Kezdőlap Controlling Controlling workshopok (1-3 nap)
Controlling workshopok (1-3 nap)
A vészhelyzetre való tekintettel képzéseinket  tantermi formában csak a tilalom feloldása után hirdetjük meg. 
Képzés naptárunkban megtalálja ONLINE workshopjainkat és képzéseinket.
A tiltásra vonatkozó rendelet a Magyar Közlöny 2020. évi 55. számában olvasható - 70/2020 (III.26.) Kormány rendelet
Ha szeretne értesülni új képzési időpontokról, információkról, kérem itt jelentkezzen:
  
 
Most 25% kedvezménnyel jelentkezhet!

Jelentkezzen Cash Flow tervezés és kimutatás készítése és Szervezetek likviditás-menedzselése workshopjainkra együtt és mi 25% kedvezményt biztosítunk mindkét workshop árából! Így 108.000 Ft + ÁFA helyett
81.000 Ft + ÁFA áron vehet részt rajtuk!
1-2 napos workshopjainkon olyan speciális controlling területek kerülnek előtérbe, melyek megismerése során a résztvevők javíthatnak többek között a cash menedzsmentükön, a stratégiaalkotásukon, megismerhetik a projektek buktatóit, vagy körüljárhatják a beruházási döntések tényezőit. 
A vezetésnek tudatosan kell meghatározni a vállalati célokat, ehhez pedig elengedhetetlen a pontos pénzügyi helyzet ismerete és a vállalat jövőjének tervezése. Az operatív szervezeti működés mellett az elmúlt évtizedben a kontrolling már stratégiai szinten is megjelent.
Egy gazdálkodó szervezetet erős alapokra kell helyezni, az operatív terveknek ugyanolyan stabilnak és megvalósíthatónak kell lennie, mint a vállalat stratégiai céljainak. A megfogható célok kitűzése nem könnyű feladat, a célok megvalósításához megfelelő tervek, különösen a pénzügyileg realizáható és jól követhető tervek elkészítése szükséges. Ezek megvalósítása és az esetlegesen felmerülő problémák gyors megoldása igen magas fokú tudást és elkötelezettséget igényel. Workshopokon, tréningeken ezen célok eléréséhez nyújtunk naprakész és gyakorlatba átültethető tudást.
 
Együtt jobban megéri!
 
Amennyiben egyszerre jelentkezik Cash Flow controlling és Szervezetek likviditás-menedzselése képzéseinkre, abban az esetben a két képzés együttes ára 108.000 Ft + ÁFA helyett csak 86.400 Ft + ÁFA.
 
Miért válassza a Sämling controlling tanfolyamait?
 
Oktatóink olyan szakemberek, akik napi munkájuk során használják a controlling eszköztárának széles skáláját, feltérképezik a lehetséges buktatókat és megoldást találnak a vállalatot érintő problémákra. Az így megszerzett tudásukat, tapasztalatukat ötvözik a német REFA tananyaggal, és ezt osztják meg a képzéseinken résztvevőkkel.
Büszkék vagyunk arra, hogy aki egyszer már valamelyik továbbképzésünket választotta, szívesen jön újra, és ajánl minket kollégáinak is.
 
Jelenleg szervezett controlling workshopok
 
Válasszon a controlling területének egy-egy szegletét bemutató workshopokjaink közül, és szerezze meg az Önnek szükséges ismereteket!
Controlling nem controllereknek- azoknak a vezetőknek, munkatársaknak, akik együtt dolgoznak a controllerrel.
Cash flow controlling, a hazai és a nemzetközi cash flow készítéséhez.
Szervezetek likviditás-menedzselése, avagy pénzügyi tervezés és controlling a gyakorlatban.
Beruházási controlling, a beruházási döntések segítéséhez.
Startégiai és teljesítmény controlling, a stratégia alkotás és a teljesítménymérés összehangolásáért.
Projektcontrolling, az egyre pörgősebb üzleti élet projektjeinek sikeréért.
 
 
 
Ha pedig speciális, a controlling területeit jól ismerő szakemberekre van szüksége, vagy ha szeretné megszerezni a megfelelő ismereteket, melyeket akár már másnap alkalmazhat munkája során, vagy csak meglévő tapasztalatait bővítené, REFA bizonyítványt is adó controlling képzéseink széles választéka áll rendelkezésére.
Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Telefon:
+36 20 410 2805
Email:
 Árképzés és likviditás – találjuk meg az egyensúlyt

Az árak kialakítása során több olyan szempontot is figyelembe kell venni, amelyek az ön cégének és partnereinek (vevőinek és szállítóinak) likviditását is befolyásolja. Hogyan lehet ezeket a hatásokat értékelni és figyelembe venni az ár kialakítás folyamatában, megtalálni azt az értéket, amely az eredményesség javítása mellett a likviditást is biztosítja.

