Kezdőlap Vezetőknek ajánljuk!
Vezetőknek ajánljuk!
Ismerje meg kifejezetten vezetőknek kínált tréningjeinket!
.
Elsődleges célunk a vezetői készségek és attitűd fejlesztése. Szakmai képzéseink és tréning programjaink a vállalatok hatékonyabb működését támogatják.
Képzéseink nyílt és kihelyezett vállalati (zárt) formában is elérhetőek.
 
 
Bevezetés a HR világába. A 3 napos képzés témája a HR. A tanfolyamot elsősorban nem HR vezetőknek ajánljuk. Ajánljuk minden vezetőnek, mert ők a saját területük HR vezetői is egyúttal. 
Finanszírozza képzéseit pályázati forrásból!
A Széchenyi 2020 keretében megjelentek a Munkahelyi képzések támogatása pályázatok.
A felhívások legfőbb célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége. 
A támogatási kérelmek benyújtása: hamarosan.
Ismerje meg a controlling tevékenységét, működését, és tegye hatékonyabbá munkáját! Egynapos, rendszerező képzés.
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 10. 22 HR nem HR szakembereknek képzés
2018. ősz, Budapest
Tapasztalja meg vezetőként, hogyan tud a NEWS™ coaching eszközeivel eredményes beszélgetéseket lefolytatni csapatának tagjaival!
A modern vezetőnek képesnek kell lennie vezetni: felhatalmazni, motiválni, együttműködni, ugyanakkor képesnek kell lennie navigálni csapatát a viharos és változó valóságban.
Manapság a gazdaság szereplői sokkal több problémával kerülnek szembe, mint valaha. Ezek többek között lehetnek emberi eredetűek, rendszerszintű hiányosságok, vezetési és vállalati kultúrát érintő elakadások. A felszínen a problémák különbözőnek tűnnek, és úgy látszik, mintha nagyon eltérő megoldási módokat igényelnének. Azonban az Arbinger Intézet az Oxford, Harvard, Yale egyetemekkel folytatott 35 éves pszichológiai kutatásai rávilágítottak, hogy valójában a forrás közös, és ebből adódóan majdnem az összes szervezeti probléma visszavezethető egyetlen gyökérokra.
A pénzügyi képzés célja, hogy fejlessze a résztvevők ismereteit pénzügy és számvitel témakörökben annak érdekében, hogy mindennapi munkájuk és döntéseik során saját szakmai ismereteik mellett a pénzügyi és számviteli szemléletet is figyelembe vegyék.
A 2 napos tréning célja olyan vezetői ismeretek és attitűd átadása, amelynek révén a projektmunka hatékonyabbá tehető.
 
Képzésünket azoknak ajánljuk, akik szeretnének hatékony, tartalmas és eredményes értekezleteket vezetni. Akik arra törekszenek, hogy az általuk vezetett értekezletek elérjék valódi céljukat, résztvevői érezzék a megbeszélés fontosságát.
Német projektmenedzsment képzésünk 16 éve kínálja a legkomplexebb hazai projektmenedzsment tudást.
Programunk azoknak szól, akik a projektmenedzsment szakmát alaposan és átfogóan szeretnék elsajátítani.