Kezdőlap HR, TB HR és Munkajog képzések Átfogó HR képzések
Átfogó HR képzések
Átfogó képzéseink a legfontosabb HR területek áttekintését, összefüggéseinek átlátását és alapjainak elsajátítását segítik.
Tanfolyamainkat, workshopjainkat kezdőknek és tapasztalattal rendelkező HR szakembereknek is ajánljuk.
 

Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit 6 előadó segítségével!
Gyakorlatorientált tréning napjainkon konkrét példák, tervek, irat- és nyomtatványminták segítségével sajátíthatja el a napi rutinfeladatok elvégzéséhez szükséges ismereteket.
Indulás: március 26.
Tovább a HR Basic képzésre
 
Hogyan válhat a HR a vezetőség stratégiai partnerévé? Hogyan teheti vonzóvá a munkahelyét a jelöltek számára? Milyen HR eszközökkel segítheti a szervezetet a tehetséges munkaerő megtartásában?
Segítünk abban, hogy ezekre a kérdésekre személyre szabott válaszát megtalálhassa a 3 napos képzésünkön, amit gyakorlott HR-eseknek ajánlunk!
 
Bevezetés a HR világába - HR alapismeretek képzés
A 3 napos tanfolyam olyan vezetőknek, szakembereknek szól, akik nem HR-es munkakörben dolgoznak, viszont munkakörükből adódóan szorosan együtt kell működniük a HR szakemberekkel, illetve vezetőként ők az általuk irányított terület első számú HR vezetői is egyúttal.
 
képzés felelős  
Szilágyi Georgina
Telefon:
+36 20 559 0808
Email:
KÉPZÉSszervező ASSZISZTENS  
Nemecskó Boglárka
Telefon:
+36 20 533 9620
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 05. 18 HR felsőfokon
2020. május 18-19-20., Falk1 Rendezvényközpont 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.
Képzésünk átfogó, hiánypótló, szakmai tanfolyam, ahol résztvevőink áttekintik a HR-es tevékenységi kör operatív, adminisztratív és munkajogi kérdéseit is. HR generalista munkakörökhöz tartozó feladatköröket ölelik fel a tanórák.
Bevezetés a HR világába. 3 napos képzés a HR-ről nem HR végzettséggel rendelkezőknek.
HR felsőfokon - 3 napos képzés gyakorlott HR-eseknek
 
Bevezetés a HR-be. HR alapismeretek képzés 3 napban. Pályázatokba építhető, engedélyezett képzés.