Oldal nyomtatása
Cégünkről
A folyamatos szakmai fejlődés, az élethosszig tartó tanulás a munkáltatók és a munkavállalók számára egyaránt a siker kulcsa!
A fejlődésben hiszünk, a képzésekben hiszünk.
 
A Sämlingben (zemling) abban hiszünk, hogy a vállalatok igazi versenyelőnyét jelentős mértékben a munkavállalók folyamatos továbbképzése eredményezi, ahogy abban is, hogy a munkavállalók sikerének feltétele a naprakész tudás birtoklása.
 
 
Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Adószám: 14995655-2-43
 
Sämling Gazdasági Továbbképző Kft.
Adószám: 10595624-2-43
 Ügyfélszolgálat:
1124 Budapest, Németvölgyi út 64.
Telefon: +361/212-4412, +361/212-5184
Fax: +361/2125071, E-mail: info@samling.hu
Ügyfélfogadás: hétfőtől péntekig: 9.00-17.00
 

Tevékenységi területeink:
Jelentkezőink különböző cégek munkatársai és magánszemélyek, akik a téma iránt érdeklődnek.
Az oktatási napokon résztvevőinknek lehetősége nyílik a tapasztalatcserére, feltehetik kérdéseiket, megoszthatják egymással aktuális szakmai problémáikat.
Oktatóink gyakorlatorientált módszertana azt jelenti, hogy az elméletet gyakorlati példákon keresztül szemléltetik, esettanulmányokkal segítik a megértést és a gyakorlati alkalmazást.
 
Vállalatok igényei szerint kialakított szakmai program alapján, a szervezet munkatársai részvételével megvalósított képzés. Kihelyezett képzéseink megrendelői termelő, szolgáltató és kereskedelmi cégek, szinte valamennyi ágazatból.
A céghez kihelyezett képzés alapja egy igényfelmérő személyes megbeszélést követően, az oktatási és szakmai tanácsadónkkal, oktatónkkal közösen alakított szakmai program.
 
  • Tanácsadás
A kihelyezett képzések megrendelői gyakran olyan problémákra keresik a választ, amikhez egy egyedi projekt kidolgozása bevezetése és esetleges betanítása szükséges. Legyen szó akár a termelési folyamatoptimalizálási lehetőségeiről, akár az IAS-IFRS standardok bevezetéséről, tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésükre.
 

 
Missziónk:
Szakmai igényeknek és kihívásoknak megfelelő, naprakész, gyakorlati tudást nyújtunk vállalatoknak és egyéneknek.
 

 
Célunk:
Célunk, hogy Magyarországon piacvezető üzleti iskolává váljunk. Annak érdekében, hogy a résztvevők számára folyamatosan biztosítsuk a nemzetközi, illetve hazai kimagasló szakmai tudást, állandó kapcsolatot tartunk fent neves külföldi oktatási intézményekkel, valamint folyamatosan nyomon követjük a képzések megvalósításához kapcsolódó támogatási lehetőségeket.
 

 
Minőségpolitikánk:
  • A képzésben résztvevők számára elengedhetetlen a kiváló minőségű képzések kínálata.
  • Hisszük, hogy résztvevőink jó közérzete és kellemes hangulata pozitívan befolyásolja tanulási képességüket, ezért a képzési programok magas szakmai minősége mellett, a hallgatók számára kialakított oktatási környezet folyamatos fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk.
  • Minőségpolitikánk és az azt megvalósító minőségirányítási rendszerünk alapja a partneri megelégedettség, illetve a kijelölt célok lehető legmagasabb szintű elérése, ezért megbízóink igényei, illetve az elért eredmények alapján folyamatosan fejlesztjük tevékenységeinket.
 

 
 

Évente több mint 50 különböző képzést szervezünk felsővezetőknek, pénzügyi-számviteli, társadalombiztosítási, munkaügyi, HR és banki szakembereknek, marketing, illetve közép- és felső vezetőknek, controllereknek.

Többéves együttműködési kapcsolatot építettünk ki külföldi oktatási intézményekkel, melyeknek képzéseit kínáljuk magyar nyelven,
nemzetközileg elfogadott bizonyítvánnyal.

Képzéseink szerepelnek a felnőttképzést folytató intézmények nyilvántartásában.  
Képzéseink megfelelnek a hazai és EU-s pályázati források igénybevételéhez szükséges feltételeknek.

Kérje árajánlatunkat vállalata részére kihelyezett képzéseinkről!