Kezdőlap Controlling Controlling képzések REFA bizonyítvánnyal Számviteli alapok
Számviteli alapok
Egy vállalat teljes körű áttekintéséhez, megértéséhez napjainkban elengedhetetlen a számviteli szabályok, illetve szabványok alkalmazási feltételeinek ismerete mind törvényi mind gazdasági szemszögből. A törvényi szabályozás megadja a keretet, de ezen felül rengeteg számviteli eszköz áll rendelkezésre, mellyel kimutatható a vállalkozás vagyoni helyzetében bekövetkezett változás iránya, mértéke. A megtanult mutatószámok és elemzési módszerek segítségével jól láthatóvá válnak az eredmények, illetve a fejlesztési vagy optimalizálási lehetőségek.
 
A számviteli ismeretek megszerzésével a controlling által használt mutatószámok értelmezhetőkké, gyakorlatban is alkalmazhatókká válnak. Az itt megszerezhető tudás birtokában könnyen készíthető elemzés, gördülékenyebb a vállalat működésének megtervezésére és vagyoni helyzetére vonatkozó döntések teljesebb körű előkészítése.
 
Képzésünk elvégzése után Ön átlátja majd az első ránézésre szövevényesnek tűnő számviteli rendszereket, felismeri és kiaknázza az itt rejlő lehetőségek széles palettáját.
 
 
 
képzés felelős  
Fodor Zoltán
Telefon:
+36 1 212 44 12 Mellék: 109
illetve
+36 1 212 51 84
Email: zoltan.fodor
@samling.hu
KÉPZÉS NAPTÁR
2017. 11. 11 Számviteli alapok képzés
2017. november 11 - december 9., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
Számviteli alapok képzés controlling szemlélettel - Német precizitás REFA minőség!

A sikeres controlling tevékenységnek elengedhetetlen alapfeltétele a jól szervezett és hatékonyan működő számvitel.