Kezdőlap HR, TB HR és Munkajog képzések További képzések HR-eseknek
További képzések HR-eseknek
További hasznos képzéseket kínálunk HR szakembereknek az adatvédelemtől a pénzügyi-számviteli ismeretekig. Úgy gondoljuk ezek a tanfolyamok is fontos ismeretekkel nyújtanak és hozzájárulnak a HR szakemberek sikeréhez.
 
Képzés kínálatunk:
 
A személyes adatok munkaügyi kezelése.
 
HR adminisztráció (e-learning)
A hibátlan adminisztrációs tevékenység.
 
Mert minden döntés pénzügyi következménnyel jár.
 
A költségtérítés adózása, a juttatások és azok költségterhei.
 
A vezetés új megközelítése.
 
 
Operatív tudás a stratégiai HR szemlélethez. Online (e-learning) képzésünkön sorra vesszük a munka- és személyügyi adminisztratív feladatokat, nyilvántartásokat, adatszolgáltatásokat, dokumentumokat, folyamatokat.
A FranklinCovey Leadership képzése az igazán ambíciózus vezetőknek szól, akik szeretnék elsajátítani az élen állók, a legjobban működő szervezetek gondolkodásmódját! 
KÉPZÉS NAPTÁR
2017. 06. 28 HR adminisztráció
HR adminisztráció online képzés, Online - befizetést követően azonnal elérhető a videó (akár ma)
2017. 06. 28 Költségtérítés, juttatás, cafeteria 2017. online előadás
Költségtérítés, juttatás, cafeteria 2017. online előadás, Online - befizetést követően azonnal elérhető a videó (akár ma)
2017. 11. 07 Munkaügyi adatvédelem
Adatvédelem a munkaügyi gyakorlatban (1 nap) 2017. novemberben 1 nap, Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
2017. 11. 16 Pénzügyek nem pénzügyeseknek képzés
2017. ősz (3 nap), Budapest
Szeretne a személyes adatok munkaügyi célú kezelésére vonatkozó szabályokról átfogó, a Munka Törvénykönyvére, a közszféra foglalkoztatási törvényeire és az adatvédelmi törvényre is kiterjedő képet kapni, egyben megismerni a hatósági és bírói gyakorlatot? Önnek ajánljuk!
A pénzügyi képzés célja, hogy fejlessze a résztvevők ismereteit pénzügy és számvitel témakörökben annak érdekében, hogy mindennapi munkájuk és döntéseik során saját szakmai ismereteik mellett a pénzügyi és számviteli szemléletet is figyelembe vegyék.
Junkertné dr. Szűcs Zsuzsanna: Költségtérítés, juttatás, cafetéria 2017.
Az előadás anyagát az Önnek megfelelő időpontban, 2 hónapon belül korlátlan alkalommal megnézheti.