolatokat hozunk létre, amelyek hosszú távra szólnak.
 
A Sämling controlling képzései
 
Cégünk az 1-2 napos controlling-részterületeket érintő workshopoktól az átfogó, mindenre kiterjedő gyakorlati controller képzésekig biztosít tanulási lehetőségeket.
 
Tanfolyamainkat a munkában használhatóság alapján szervezzük. Az igényekkel lépést tartva folyamatosan fejlesztjük, bővítjük az oktatásokat.
 
Válassza Ön is kiscsoportos, gyakorlati képzéseinket!
 
 
 
A német REFA GmbH. az Európai Unió egyik legnagyobb képző szervezete, a Sämling pedig a REFA kizárólagos magyarországi képviselete.

Bővebben a REFA-ról>>>
 
Nemzetközi REFA controller képzésünk
 
Érdemes Nemzetközi REFA controller képzésünket választania, amennyiben:
- átfogó controlleri ismeretekre van szüksége,
- szívesen megismerné a controlling izgalmas világát,
- naprakész, gyakorlatias szakmai ismereteket szeretne.
 
 
 
Ha a controllingon belül egy konkrétabb terület áll érdeklődése középpontjában és ezen szeretne gyakorlati ismereteket szerezni, akkor a következő képzéseink közül választhat:
 
Költségcontrolling - a költségek tervezésének elsajátítására, a költséghelyi költségtervezésnek, ellenőrzésnek és a belső teljesítményszámításnak a gyakorlati használatára.
 
Pénzügyi controlling - a szervezeti pénzügyi célok meghatározására és elérésének biztosítására, a pénzügyi döntések megalapozására.
 
Számviteli alapok - a controlling alapjául szolgáló legfontosabb eszköz és információforrás megismerésére, az alapvető fogalmakkal, összefüggésekkel, gyakorlati módszerekkel, sok-sok példával.

Vállalati szimuláció képzés - izgalmas tréning, egy üzleti szimulációs szoftver segítségével a jövedelmező vállalati működés elsajátítására.

HR controlling - a hatékony személyügy kialakításáért, fejlesztésért.
 
 
Ha valaki kitűnő kontroller vagy pénzügyi elemző, akkor is lehetnek olyan szakterületek, amellyel egyáltalán nem, vagy csak ritkán találkozik. Az elméleti tudás, lehet, hogy megvan, de vajon ez elég a gyakorlatban történő megvalósításhoz?

Ha csak egy-két nap áll rendelkezésére és a controlling egy speciális részét szeretné átfogóbban tanulmányozni, akkor válasszon controlling workshopjaink közül.
 
Controlling nem controllereknek - azoknak a vezetőknek, munkatársaknak, akik együtt dolgoznak a controllerrel
 
Cash flow controlling - a gazdálkodás-pénzgadálkodás, a pénzforgalom tervezésére és elemzésére.
 
Beruházási controlling - a beruházási döntések előkészítésére és a megvalósítás elemzésére.
 
Stratégiai és teljesítmény controlling - a stratégiaalkotás és a teljesítménymérés összehangolásáért.
 
Projektcontrolling - a hatékony projekt-vezetési ismeretek elsajátítására, projektek haladásának figyelemmel kisérésére, a projekt hibák kiszűrése, és kezelésére.
 
 
A gazdasági döntések meghozatalához szükséges információk megszerzését, gazdasági jelenségek és az ezekre ható tényezők feltárását, tervezését, elemzését segítik elő a személyre szabható kihelyezett controlling képzéseink.

Kinek ajánljuk?
 
Controlling képzéseinket ajánljuk az operatív tervezéssel és döntéselőkészítéssel foglalkozó műszaki és gazdasági szakembereknek. A vállalkozások menedzserei, vezető munkatársai számára is hasznos a REFA controlling filozófiájának és módszereinek gyakorlati ismerete, a stratégiai célok megvalósítása érdekében.
 
