Kezdőlap HR, TB TB képzések
TB képzések
 
Évszázados múltra tekint vissza, hogy a társadalombiztosítás a keresőképtelenséget okozó betegség, szülés, rokkantság, öregség, özvegység, árvaság esetén a megélhetéshez szükséges ellátást nyújt. Vannak időszakok, amikor az ellátások kiterjesztése van napirenden, és vannak olyanok – mint éppen jelenleg – amikor a szigorítások korszakát éljük. Az egyes ellátások fedezetére a munkaadók és maguk a biztosítottak egyre bonyolultabb rendszerben különböző járulékfizetéseket, hozzájárulásokat teljesítenek. Ezek a szabályok állandó változásban vannak. Szép szakma a társadalombiztosítási ügyintézés, de itt igazán érvényes a mondás: egy életen át folytatott tanulást igényel!
 
Éppen ezért szervezünk évi 10 alkalommal szakmai TB továbbképzéseket, TB klubnapokat, hogy a társadalombiztosítási ügyintézők naprakészek tudjanak maradni. Ezeken az eseményeken a résztvevők tájékozódni tudnak az aktuális szabályozásokról és a legfontosabb változtatásokról.
Továbbképzéseinken lehetőség van a folyamatos becsatlakozásra akár egyszeri alkalmakra, akár klubtagként.
 
TB klub tagság
 
TB-Klubtag cégeink évente 10 alkalommal részt vehetnek aktuális szakmai továbbképzésünkön. A tagsági díj magában foglalja az előadásokon való részvétel mellett az Adó-TB Kalauz szakmai lap egy példányát. Klubtagjainknak díjmentesen biztosítjuk a konzultációt a szakma elismert szakértőinek közreműködésével, valamint az egyedi kérdések megválaszolását.
 
Jelentkezzen most kedvezményesen klubtagjaink sorába!
 
Amennyiben az 1 napos előadások közül bármelyikre jelentkezik, a következő hónapban lehetősége nyílik az egy éves klubtagságrakedvezményes áron jelentkezni.
 
+ 1 érv a Társadalombiztosítási ügyintézők továbbképzése mellett
 
A mindig naprakész TB előadásokon egyszeri alkalommal, illetve klubtagként résztvevőket is megajándékozzuk az Adó lap újság aktuális számával, hogy még több fontos információval láthassuk el őket!
 
Adó lap újság
 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 
  
 
képzés felelős   
Sándor Nóra
Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 113
Fax: +36 1 212 5071
Email: nora.sandor@samling.hu
Évi 10 alkalommal szervezünk szakmai TB
klubnapokat, hogy a társadalombiztosítási ügyintézők naprakészek tudjanak maradni.
Ezeken az eseményeken a résztvevők tájékozódni tudnak az aktuális szabályozásokról és a legfontosabb változtatásokról.
Továbbképzéseinken lehetőség van a folyamatos becsatlakozásra akár egyszeri alkalmakra, akár klubtagként.
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 09. 17 Társadalombiztosítási ügyintézők továbbképzése
Évközi változások / Nyugdíj melletti munkavégzés, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2018. 10. 15 Társadalombiztosítási ügyintézők továbbképzése
Társadalombiztosítási jogszabályok / Családi ellátások az Unióban, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2018. 11. 14 Társadalombiztosítási ügyintézők továbbképzése
Nyugellátás aktuális kérdései / Az ’EHO’-t és a ’SZOCHO’-t érintő változások / Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait érintő jogszabályváltozásokról, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2018. 12. 17 Társadalombiztosítási ügyintézők továbbképzése
A 2019-től hatályos változások / Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait érintő jogszabályváltozások, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
A TB Klub célja, hogy folyamatosan naprakész információkat adjon a járulékfizetési kötelezettség, betegségi- és anyasági ellátások, nyugdíjjogosultságok, valamint munkaügyi kérdésekben (SZJA, munkaügyi ellenőrzés).