Kezdőlap Controlling Controlling workshopok Cash flow controlling
Cash flow controlling
CASH FLOW CONTROLLING
A GYAKORLATBAN
a pénzteremtési folyamat tervezése
 Akinek a cash flowja rendben,
mindenre képes!

Operatív cash flow terv készítése és elemzése, valamint cash flow kimutatás készítése és elemzése Excel segítségével. A változások és változtatások a kiadott excel táblák alapján pen-driveon elvihetőek és gyorsan nyomon követhetőek.

A legtöbb vállalati döntésnél eredményességi és pénzgazdálkodási szempontokat figyelembe kell venni. Ha csupán az egyiket is elhanyagolják, az növeli a kockázatokat, bizonyos körülmények között a vállalat fennmaradását veszélyeztető hibás döntésekhez vezet.
 
döntések eredmény- és pénzügyi hatása egymástól időben gyakran messze esik. Ezért lehetségesek napjainkban egy-két éves fizetési határidők. Ha üzletkötésre kerül sor, az eredményességet a szállításnál ma, míg a pénzügyi hatást bizonyos körülmények között csak két éven belül lehetne elkönyvelni. Alapvetően helytálló, hogy hosszútávon az eredmény- és pénzügyi hatás azonos.
 
vezetésnek tudatosan kell meghatározni a vállalati célokat, ehhez elengedhetetlen a pontos pénzügyi helyzet ismerete és a vállalat jövőjének tervezése. A pénzeszközeinkkel gazdálkodni kell. Megfelelő mutatószámok segítségével a vállalat eddigi teljesítménye értékelhetővé, jövője tervezhetővé válik és a megfelelő finanszírozási stratégia kialakítása után a pénzügyi biztonság is elérhető.

Képzésszervező  

Porubszky Katalin

Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 107 
Fax: +36 1 212 5071
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 09. 26 Cash Flow controlling workshop
2018. szeptember 26., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
CASH FLOW: a pénzteremtési folyamat tervezése és controllingja. Akinek a cash flowja rendben, mindenre képes!