Kezdőlap Controlling Controlling képzések REFA bizonyítvánnyal
Controlling képzések REFA bizonyítvánnyal
 A gazdasági elemzés tárgya az igényeknek megfelelően nagyon sokféle lehet, így vonatkozhat az adott vállalkozás egyes alrendszereire, piaci tevékenységre, a gazdálkodó szervezetfejlesztési, beszerzési, termelési vagy áruforgalmi, szolgáltatási tevékenységeire, a munkaerővel és a tárgyi eszközökkel való gazdálkodásra stb. és irányulhat a vállalkozás átfogó, komplex értékelésére, amelyet általában a számviteli beszámoló alapoz meg.
A legtöbb vállalati döntésnél mind eredményességi, mind pénzgazdálkodási szempontokat is figyelembe kell venni. Ha csupán az egyiket is elhanyagolják, az növeli a kockázatokat és akár vállalat fennmaradását veszélyeztető hibákhoz vezethet.
A döntések eredmény- és pénzügyi hatása egymástól időben gyakran messze esik.
A vezetésnek tudatosan kell meghatározni a vállalati célokat, ehhez elengedhetetlen a pontos pénzügyi helyzet ismerete és a vállalat jövőjének tervezése. Ehhez speciális, a controlling területeit jól ismerő szakemberekre van szükség. Ha Ön is szeretné megszerezni a megfelelő ismereteket, melyeket akár már másnap alkalmazhat munkája során vagy csak meglévő tapasztalatait bővítené, controlling képzéseink széles választéka áll rendelkezésére.
 
 
Jelenleg az alábbi REFA bizonyítványt is adó képzéseket szervezzük:
Költségcontrolling, a hatékony költséggazdálkodásért,
Pénzügyi controlling, az eredményes cash menedzsmentért,
Számviteli alapok a controlling alapjául szolgálló beszámoló megismeréséért,
Vállalati szimuláció, a controlling ismeretek kipróbálásáért,
Hr controlling, a hatékony személyügy kialakításáért, fejlesztésért.
 
Azon cégek vezetői számára kiemelten hasznosnak tartjuk a REFA képzéseket, amelyek német vállalatok beszállítói, üzleti partnerei.
Ha csak egy két nap áll rendelkezésre, és a controlling egy speciális részét szeretné átfogóbban tanulmányozni, akkor válasszon controlling workshopjaink közül!
 
 
Miért válasszon minket?
Oktatóink olyan szakemberek, akik napi munkájuk során használják a controlling eszköztárának széles skáláját, feltérképezik a lehetséges buktatókat, és megoldást találnak a vállalatot érintő problémákra. Az így megszerzett tudásukat, tapasztalatukat ötvözik a német REFA tananyaggal és ezt osztják meg a képzéseinken résztvevőkkel.
Büszkék vagyunk arra, hogy aki egyszer már valamelyik továbbképzésünket választotta, szívesen jön újra, és ajánl minket kollégáinak is.
képzés felelős  
Fodor Zoltán
Telefon:
+36 1 212 44 12 Mellék: 109
illetve
+36 1 212 51 84
Email: zoltan.fodor
@samling.hu
KÉPZÉS NAPTÁR
2017. 08. 26 Pénzügyi controlling képzés
2017. augusztus 26-tól, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2017. 10. 14 Költségcontrolling képzés
2017. október 14-től december 2-ig, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2017. 11. 11 Számviteli alapok képzés
2017. november 11 - december 9., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2017. 11. 20 HR controlling képzés
4 napos HR controlling képzés november 20-28. (4 nap), Budapest
2018. 01. 13 Vállalati szimuláció képzés
2018. január 13-tól február 10-ig, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
A tanfolyam elvégzése után résztvevőink képesek lesznek controlling eszközökkel
megalapozni döntéseiket, eszközöket kapnak a költségalakulás ellenőrzésének hatékony
befolyásolásához. Német precizitás REFA minőség!
 
A vezetésnek tudatosan kell meghatározni a vállalati célokat, ehhez elengedhetetlen a pontos pénzügyi kimutatás. Tervezze meg vállalata jövőjét! A megfelelő finanszírozási stratégia kialakítása után a pénzügyi biztonság is elérhető.
Számviteli alapismeretek megszerzésével a controlling által használt mutatószámok értelmezhetőkké, gyakorlatban is alkalmazhatókká válnak.
Vállalati életciklus-változásokat és stratégiai döntéseket elősegítő szimulációs tréning, ahol 8-10 üzleti évet szimulálunk a cég alakulásától és első üzleti tervének készítésétől a végső piaci részesedések megszerzéséig.
A REFA GmbH-val kötött licencszerződés alapján, Magyarországon egyedülálló módon a HR controlling képzést elvégző résztvevőink német nyelvű REFA HR controlling Zeugnis-t (bizonyítványt) kapnak!