Kezdőlap Bank és pénzkezelés Banki képzések
Banki képzések
 
 

Cégünk több mint 15 éve foglalkozik banki szakemberek képzésével. Széles képzési palettánkkal kívánunk hozzájárulni a kereskedelmi bankok és takarékszövetkezetek oktatási igényeinek kielégítéséhez. Szaktanfolyamainkon Magyarország vezető hitelintézeteinek több mint 15000 munkatársa vett részt. Több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk egyedi igényekhez alakított kihelyezett képzések szervezését is.
 

 
  
képzés felelős   
Sándor Nóra
Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 113
Fax: +36 1 212 5071
Email: nora.sandor@samling.hu
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 11. 07 Aláírás- és okmányazonosító szaktanfolyam
Aláírás- és okmányazonosító szaktanfolyam, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
A tervezett tanfolyamok bűnmegelőző jellegűek. Azok szervezésének és megtartásának igényét az váltotta ki, hogy egyre gyakrabban és egyre nagyobb pénzösszegek vonatkozásában fordul elő, hogy az ügyfelek számlájáról a számla felett rendelkező személy aláírásának hamisításával, jogtalanul vesznek fel, vagy utaltatnak át más bankszámlára pénzt. Az ilyen bűncselekmények megelőzése a hitelintézeteknek és az ügyfeleknek egyaránt érdeke.
Megismerhetik a banki működés alapjait, fogalmait, a banki szolgáltatások és ismeretek részleteit, melyek a napi rutinhoz szükséges tudáson felül biztosítják a hitelességet is.
E speciális képzés, továbbképzés elvégzését követően az alkalmazott képes lesz a pénzmosást és a terrorizmus finanszírozását lehetővé tevő, illetve megvalósító üzleti kapcsolatot vagy ügyleti megbízást felismerni; a pénzmosásra vagy a terrorizmus finanszírozására utaló adat, tény, körülmény felmerülése esetén a Pmt.-nek megfelelően eljárni; az Európai Unió által elrendelt pénzügyi és vagyoni korlátozó intézkedések