Kezdőlap Projektmenedzsment
Projektmenedzsment
A projektmenedzsment első kihívása, hogy előre meghatározott korlátok figyelembevételével kell elérnie az eredményt.  A második kihívás, hogy a projekt az előre definiált célok eléréséhez a szükséges eszközöket optimálisan és integrált módon használja fel.

Ma már aligha kell meggyőzni bárkit is arról, hogy a projektek milyen jelentős szerepet töltenek be a cégek változásában, megújulásában, hatékonyságuk és versenyképességük fokozásában. Elvétve lehetne olyan céget találni az országban, akik még soha nem folytattak le egyetlen egy projektet sem. Ám ha az iránt kezdenénk el érdeklődni, hogy pontosan miben is tér el egy projekt a cég mindennapos teendőitől, mi az, amit másképp kell csinálni, ha projektben veszünk részt, már jóval határozatlanabb lesz a válasz.
Arra a kérdésre pedig, hogy miért is használunk más metodikákat, és miért pont azokat használjuk, mit nyerünk, vagy mit veszítünk egyikükkel-másikukkal, már csak kevesen tudnak megfelelni.
Pedig ha eredményesen és hatékonyan is szeretnénk futtatni a projektjeinket, mindezekkel tisztában kell lennünk.

A projektmenedzsment olyan szakterület, ami az erőforrások szervezésével és azok irányításával foglalkozik, amelynek célja, hogy az erőforrások által végzett munka végeredményeként egy adott idő- és költségkereten belül eredményesen teljesüljenek a projekt céljai.
 
Ha ön is szeretné megismerni az igazi projektmenedzsmentben rejlő lehetőségeket, jelentkezzen képzéseinkre!
 

Aktuális ajánlatunk: Német Projektmenedzser Szakember képzésünk új csoportot indít november 17-től!
Ha kíváncsi a legkomplexebb hazai projektmenedzser képzésre, >> IDE << kattintva tájékozódjon a részletekről!

 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy részesüljön az egyedi kedvezményekben! >> 
 

  
képzés felelős  
dr. Sándor Lászlóné
Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 106
Fax: +36 1 212 5071
Email: eva.sandor
@samling.hu
képzés felelős  
Suchman Péter
Telefon:
+36 1 212 44 12 Mellék: 105
Email: peter.suchman
@samling.hu
KÉPZÉS NAPTÁR
2017. 11. 17 Német Projektmenedzsment Szakember Képzés
2017. november 17-től 2018. március 3-ig, Kinnarps Jarl Konferencia- és Tréningközpont 1133 Budapest Váci út 92.
 A képzés Németországban kiállított oklevéllel (Urkunde) zárul. Szerezzen Projektmenedzser-szakértői végzettséget!
Miért választották eddig több százan a Sämling Projektmenedzsment képzéseit?
 
Van, aki a gazdag tartalom miatt; mivel a tananyag alapjait a Német Projektmenedzsment Szövetség fektette le, részletesen tárgyalva mintegy negyven, a projektmenedzsment során kiemelkedően fontos kompetencia elméleti hátterét, valamint az alkalmazásukhoz szükséges metodikákat.
 
Cégünk több éves szakmai tapasztalatot szerzett kihelyezett képzések szervezésében, melyeknek legnagyobb előnye, hogy egyedi igényekhez alakítjuk képzési programjainkat.
Projektmenedzsment témakörben valamennyi képzés kihelyezett formában is lebonyolítható.
 
 Projekt-controlling technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a controlling vezető kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a gazdasági környezet változásaira.