Kezdőlap Excel és MS Office ÚJ! - Excel alap szint
ÚJ! - Excel alap szint
Új üzleti Excel workshop-unk mindazoknak szól, akik most szeretnének megismerkedni az EXCEL adta lehetőségekkel. Új munkakörbe kerültek vagy most jött el az ideje annak, hogy megtudják mire is képes az EXCEL.
 
A workshop tananyaga egészen az alapoktól indul. A kétnapos tematikát úgy állítottuk össze, hogy az a leghatékonyabban segítse a mindennapi munkafolyamatokat és hozzásegítse a résztvevőket az Excel magabiztos használatához.
 
A workshop teljes mértékben gyakorlati jellegű, időt és teret adva az egyéni munkának is.
 
További részletekről és pontos tematikáról az alábbi oldalon olvashat. 
 
Excel egészen az alapoktól hasznos funkciókkal és alapvető függvényekkel (2 nap)

TOVÁBB a Felhasználói vagy a Haladó szintű 
Excel workshopjainkhoz >>> 

 
Bemutató videó:
Nézze meg, hogyan zajlanak Excel workshopjaink!
Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni workshopunkról, kattintson az alábbi gombra!
 


OKTATÓINK
 
Excel workshopjainkat olyan profi, gyakorlati szakemberek tartják, akik hosszú évek óta oktatnak a témában. A workshop üzleti környezetben használt, életszerű példákon és esettanulmányokon keresztül zajlik, így a résztvevők a gyakorlatban is megismerhetik a leghatékonyabb megoldásokat.
 


Képzésszervező  
Talmács Krisztina
Telefon:
+36 20 278 14 32 
Email: excel
@samling.hu
KÉPZÉS NAPTÁR
2019. 11. 12 Excel alapozó
Excel alapozó workshop (2019. november 12. (kedd) és 19.(kedd)), Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
Kétnapos EXCEL alapszintű workshop-unk mindazoknak szól, akik most szeretnének megismerkedni az EXCEL adta lehetőségekkel. Új munkakörbe kerültek vagy most jött el az ideje annak, hogy megtudják mire is képes az EXCEL.