Kezdőlap Controlling Controlling workshopok (1-3 nap) Controlling alapismeretek
Controlling alapismeretek
Új workshopunk: Controlling nem controllereknek
 
A controlling nélkülözhetetlen része a modern vállalatirányításnak. Segítségével hatékonyan tervezhető a vállalati stratégiához illeszkedő üzletmenet, biztosítható a pénzügyi és nem pénzügyi adatok folyamatos, következetes, rendszerszemléletű megfigyelése, időszakonkénti értékelése és az információszolgáltatás.
 
Ahhoz, hogy a menedzsment képes legyen egy vállalatot sikeresen vezetni, alkalmazkodnia kell az új kihívásokhoz, a bizonytalan üzleti környezethez, tisztában kell lennie a bekövetkezett és várható környezeti változásokkal, azok teljesítményre gyakorolt hatásával, s eszerint kell a döntéseit meghozni. Ebben segít neki a controller.
 
A Controlling üzletág új workshopja elsősorban azok részére kíván segítséget nyújtani, akiknek munkája valamilyen módon - erőteljesen vagy kevésbé szorosan kötődik a controllinghoz. Az átadott ismeretekkel segítjük a controlling munkáját igénybe vevő menedzsereket, ügyvezetőket, munkatársakat, akik valamilyen módon kapcsolatba kerülnek a controlling szakterület munkájával.
 
 
A Sämling Controlling üzletág további képzései
 
A Sämling a kezdetektől fogva részt vállalt a controlling szakma kialakításában, elterjesztésében, illetve a hazai controllerek oktatásában. Cégünk a létrejötte óta eltelt időben a Controlling képzések vezető oktatójává vált, jelentős képzési tapasztalatra szert téve. 
 
A Sämling az egy-két napos controlling-részterületeket érintő workshopoktól az átfogó, mindenre kiterjedő controller képzésekig biztosít tanulási lehetőségeket a gyakorlati ismeretekre vágyóknak. Az igényekkel lépést tartva folyamatosan fejlesztjük, bővítjük képzéseinket. Válassza Ön is kiscsoportos, gyakorlati képzéseinket!
 
A Sämling folyamatosan hozzájárult ahhoz, hogy Magyarországon is kinevelődjön egy controllingos szakmai közösség. Ezt a missziót a jövőben is elkötelezetten folytatjuk, ennek a jegyében folyamatosan bővítjük képzési kínálatunkat, megújítjuk meglevő képzéseinket.
 
 
Szeretettel várjuk Önt is képzéseinken - jelentkezzen most vagy kérdezze a Controlling üzletág képzésszervezőjét! Porubszky Katalin, 06 (1) 212 4412 /107
Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Telefon:
+36 20 410 2805
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 06. 03 Controlling alapismeretek (Controlling nem controllereknek workshop)
2020. június 3., Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
Controlling alapismeretek avagy controlling nem controllereknek workshop - Egy napos átfogó workshop
 
A workshop elsősorban azok részére kíván segítséget nyújtani, akiknek munkája valamilyen módon - erőteljesen vagy kevésbé szorosan kötődik a controllinghoz. Segítjük a controlling munkáját igénybe vevő menedzsereket, ügyvezetőket, munkatársakat, akik valamilyen módon kapcsolatba kerülnek a controlling szakterület munkájával.