Kezdőlap Bank és pénzkezelés Banki képzések
Banki képzések
 
Kedves Érdeklődőnk!
 
A vészhelyzetre való tekintettel képzéseinket csak a tilalom feloldása után hirdetjük meg.
A tiltásra vonatkozó rendelet a Magyar Közlöny 2020. évi 55. számában olvasható - 70/2020 (III.26.) Kormány rendelet
Ha szeretne értesülni új képzési időpontokról, információkról, kérem itt jelentkezzen:

 

Cégünk több mint 15 éve foglalkozik banki szakemberek képzésével. Széles képzési palettánkkal kívánunk hozzájárulni a kereskedelmi bankok és takarékszövetkezetek oktatási igényeinek kielégítéséhez. Szaktanfolyamainkon Magyarország vezető hitelintézeteinek több mint 15000 munkatársa vett részt. Több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk egyedi igényekhez alakított kihelyezett képzések szervezését is.
 

 
 
képzés felelős   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
KÉPZÉSSZERVEZŐ  
Licsár Alexandra
Telefon:
+36 1 212 4412 mellék: 113
Mobil:
+36 20 289 4200
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 05. 06 Aláírás- és okmányazonosító tréning
Aláírás és okmányazonosító tréning, Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
A tervezett tanfolyamok bűnmegelőző jellegűek. Azok szervezésének és megtartásának igényét az váltotta ki, hogy egyre gyakrabban és egyre nagyobb pénzösszegek vonatkozásában fordul elő, hogy az ügyfelek számlájáról a számla felett rendelkező személy aláírásának hamisításával, jogtalanul vesznek fel, vagy utaltatnak át más bankszámlára pénzt. Az ilyen bűncselekmények megelőzése a hitelintézeteknek és az ügyfeleknek egyaránt érdeke.
E speciális képzés, továbbképzés elvégzését követően az alkalmazott képes lesz a pénzmosást és a terrorizmus finanszírozását lehetővé tevő, illetve megvalósító üzleti kapcsolatot vagy ügyleti megbízást felismerni; a pénzmosásra vagy a terrorizmus finanszírozására utaló adat, tény, körülmény felmerülése esetén a Pmt.-nek megfelelően eljárni; az Európai Unió által elrendelt pénzügyi és vagyoni korlátozó intézkedések