Kezdőlap Controlling Controlling workshopok (1-3 nap) Beruházási controlling
Beruházási controlling
A beruházási controllingnak az a célja, hogy a beruházást az azt megelőző időszakban, a beruházás idején valamint azt követően a vállalat más célkitűzéseivel és terveivel koordinálja, eredményesen és hatékonyan végrehajtsa és megvalósítsa, valamint
az eltérési elemzések segítségével kiértékelje és a megállapításokat a további döntéseknél felhasználja.
A beruházási controlling ilyen módon előzetes szelektálás útján a kapacitásra és a potenciálra kiható döntéseket készíti elő, kockázati felméréseket végez a tényleges beruházási számítás fázisában és megállapítja az eltéréseket a beruházás célkitűzései és eredményei között. A vizsgálat mind az eredménygazdálkodási, mind a pénzgazdálkodási célkitűzésekre irányul. A beruházási controlling általában a beruházási elképzelések tervezéséhez, végrehajtásához és ellenőrzéséhez nyújt keretadatokat:
  • Milyen javaslatok kerüljenek a megvalósítható beruházások szűkebb körébe?
  • Milyen tervmutatókat kell elérni vagy túllépni ill. melyek azok a mutatók, amelyeket minden körülmények között el kell érni?
  • Milyen számítási eljárásokat kell alkalmazni?
  • Milyen módon mérik fel a beruházási kockázatot?
  • Milyen módon kell a beruházási elképzeléseket megtervezni és megszervezni? 
 
  
Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Telefon:
+36 20 410 2805
Email:
A beruházási controllingnak az a célja, hogy a beruházás előtt, alatt és után a beruházást koordinálja a vállalat más céljaival és elképzeléseivel, a beruházás végrehajtása és megvalósítása hatékony és eredményes legyen valamint az eltérésekre vonatkozó elemzések alapján a beruházást értékelje és a megállapításokat a jövőbeni döntéshozatalnál hasznosítsa.
Kiscsoportos workshop, maximum 15 fővel!
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 05. 22 Beruházási controlling workshop
2020. május 22., Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.