Kezdőlap Controlling Nemzetközi REFA controlling
Nemzetközi REFA controlling
A szervezeti teljesítmény és a versenyelőny titka: REFA controlling képzések
 
A Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. 2017. áprilisában 47. alkalommal készül elindítani Nemzetközi REFA controller képzét.
 
A részvételi díjhoz számos egyedi kedvezmény és finanszírozás kapcsolható - ennek kapcsán kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot Fodor Zoltán üzletágvezetővel (06 (30) 866 64 85, zoltan.fodor@samling.hu). Tájékozódjon a Nemzetközi controller képzés moduljairól, árairól - és az Ön EGYEDI KEDVEZMÉNYEIRŐL >>>
 
Napjainkban egyre inkább követelmény a vezetővel, vezetéssel, menedzsmenttel kapcsolatban, hogy összhangot biztosítson a szervezete, cége és a piaci környezet között. Ehhez a vállalati teljesítményről átfogó, de részleteiben is megjeleníthető képet kell kapni, illetve azt elemezni is kell tudni - és ennek a tevékenységnek a legfőbb eszköze a controlling.
 
A Sämling Nemzetközi REFA controller képzése, nemzetközi hátterű, magyar viszonyatok között kipróbált eszközöket, tervezési, elemzési, információkezelési módszereket ad a vezetést támogató controller kezébe. Az itt megszerzett controlling-tudás segítségével képes a vállalkozások vezetése jövő, -cél és költségorientáltan, a környezeti változások állandó figyelésével és azok vállalkozásra adaptálásával, valamint a változásokból adódó feladatok megértésével, a controlleren keresztül irányítani a szervezetét.
 
A REFA controlling eszközrendszere az operatív és stratégiai controllingra is fókuszál. Minden vezető egyetért abban, hogy az a vállalat, amely képes a teljesítmény-mérésre jól használható mutatószámokat kialakítani és képes fejleszteni folyamatait, termékeit és szolgáltatásait, az hosszú távon is megőrzi versenyelőnyét. A mutatószámrendszerek világosan mutatják a vállalat teljesítményét, a költségcontrolling segítségével megtervezhetjük és terv-tény eltéréselemzéssel pedig vizsgálhatjuk a vállalati büdzsé megvalósulását.
 
 
A REFA élen jár a gyakorlati vállalatfejlesztés és kapcsolódó teljesítménymenedzsment oktatás területén. A szervezet 1924-ben történő megalakulása óta a termelés hatékonyabbá tételének know-how közvetítésével foglalkozik. A Sämling a REFA tudásának, tapasztalatának közvetítésével hozzájárul a magyar vállalatok versenyképességének, valamint a dolgozók munkafeltételeinek folyamatos optimalizálásához.
 
A REFA licence alapján a Sämling átültetett tananyagokkal és REFA oklevéllel a Nemzetközi Controller képzésen közel 1000, REFA Controlling menedzser képzésen közel 700 hallgatót képzett ki. Visszatérő ügyfeleink között van a MOL Nyrt, a Flextronics, Claas Hungária Kft., Konica Minolta Kft., Pannon - Víz Zrt., Hammerstein Bt., Knorr - Bremse Hungaria Kft., SAGEM Magyarország Kft.,Visteon Hungary Kft., Sapu Bt.
 
A Sämling Controlling üzletágának továbbképzési kínálatban workshopok, komplett szakképzések találhatók szakemberek és vezetők számára - KIHELYEZETT FORMÁBAN IS!
A továbbképzési és tanácsadási kínálat a tapasztalatok szerint kiterjed mind kis- és középvállalatokra, valamint multinacionális vállalatokra.
 
 
Magyarországon a német-nemzetközi, EU-konform REFA Controller Urkunde CSAK a Sämlingnél!
 
Az oktatás minden esetben magyar nyelvű, ötvözi a német és hazai gyakorlatot.
 
Kérdés, további információ:
Fodor Zoltán, telefon közvetlen: (1) 212 51 84, melléken keresztül: (1) 212 44 12 / 109, mobil: 06 (30) 866 64 85, E-mail: zoltan.fodor@samling.hu
 
REFA alapképzés Sämling Kft. a REFA GmbH kizárólagos licencmegállapodása
(PDF file formátum)
REFA alapképzés
REFA Consulting
(PDF file)
 
 
 
 
képzés felelős  
Fodor Zoltán
Telefon:
+36 1 212 44 12 Mellék: 109
illetve
+36 1 212 51 84
Email: zoltan.fodor
@samling.hu
Képzési asszisztens  

Porubszky Katalin

Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 107 
Fax: +36 1 212 5071
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 03. 21 Nemzetközi REFA Controller képzés Nyílt nap
Nemzetközi REFA Controller képzés Nyílt nap - 2018. március 21., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2018. 04. 28 Nemzetközi REFA controller-képzés
2018. április 28-tól 2019. február 9-ig, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
Az operatív controlling gyakorlati megközelítése.
Német precizitás, hazai környezet, magyar nyelvű oktatás szombatonként Budapesten. A controlling gyakorlata üzleti szimulációval.
Itt a lehetőség: tesztelje képzésünket, jöjjön el nyílt napunkra, és ismerkedjen meg oktatónkkal, Lengyel Lászlóval, tegye fel kérdéseit, lessen bele a képzésbe!
Nemzetközi REFA controller-képzésünket 2018. áprilisában 47. alkalommal indítjuk.