Kezdőlap REFA Üzemmenedzselés REFA üzemmenedzselés
REFA üzemmenedzselés
 REFA üzemmenedzselés - REFA Industrial Engineer - képzés műszakiaknak
A vállalatoknál elengedhetetlen, hogy a műszaki, termelési szakemberek üzemgazdasági és menedzsment ismeretekkel is rendelkezzenek. 

Ez segíti elő, hogy a pénzügyi, számviteli és controlling területen dolgozó kollégákkal „közös nyelven” tudjanak kommunikálni, és döntéseikben több-szempontú megközelítést érvényesíteni a hatékony és eredményes, valamint pénzügyileg is stabil vállalati működés érdekében. Ezen ismeretek megalapozásában és alkalmazásában segít a REFA szaktudás.

A tudás alapú társadalmunkban az igazi érték a humán tőkében rejlik, az igazi versenyelőnyt a szakmai kompetenciák adják. Folyamatos képzéssel, továbbképzéssel az előny hosszútávon fenntartható.

 A standardizálás fontos, de sok esetben nem hozza az elvárt eredményeket, mert nem veszi figyelembe a vállalatunk egyedi jellemzőit. Az igazi kihívás a műszaki szakemberek és vezetők számára a folyamatos fejlesztés és hatékony működés megvalósítása.

 

Szerezzen eredeti Németországban kiállított REFA IE oklevelet a németországi REFA GmbH-val együttműködésben kialakított tanfolyamunkon.
 
Folyamatos fejlesztés, KVP, költségmenedzsment, termelési controlling, gyártósorok, munkahelyek tervezése, raktározás, logisztika, beruházás-tervezés és projektcontrolling.

 

Ma, a tudás alapú társadalmunkban az igazi érték a humán tőkében rejlik, az igazi versenyelőnyt a szakmai kompetenciák adják. Folyamatos képzéssel, továbbképzéssel az előny hosszútávon fenntartható.
 
A REFA műszaki szakemberek továbbképzésén (REFA Industrial Engineer) az alábbi területekre helyezzük a hangsúlyt:
  • Üzemgazdasági alapok, az éves beszámoló
  • finanszírozás, likviditásmenedzsment, cash flow
  • mutatószámok és alkalmazásuk
  • beruházás-tervezés
  • projektcontrolling
  • értékteremtő folyamatok optimalizálása
  • folyamatos fejlesztés, KVP
  • anyagáramlás
  • termelési controlling
  • termelési- és raktárlogisztika
Aktuális képzésünk>>
 
 
 Az egyes témák feldolgozása az elméleti alapok megismerése mellett gyakorlati, döntés-előkészítési, elemzési feladatok megoldásával történik. A résztvevők gazdasági helyzeteket, eseteket dolgoznak fel részben egyéni, részben kiscsoportos munka keretében. A megismert és kipróbált módszereket vállalatuk tevékenységében is alkalmazni tudják.

Képzésszervező  

Porubszky Katalin

Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 107 
Fax: +36 1 212 5071
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 09. 05 REFA üzemmenedzselés képzés Nyílt nap
REFA üzemmenedzselés képzés Nyílt nap 2018.09.05., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2018. 09. 21 REFA üzemmenedzselés képzés
2018. szeptember 21-től 2019. február 23-ig, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
REFA üzemmenedzselés - REFA Industrial Engineer - képzés műszakiaknak
 
REFA Urkunde, nem csak controllereknek! A szakmai felkészültség és a biztos tudás mellett a műszaki szakembereknek ismerni kell az értékteremtő folyamatok gazdálkodásra gyakorolt hatását is.
Itt a lehetőség: tesztelje képzésünket, jöjjön el nyílt napunkra, és ismerkedjen meg oktatóinkkal, Lengyel Lászlóval és Székely Lászlóval, tegye fel kérdéseit, lessen bele a képzésbe!