Oldal nyomtatása
Cégünkről
A fejlődésben hiszünk, a képzésekben hiszünk.
 
A Sämlingben abban hiszünk, hogy a vállalatok igazi versenyelőnyét jelentős mértékben a munkavállalók folyamatos továbbképzése eredményezi, ahogy abban is, hogy a munkavállalók sikerének feltétele a naprakész tudás birtoklása.
 
Akik szeretnék megőrizni, és növelni munkaerő piaci pozíciójukat – vagyis a tudatos versenyelőnyt birtokolni vágyók – jól tudják, hogy mennyire fontos a felkészültség, és hogy a piaci előnyt nem elég megszerezni, meg is kell tudni tartani. Ők biztosan egyetértenek velünk abban, hogy az üzleti életben a tudásba fektetett erőforrás termel igazi értéket és térül meg igazán.
 
A folyamatos szakmai fejlődés, az élethosszig tartó tanulás a munkáltatók, és a munkavállalók számára egyaránt a siker kulcsa!
 
A Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. a 2016/2017-es év Vállalatitréning-cégek között a listavezető cég /Listák könyve/, az Improvers Group tagja.
 
 
Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Adószám: 14995655-2-43
 
Sämling Gazdasági Továbbképző Kft.
Adószám: 10595624-2-43
 Ügyfélszolgálat:
1124 Budapest, Németvölgyi út 64.
Telefon: +361/212-4412, +361/212-5184
Fax: +361/2125071, E-mail: info@samling.hu
Ügyfélfogadás: hétfőtől csütörtökig: 9.00-17.00
pénteken: 9.00-15.00
 

 
Tevékenységi területeink:
Gyakorlatorientált módszertan, elmélet gyakorlati példákon keresztül, esettanulmányokkal segítve a megértést és a gyakorlati alkalmazást,
tapasztalatcsere, egyéni kérdések megvitatása, konzultáció, aktuális szakmai problémák felvetése.
 
Jelentkezőink különböző cégek munkatársai és magánszemélyek, akik a téma iránt érdeklődnek.
Az oktatási napokon résztvevőinknek lehetősége nyílik a tapasztalatcserére, feltehetik kérdéseiket, megoszthatják egymással aktuális szakmai problémáikat.
Oktatóink gyakorlatorientált módszertana azt jelenti, hogy az elméletet gyakorlati példákon keresztül szemléltetik, esettanulmányokkal segítik a megértést és a gyakorlati alkalmazást.
  • Online képzések
Otthonról, vagy munkahelyről kényelmesen elérhető szakmai képzések, letölthető segédanyagok, 0-24h-ig elérhető videó anyagok, oktatóink a szakma kiválóságai, idő és költséghatékony oktatási forma.
Vállalatok egyedi igényeihez igazított, oktatási és szakmai tanácsadókkal, oktatókkal közösen alakított szakmai program országszerte.
 
Vállalatok igényei szerint kialakított szakmai program alapján, a szervezet munkatársai részvételével megvalósított képzés. Kihelyezett képzéseink megrendelői termelő, szolgáltató és kereskedelmi cégek, szinte valamennyi ágazatból.
A céghez kihelyezett képzés alapja egy igényfelmérő személyes megbeszélést követően, az oktatási és szakmai tanácsadónkkal, oktatónkkal közösen alakított szakmai program.
  • Tanácsadás
Vállalatspecifikus, egyedi projekt kidolgozását, bevezetését és esetleges betanítását igénylő esetekre kialakított szakmai szolgáltatás.
 
A kihelyezett képzések megrendelői gyakran olyan problémákra keresik a választ, amikhez egy egyedi projekt kidolgozása bevezetése és esetleges betanítása szükséges. Legyen szó akár a termelési folyamatoptimalizálási lehetőségeiről, akár az IAS-IFRS standardok bevezetéséről, tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésükre.
 

