Kezdőlap HR, TB HR és Munkajog képzések Munkajogi képzések
Munkajogi képzések
Egyik legnagyobb kihívás a HR vezetők, munkatársak számára, hogy a szervezeti célok eléréséhez a leginkább megfelelő humán tőkét biztosítsák. Időről-időre bővíteni, szűkíteni, változtatni kell a munkavállalók körét.
 
A szervezeti érdekek szem előtt tartása mellett a munkatársak érdekeit is figyelembe kell venni. Egyidejűleg kell betartani a vonatkozó jogszabályokat, és érvényesíteni az alkalmazottak jogos követeléseit, elvárásait.
 
Képzéseinken a résztvevők megismerik a munkajogi alapfogalmakat, és tisztában lesznek azzal, hogy ha felmerül egy munkajogi kérdés - a munkában vagy az életben – azt hol kell keresni és hogyan kell értelmezni.
 
Munkajogi képzéseinken érthetően, sok gyakorlati, életből vett példával, remek oktató tolmácsolásában mutatjuk be a munkajog alapjait, online és tantermi formában is. 
 
Képzéseink célja, hogy a résztvevők olyan gyakorlati tudást kapjanak, amellyel a munkájuk során felmerülő munkajogi problémákat sikeresen megoldják.
 
Tekintsen bele online kurzusunkba, ismerje meg előadónkat: 
 
 
 
KÉPZÉS NAPTÁR
2017. 10. 30 Munkajogi alapok - online képzés
Munkajogi alapok ONLINE kézpés, Online - befizetést követően azonnal elérhető a videó (akár ma)
2017. 11. 23 Munkajog a HR gyakorlatában
HR munkajog - 2 nap - november 23. és 30., Hotel Mediterran, 1118 Budapest, Budaörsi út 20/a
HR munkajog képzési program úgy épül fel, hogy pályakezdők, a HR területtel ismerkedők és gyakorló HR munkatársak számára is hasznos ismereteket nyújt.
Sajátítsa el a munkajogi alapokat online képzésünkön! Ismerje meg, mit szabályoz a munkajog.
E-learning tanfolyamunk munkáltatói és munkavállalói oldalról is hasznos ismereteket nyújt.