Kezdőlap Vezetőknek ajánljuk!
Vezetőknek ajánljuk!
Ebben a kategóriában tréningeket és képzéseket kínálunk vezetőknek. Többféle továbbképzést tartunk felső- és középvezetők, illetve egyéb munkakört betöltők számára is.
Itt a legfőbb cél a vezetői készségek fejlesztése. Szakmai képzéseink és tréning programjaink a vállalatok hatékonyabb működését támogatják.
Képzéseink és tréningjeink nyílt (nyitott képzés, meghirdetett időponttal) és kihelyezett vállalati (zárt) formában valósulnak meg.
Bevezetés a HR világába. A 3 napos képzés témája a HR. A tanfolyamot elsősorban nem HR vezetőknek ajánljuk. Ajánljuk minden vezetőnek, mert ők a saját területük HR vezetői is egyúttal. 
Finanszírozza képzéseit pályázati forrásból!
A Széchenyi 2020 keretében megjelentek a Munkahelyi képzések támogatása pályázatok.
A felhívások legfőbb célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége. 
A támogatási kérelmek benyújtása: hamarosan.
Ismerje meg a controlling tevékenységét, működését, és tegye hatékonyabbá munkáját! Egynapos, rendszerező képzés.
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 05. 18 Pénzügyek nem pénzügyeseknek képzés
2018. május 18-19. és 25., Budapest
A pénzügyi képzés célja, hogy fejlessze a résztvevők ismereteit pénzügy és számvitel témakörökben annak érdekében, hogy mindennapi munkájuk és döntéseik során saját szakmai ismereteik mellett a pénzügyi és számviteli szemléletet is figyelembe vegyék.
A 2 napos tréning célja olyan vezetői ismeretek és attitűd átadása, amelynek révén a projektmunka hatékonyabbá tehető.
Német projektmenedzsment képzésünk 16 éve kínálja a legkomplexebb hazai projektmenedzsment tudást.
Programunk azoknak szól, akik a projektmenedzsment szakmát alaposan és átfogóan szeretnék elsajátítani.
 
 
Képzésünket azoknak ajánljuk, akik szeretnének hatékony, tartalmas és eredményes értekezleteket vezetni. Akik arra törekszenek, hogy az általuk vezetett értekezletek elérjék valódi céljukat, résztvevői érezzék a megbeszélés fontosságát.