Kezdőlap Adatvédelem
Adatvédelem
Megváltoztak az adatvédelem és a közérdekű adatok nyilvánosságának szabályai tekintse meg bejegyzésünket a témában:
 
 
Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!
 

Adatkezelési/adatvédelmi képzéseink célja, hogy egyrészről átfogó képet nyújtsanak az aktuális szabályozásról a résztvevők számára, másrészről a saját kérdések megválaszolásán túl példákon keresztül gyakorlatban is alkalmazható tudást adjanak.
 
2018. május 25-én hatályba lépett az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete, a GDPR. Képzéseink és kiváló oktatónk dr. Sepsi Tibor közreműködésével igyekszünk segíteni a szabályok értelmezésében és a gyakorlatba történő átültetésében.

Tekintse meg dr. Sepsi Tibor előadásában, hogyan változik az adatkezelés a veszélyhelyzet idején >>
 
 
 
A legfrissebb NAIH állásfoglalásokat itt találja.
Cégünk több mint 10 éve szervez képzéseket adatvédelem témában.
 
Már több mint 450 cég választotta munkatársai továbbképzéséhez a mi szakmai tanfolyamjainkat, workshopjainkat. Egyre több vállalat ismeri fel, hogy kollégáit tovább kell képeznie adatkezelési témában, hiszen magasabbak a bírságok, egyre több adatvédelmi kérdés merül fel és gyakorlatban tudni kell alkalmazni a kollégáknak az EU - már 2018 májusában bevezetésre került - Általános Adatvédelmi Rendeletét (GDPR) is.
 
Képzési kínálatunk tükrözi, hogy az adatkezelésnek és adatvédelemnek ma már sokféle aspektusa van (marketing, hr, stb.). Tanfolyamainkat próbáljuk tematizáni és az egyes szakmai területek igényeire szabni.
Ha szeretne az adatok kezelésére és védelmére vonatkozó szabályokkal
tisztában lenni, és megismerni a gyakorlatot, jöjjön el a Sämling Kft. által szervezett képzésekre! 
 
Témáink:
 
2020. ősz
 
2020. április 26-27.
 
Jelenleg nincs meghirdetett időpontunk, így csak vállalati, kihelyezett formában érhető el.
 
2020. ősz
 
 
 
 További NAIH ajánlások itt!
További NAIH adatvédelmi állásfoglalások, jelentések itt!
További NAIH hatósági határozatok, végzések itt!
Tájékoztató az adatvédelmi nyilvántartásról itt!
 
Adatvédelem KVÍZEK:
 
Tesztelje munkaügyi adatvédelemmel kapcsolatos ismereteit!
 
Tesztelje általános adatvédelmi ismereteit!
 
Tesztelje a marketing célú adatkezelésre vonatkozó ismereteit!
 

 
 
 
Képzéseink kiscsoportos, gyakorlati képzések, ahol a kis létszámnak köszönhetően minden egyes képzés egyben konzultációs lehetőséget is jelent a téma szakértőjével.

  
 

 
Adatvédelmi képzésünket a piaci és törvényi változásoknak megfelelően folyamatosan aktualizáljuk, esettanulmányainkat pedig a résztvevők igényeihez válogatjuk.
A képzést az aktuális adatvédelmi követelményekre építjük, feladatokkal bővítjük, hogy elősegítsük a megszerzett elméleti tudás gyakorlatba való átültetését. A megszerzett ismeretek alkalmazására való felkészülést mintákkal segítjük (pl. adatkezelési tevékenységek nyilvántartása excel).

  
KÉPZÉSszervező  
Nemecskó Boglárka
Telefon:
+36 20 533 9620
Email:
Cégünk folyamatosan szervez kihelyezett, vállalati képzéseket. Elvisszük cégéhez az Önök által kiválasztott nyílt képzésünket vagy az Önök igénye alapján kidolgozott speciális képzési programot. Legyünk partnerek a képzési tartalom összeállításában és a megvalósítás körülményeinek meghatározásában! Bővebben>>>
Legyen tisztában a személyes adatok védelmére
vonatkozó szabályokkal, és ismerje meg a gyakorlatot 2 napos Adatvédelmi tisztviselő (korábban adatvédelmi felelős) képzésünkön!
 
Legyen tisztában a személyes adatok munkaügyi célú kezelésére vonatkozó szabályokkal, szerezzen átfogó képet a Munka Törvénykönyvéről, a közszféra foglalkoztatási törvényeire és az adatvédelmi törvényre is kiterjedően, ismerje meg a hatósági és bírói gyakorlatot!
Képzésünk kifejezetten a direktmarketingre és a kereskedelmi kommunikációra vonatkozó adatvédelmi követelményekre vonatkozóan ad segítséget egy ésszerű, az ügyfelek és potenciális ügyfelek adatait következetesen védő, ugyanakkor az adatkezelő számára értelmetlen terheket nem okozó adatvédelmi rendszer kiépítéséhez.
Átfogó, de gyakorlatorientált eligazítást ad a közpénzek felhasználására, az állami támogatásokra, valamint az állami és önkormányzati szférával kötött magánjogi szerződésekre vonatkozó közzétételi és nyilvánossági követelményekről.