Kezdőlap REFA Üzemszervezés
REFA Üzemszervezés
 
Üzem és munkaszervezés
Milyen módon lehet az embereket, anyagokat és üzemeszközöket úgy alkalmazni, hogy ezzel a költségek, a minőség és a szállítási idő tekintetében piacképes termék álljon elő? Milyen módon határozhatóak meg a döntésekhez szükséges folyamatadatok?
Egy vállalkozás teljesítőképessége és sikere döntően a gazdaságos munkahelyekből és munkafolyamatokból származik.Ennek előfeltétele azon folyamatadatok módszeres meghatározása, amelyek a REFA-alapképzés témáit képezik. A gazdaság és az ipar a REFA képzést évek óta a gyakorlat által tökéletesen igazolt kvalifikációként értékeli.
 

Sämling Kft. a REFA GmbH kizárólagos licencmegállapodása
(PDF file formátum)
REFA-Ausbildungen
(PDF file)

A REFA Verband - REFA Szövetség
 
A MÓDSZER HATÁROZZA MEG AZ IDŐT! Német precizitás, REFA minőség.
 
 
„A REFA Szövetség Németország legrégebbi és legjelentősebb szervezete a munkakialakítás, üzemszervezés és vállalatfejlesztés, valamint üzemi továbbképzés területein.”
 
Képzéseinken a résztvevők sikeres záróvizsga után a megkapják a Németországban kiállított REFA Grundschein Urkunde-t /oklevelet/.

 
 
 
  
képzés felelős
dr. Sándor Lászlóné
Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 106
Fax: +36 1 212 5071
Email: eva.sandor
@samling.hu
Cégünk több éves szakmai tapasztalatot szerzett kihelyezett képzések szervezésében, melyeknek legnagyobb előnye, hogy egyedi igényekhez alakítjuk képzési programjainkat.
REFA alapképzés kihelyezett formában is lebonyolítható.
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 03. 23 REFA alapképzés E-000240/2014/D004 - REFA Grundschein Urkunde
ÚJ csoport REFA 2018. március 23 - 2018. június 30., Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
Az időfelvétel egy olyan módszer, mellyel tényeken alapuló eredményt kapunk figyelembe véve az adott termelő hely sajátosságait, lehetőségeit és magát az embert, aki adott esetben a termék előállítást részben vagy teljes egészében elvégzi. 
REFA időfelvétel standard programjának gyakorlati alkalmazása 2-3 napban. KIZÁRÓLAG kihelyezett képzési formában.
 
 
Az optimálisan kialakított munkarendszer, a folyamatorientált munkaszervezet, továbbá az üzemi adatok kezelése, menedzsmentje a vállalatok versenyképessége szempontjából döntő követelmény.
 
Fő feladata a tervezési módszerek alkalmazása, smernie kell a kapacitásgazdálkodási módszereket, folyamattervezés és folyamatirányítás eljárás módjait, és tisztában kell lenni az anyaggazdálkodás alapvető elveivel.