 

Szervezetek likviditás-menedzselése avagy pénzügyi tervezés és controlling a gyakorlatban

A tervezés és controlling módszerek alkalmazásával értékelhetik vállalatuk pénzügyi helyzetét, és kialakíthatják a pénzügyi helyzet javítását elősegítő stratégiákat. Emellett követhetik a megvalósítás folyamatát.

 

 A képzés keretében a módszereket esetpéldákon elemezzük a résztvevők aktív közreműködésével, akik így képesek lesznek ezek alkalmazására saját vállalatuknál is. 
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 06. 04 Szervezetek likviditás-menedzselése workshop - ONLINE
2020. június 4., Online
2020. 06. 18 Stratégiai- és teljesítmény controlling workshop - ONLINE, ÉLŐ formában
2020. június 18-19-én, Online
2020. 07. 07 Projektcontrolling workshop - ONLINE formában
2020. július 7-8., Online
2020. 07. 16 Cash Flow tervezés és kimutatás készítése workshop - ONLINE
2020. július 16., Online
2020. 07. 22 Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban - ONLINE
2020. július 22-23., Online
2020. 07. 23 Logisztikai controlling workshop - ÉLŐ, ONLINE formában
Logisztikai controlling workshop július 23-24-én, Online
2020. 09. 12 Önköltségszámítás workshop
Önköltségszámítás workshop 2020. szeptember 12-én, Falk1 Rendezvényközpont 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.
2020. 11. 07 Önköltségszámítás workshop
Önköltségszámítás workshop 2020. november 7-én, Falk1 Rendezvényközpont 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.
2020. 11. 13 Termelési controlling képzés
2020. november 13-21., Villányi úti Konferenciaközpont, 1114 Budapest, Villányi út 11-13.
2020. 11. 19 Sales controlling workshop -ONLINE, ÉLŐ formában
Sales controlling november 19-20-án, Online
2020. 11. 20 ÚJ! Árképzés és likviditás workshop
Árképzés és likviditás workshop 2020. november 20-án, Villányi úti Konferenciaközpont, 1114 Budapest, Villányi út 11-13.
2020. 11. 20 Beruházási controlling workshop
2020. november 20-án, Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
2020. 11. 25 Controlling alapismeretek (Controlling nem controllereknek workshop)
2020. november 25-én, Villányi úti Konferenciaközpont, 1114 Budapest, Villányi út 11-13.
A beruházási controlling technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a vezetők és a controllerek kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a vállalat a gazdasági környezet változásaira.
Cash Flow Controlling a gyakorlatban - a pénzügyi folyamat tervezése
 
Controlling alapismeretek avagy controlling nem controllereknek workshop
 
Egynapos workshopunkon a controlling gyakorlatát igyekszünk átfogóan, a maga teljességében bemutatni.  A tervezéstől az információs rendszerig, a szervezettől a pénzügyi és humán controllingig minden lényeges funkciót számba veszünk.
 
A résztvevők átfogó ismeretet kapnak a controllingról, képesek lesznek az ezzel kapcsolatos igényeik megfogalmazására, valamint a controlling működésének figyelemmel kísérésére. Képesek lesznek partnerként, közös nyelvet használva együttműködni a szervezeti teljesítmény érdekében.
 A belső gondok által sújtott a hazai vállalkozások számára az önköltségszámítás bevezetése vagy a meglevő kalkulációs eljárások hatékonyságának növelése az üzleti tevékenységgel kapcsolatban az üzleti siker elengedhetetlen követelménye. Az önköltségszámítással a cégen belüli együttműködés is látványosan fejleszthető, valamint a teljes szervezetben támogatható a gyorsabb és hatékonyabb munkamódszerek alkalmazása is.
 
A projekt controlling technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a controlling vezető kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a gazdasági környezet változásaira. 
 Sales controlling avagy kihívások a sales és a marketing  kontrollingban 2 napban
2 napos workshop, ahol a résztvevő példák és esetek feldolgozásán keresztül rálátást szerezhet a stratégiai és teljesítmény kontrolling területére.
 
A képzés elvégzése biztosítja a vállalatok gazdasági és műszaki szakembereinek az "együtt-gondolkodást" és "egyformán-látást".
Gyakorlati példákon keresztül ismerteti meg a résztvevőkkel azokat az eljárásokat, amelyekkel a nyereségesebb alternatívák mellett dönthetnek.
Azoknak ajánljuk, akik ismerkednek a területtel, szeretnének egy átfogó képet a humán kontrolling rendszerről.