Kezdőlap Excel és MS Office ÚJ! - Excel alap szint
ÚJ! - Excel alap szint
Új üzleti Excel workshop-unk mindazoknak szól, akik most szeretnének megismerkedni az EXCEL adta lehetőségekkel. Új munkakörbe kerültek vagy most jött el az ideje annak, hogy megtudják mire is képes az EXCEL. Az Excel alapozó workshop elvégézése egyenértékű  az Excel Rutinok és Függvények képzés tematikájával, ezért bátran lehet tovább menni. Elvégezheti az Excel Kimutatások és/vagy Függvények+ workshopjainkat.
 
A workshop tananyaga egészen az alapoktól indul. A kétnapos tematikát úgy állítottuk össze, hogy az a leghatékonyabban segítse a mindennapi munkafolyamatokat és hozzásegítse a résztvevőket az Excel magabiztos használatához.
 
A workshop teljes mértékben gyakorlati jellegű, időt és teret adva az egyéni munkának is.
 
További részletekről és pontos tematikáról az alábbi oldalon olvashat. 
 
Excel egészen az alapoktól hasznos funkciókkal és alapvető függvényekkel (2 nap)

 

OKTATÓINK
Excel workshopjainkat olyan profi, gyakorlati szakemberek tartják, akik hosszú évek óta oktatnak a témában. A workshop üzleti környezetben használt, életszerű példákon és esettanulmányokon keresztül zajlik, így a résztvevők a gyakorlatban is megismerhetik a leghatékonyabb megoldásokat.

Bemutató videó:
Nézze meg, hogyan zajlanak Excel workshopjaink!
Teljes méretű megtekintéshez kattintson a videóablak jobb alsó ikonjára. 
 
Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni workshopunkról, esetleg kérdése adódott kattintson az alábbi gombra!
 
  
Aktuális Excel tippünket a képre kattintva olvashatja.
 
 
VÁLLALATI KIHELYEZETT KÉPZÉSEK ÉS TANÁCSADÁS
Egyedi igényekhez alakított workshopok és tanácsadás az ország egész területén, vállalati kihelyezett formában is. Töltse ki ajánlatkérőnket, hogy a legmegfelelőbb képzéskonstrukciót állíthassuk össze cége számára.
  
 

Képzés Felelős  
Talmács Krisztina
Telefon:
+36 20 278 14 32 
Email: excel
@samling.hu
Képzésszervező asszisztens  
Szavariné Antal Tünde
Telefon:
+36 20 402 87 06 
Email: excel
@samling.hu
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 04. 24 Excel alapozó
Excel alapozó workshop 2020. április 24-25. (péntek-szombat), Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
Kétnapos EXCEL alapszintű workshop-unk mindazoknak szól, akik most szeretnének megismerkedni az EXCEL adta lehetőségekkel. Új munkakörbe kerültek vagy most jött el az ideje annak, hogy megtudják mire is képes az EXCEL.