Szeretettel várjuk Önt is képzéseinken - jelentkezzen most vagy kérdezze a Controlling üzletág képzés felelősét! Fodor Zoltán, 06 (30) 866 64 85.
 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 
 

Eredeti, német REFA tanácsadást keres?
Tájékozódjon a www.refa-consulting.de oldalon.

  
képzés felelős  
Fodor Zoltán
Telefon:
+36 1 212 44 12 Mellék: 109
illetve
+36 1 212 51 84
Email: zoltan.fodor
@samling.hu
Képzési asszisztens  

Porubszky Katalin

Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 107 
Fax: +36 1 212 5071
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 02. 24 Költségcontrolling képzés
2018. február 24-től április 28-ig, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2018. 03. 07 Projektcontrolling képzés
2018. március 7-8., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2018. 03. 21 Nemzetközi REFA Controller képzés Nyílt nap
Nemzetközi REFA Controller képzés Nyílt nap - 2018. március 21., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2018. 03. 28 Cash Flow controlling workshop
2018. március 28., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2018. 03. 29 Controlling alapismeretek (Controlling nem controllereknek képzés)
Controlling alapismeretek - Controlling nem controllereknek, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2018. 04. 28 Nemzetközi REFA controller-képzés
2018. április 28-tól 2019. február 9-ig, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2018. 04. 28 Számviteli alapok képzés
2018. április 28-tól, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2018. 05. 05 Termelési controlling képzés
2018. május 5-től 12-ig, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2018. 05. 05 Önköltségszámítás képzés
Önköltségszámítás 05.05-én, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2018. 05. 08 HR controlling képzés
4 napos HR controlling képzés május 8-16., Budapest
2018. 05. 10 HR controlling 1 napban
2018. május 10., Budapest
Németországból adaptált magyar nyelvű REFA controller képzésünkön elsajátíthatja a gyakorlatot!
A REFA Németország vezető tanácsadó és tréning szervezete. A Sämling Üzleti Oktatási Kft. Magyarországon szervez évtizedek óta szervez controlling képzéseket, oktatásokat, mindig alkalmazkodva a válzotásokhoz, elvárásokhoz.
 
A REFA kizárólagos licence-partnereként a Sämling oktatási és szakmai tapasztalataival párosítva, különleges, egyedi lehetőséget kínál a controlling szakmai képzések területén.
1-2 napos workshopjainkon olyan speciális controlling területek kerülnek előtérbe, melyek megismerése során a résztvevők javíthatnak többek között a cash menedzsmentükön, a stratégiaalkotásukon, megismerhetik a projektek buktatóit, vagy körüljárhatják a beruházási döntések tényezőit.

 Ha úgy érzi, szüksége lenne vállalatánál egy új szemléletmódra, szeretné, hogy kollégái hatékony és naprakész ismeretekkel rendelkezzenek a különböző controlling területeken, a vállalat specifikus képzésre lenne szüksége, akkor kérjen egyéni ajánlatot képzési felelősünktől.
REFA módszertanon alapuló képzéssel kombinált vállalati tanácsadás.
Németországból adaptált tervezési eszközökkel és képzési programokkal komplex fejlesztési csomagot kínálunk partenereinknek a kis- és közepes cégektől a multinacionális vállalatokig.
Beruházási alapismeretek megszerzése, gazdaságossági ismeretek. Számítási módszerek gyakorlatba ültetése, számítási eredmények elemzése és értékelése. Beruházások tervezése, kapcsolódó elemzési feladatok elvégzése. Projekt alapismeretek megszerzése, projektek tervezése, projektcontrolling 4 napban.
A képzés elvégzése biztosítja a vállalatok gazdasági és műszaki szakembereinek az "együtt-gondolkodást" és "egyformán-látást".
Gyakorlati példákon keresztül ismerteti meg a résztvevőkkel azokat az eljárásokat, amelyekkel a nyereségesebb alternatívák mellett dönthetnek.