 
Missziónk:
Szakmai igényeknek és kihívásoknak megfelelő, naprakész, gyakorlati tudást nyújtunk vállalatoknak és egyéneknek.
 

 
Célunk:
Célunk, hogy Magyarországon piacvezető üzleti iskolává váljunk. Annak érdekében, hogy a résztvevők számára folyamatosan biztosítsuk a nemzetközi, illetve hazai kimagasló szakmai tudást, állandó kapcsolatot tartunk fent neves külföldi oktatási intézményekkel, valamint folyamatosan nyomon követjük a képzések megvalósításához kapcsolódó támogatási lehetőségeket.
 

 
Minőségpolitikánk:
Minőségpolitikánk és az azt megvalósító minőségirányítási rendszerünk alapja a partneri elégedettség, illetve a kijelölt célok lehető legmagasabb szintű elérése, ezért megbízóink igényei, illetve az elért eredmények alapján folyamatosan fejlesztjük tevékenységeinket.
 
Elkötelezettséget vállalunk a képzések résztevői, képzési szolgáltatások igénybe vevői és vevői által igényelt minőség megvalósítása, valamint a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése iránt.
 
 
Az emberi erőforrás érték. De miért fontos igazán a vállalatok számára, hogy folyamatosan törődjenek munkavállalóik karrierjének fejlesztésével?
• a képzések jó hatást gyakorolnak a munkatársakra: növelik a dolgozók önbizalmát, akik azt látják, hogy szaktudásuk fontos a cég számára, ezért úgy érzik, megbecsülik őket, hiszen energiát, pénzt és időt fordítanak rájuk
• a vállalatok számára a mai rohanó világban kiemelten fontos, hogy hosszú távon meg tudják tartani munkavállalóikat és motiválni tudják őket, ennek remek módja a munkavállalók továbbképzése
• nagyon pozitívan hat a munkaadói arculat (employer branding) megítélésére
 
Miért fontos munkavállalói szempontból a naprakész szakmai tudás?
 
• a munkavállaló gyorsabban és hatékonyabban képes ellátni feladatát
• az üzleti világ egyre gyorsabban változik, így az erre való reagálási képesség a vállalatok szempontjából keresett érték
munkaerő piaci értéket növel, karriert épít
 
Cégünk ebben hisz! Épp ezért szervezünk szakmai tanfolyamokat reflektálva a piac és partnereink igényeire - egynapos tréningen keresztül átfogóbb tanfolyamokon át egészen a konferenciasorozatokig -, így kívánjuk elősegíteni partnereink fejlődését.
 

 
Panaszkezelés:
 

Évente több mint 50 különböző képzést szervezünk felsővezetőknek, pénzügyi-számviteli, társadalombiztosítási, munkaügyi, HR és banki szakembereknek, marketing, illetve közép- és felső vezetőknek, controllereknek.

Többéves együttműködési kapcsolatot építettünk ki külföldi oktatási intézményekkel, melyeknek képzéseit kínáljuk magyar nyelven,
nemzetközileg elfogadott bizonyítvánnyal.

Képzési területeink:

• Adatvédelem
• Adó, Pénzügy, Számvitel
• Bank és pénzkezelés
• Controlling
• Excel
• HR, Munkaügy
• Marketing, Online Marketing
• Minőségügy
• Projektmenedzsment
• Társadalombiztosítás
• Üzem- és munkaszervezés
• Tanácsadói klubok: könyvelőknek, TB ügyintézőknek

Képzéseink szerepelnek a felnőttképzést folytató intézmények nyilvántartásában.  
Képzéseink megfelelnek a hazai és EU-s pályázati források igénybevételéhez szükséges feltételeknek.

Kérje árajánlatunkat vállalata részére kihelyezett képzéseinkről!

A weboldalon szereplő összes program és tematika a Sämling Kft. szellemi tulajdona, az oldalak jogosulatlan használata, másolása és egyéb felhasználása jogkövetkezményt von maga után. Minden jog fenntartva.