Kezdőlap HR, TB HR és Munkajog képzések HR controlling képzések
HR controlling képzések
A HR Controllingról
 
Ahhoz, hogy a vállalat minden munkakörében minden időpontban megfelelő minőségű, képzettségű, tapasztalatú ember legyen, professzionális HR munka szükséges. A munkaerő nem csupán költségtényező, hanem erőforrás is, hozzájárulása a vállalati értékteremtés folyamatához jelentős. A vezetői támogatás megszerzéséhez az értékteremtést pontosan kell kimutatni.
 
„Amit nem tudsz megmérni, azt nem is tudod menedzselni.”
(Robert S. Kaplan, David P. Norton)
 
HR Controlling képzéseink
 
1 napos HR controlling képzésünket azoknak ajánljuk, akik ismerkednek a területtel, szeretnének egy átfogó képet a humán kontrolling rendszerről, a kapcsolati pontokról, a módszerekről, a mérésekről és azok eredményeinek felhasználásáról. Arról, hogy lesz a HR és a HR-es előbb vagy utóbb stratégiai partner.
 
4 napos HR Controlling képzésünk résztvevője megszerzi azt a tudást, melyet a gazdasági élet tervezési, szervezési és visszaellenőrzési (controlling) területén, komplex módon, naprakészen, elméleti és gyakorlati úton alkalmazhat.
 
A REFA GmbH-val kötött licencszerződés alapján, Magyarországon egyedülálló módon a 4 napos HR controlling képzést elvégző résztvevőink német nyelvű REFA HR controlling Zeugnis-t (bizonyítványt) kaphatnak!
 
Képzéseinket általában évente kétszer indítjuk nyílt formában.
 
képzés felelős  
Szilágyi Georgina
Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 111
Fax: +36 1 212 5071
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 10. 02 HR controlling 1 napban
2018. október 2., Hotel MERCURE Budapest Buda, 1013 Bp., Krisztina krt. 41-43.
2018. 11. 13 4 napos HR controlling képzés
4 napos HR controlling képzés november 13-21. (4 nap), Kinnarps Jarl Konferencia- és Tréningközpont 1133 Budapest Váci út 92.
A sikerorientált vállalkozások költségeinek egyre nagyobb részét képezik a munkaerővel kapcsolatos kiadások. A humán erőforrással való gazdálkodás egyre növekvő szerepe eredményezte a kontrolling eszközök kiterjesztését a humán területre is.
Humán kontrolling elmélet és gyakorlat 1 napban. Szerezzen átfogó képet a humán kontrolling rendszerről, a kapcsolati pontokról, a módszerekről, a mérésekről és azok eredményeinek felhasználásáról!