Kezdőlap Projektmenedzsment
Projektmenedzsment

Tudjuk, mennyire fontos a projektek sikere, és mekkora tétje van egy-egy projektnek. És azt is tudjuk, mennyi buktatója van a projektirányításnak.
Ezért segítünk 15 éve a projektekben dolgozó szakemberek képzésében, fejlesztésében.

Több száz szervezet választott minket az évek során - büszkék vagyunk a sikeres projektekre, amikhez mi adtuk a szakmai tudást!

Ismerje meg aktuális ajánlatainkat, válassza ki a céljaihoz legjobban illeszkedő képzési formát!

 • 16 + 1 oktatási nap
 • Átfogó tematika
 • Magyar nyelvű oktatás, Németországban kiállított oklevél
 • Gyakorlatorientált képzés

A hazai piacon elérhető legátfogóbb tematikával kínáljuk a Német Projektmenedzsment Szövetség által kidolgozott programunkat. Gyakorlatorientált képzésünk magyar nyelven folyik, a sikeres vizsgázók Németországban kiállított, minden EU országban elismert oklevelet kapnak.

Kiknek ajánljuk? Ezt a képzésünket a legelhivatottabb projektszakembereknek ajánljuk. Azoknak, akik tudják, hogy az elöttük álló feladatokhoz komoly szakmai tudásra van szükségük. És azoknak, akik erősebb szakmai kompetenciákkal szeretnének magasabb szintre lépni.

Tájékozódjon képzésünk részleteiről!


 • Ügyfélre szabható
 • Kényelmes
 • Rugalmas
 • 5-nél több munkatárs képzése esetén ideális

Céges ügyfeleink legkedveltebb képzési formája a vállalati kihelyezett képzésünk. A képzéstípus legfőbb előnyei: a rugalmas tematika, az ügyfélre szabott oktatási struktúra, az ügyfelek által kijelölt területekre fókuszált megoldások.

Kiknek ajánljuk? Azoknak a szervezeteknek, amelyek 5 főnél több munkatársukat szeretnék képezni, a kihelyezett képzés a legköltséghatékonyabb. Akiknek fontos a saját helyszín, a rugalmas időbeosztás és az egyéni tematika, azoknak kihelyezett képzéseink az ideálisak.

Tájékozódjon képzésünk részleteiről! • Kipróbált tematikák
 • Gyors és hatékony képzés
 • Alapozáshoz és a szakmai tudás frissítéséhez ajánljuk
 • 5-nél kevesebb munkatárs képzése esetén ideális

A projektmenedzsment ismeretek megalapozásához - vagy a korábban tanult ismeretek frissítéséhez - a szakmai továbbképzéseinket kínáljuk. 2-4 napos képzéseink kipróbált tematikákkal indulnak, gyors és egyszerű megoldást adnak a projektmunkatársak hatékony képzésére.

Kiknek ajánljuk? Azoknak a szervezeteknek, akik 5-nél kevesebb munkatársukat szeretnék képezni olyan kurzusokon, amik már jól bevált, széles körben oktatott tematikák mentén zajlanak.

Tájékozódjon képzésünk részleteiről! • Pályázati forrásból finanszírozható
 • Nyílt és kihelyezett formában is elvégezhető
 • Megtanítja a közös projektnyelvet
 • Biztos alapot ad a projektmunkához

A projektek eredményességének javításához nyújt segítséget pályázatokból finanszírozható projektmenedzsment képzésünk. Kis- és közép-, valamint nagyvállalatok számára is érdemes kihasználni a VEKOP és GINOP pályázatok releváns kiírásait, amelyekkel forrásokat nyerhetnek a munkaerő képzésére! 

Kiknek ajánljuk? Olyan cégeknek, akik pályázati forrásból finanszírozzák kollégáik képzését, és szeretnék a projekteken dolgozó munkatársak szakmai kompetenciáját növelni. Fontos, hogy a szervezetek érintett tagjai mind beszéljék a közös projektnyelvet - aki felismeri ezt a törvényszerűséget, annak ajánljuk a Projektmenedzsment alapjai c.  engedélyezett képzésünket!

Tudjon meg többet engedélyezett Projektmenedzsment képzésünkről!


A humán erőforrás fejlesztésre kiírt VEKOP és GINOP pályázatokról ITT, cégünk engedélyezett képzéseiről ITT tájékozódhat!


Ismerje meg képzéseinket, iratkozzon fel tematikus hírleveleinkre, és minden Sämling képzés árából kedvezményt kedvezményt adunk.

képzés felelős  
Suchman Péter
Telefon:
+36 1 212 44 12 Mellék: 105
Email: peter.suchman
@samling.hu
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 03. 07 Német Projektmenedzsment Szakember képzés
2018. március 7-től június 14-ig, Kinnarps Jarl Konferencia- és Tréningközpont 1133 Budapest Váci út 92.
Német projektmenedzsment képzésünk 16 éve kínálja a legkomplexebb hazai projektmenedzsment tudást.
Programunk azoknak szól, akik a projektmenedzsment szakmát alaposan és átfogóan szeretnék elsajátítani.
A projektekben való eredményes részvétel alapjait tanítjuk. Bemutatjuk, mi a projektmenedzsment lényege, szó lesz a projektcélok és a projektkörnyezet legfontosabb aspektusairól. 
Tréningünkön a projektekben jártas munkatársak számára mutatjuk meg a sikeres projektirányítás technikáit 4 oktatási napban.
Leadership a projektben c. tréningünkön elmondjuk, hogyan fejleszthetőek a vezetői készségek, és hogyan lehet a projektmunkában alkalmazni ezen készségeket.