Kezdőlap Controlling Controlling workshopok
Controlling workshopok
Ha valaki kitűnő kontroller vagy pénzügyi elemző, akkor is lehetnek olyan szakterületek, amellyel egyáltalán nem, vagy csak ritkán találkozik. Az elméleti tudás, lehet, hogy megvan, de vajon ez elég a gyakorlatban történő megvalósításhoz? 
 
A vezetésnek tudatosan kell meghatározni a vállalati célokat, ehhez pedig elengedhetetlen a pontos pénzügyi helyzet ismerete és a vállalat jövőjének tervezése. Az operatív szervezeti működés mellett az elmúlt évtizedben a kontrolling már stratégiai szinten is megjelent.
Egy gazdálkodó szervezetet erős alapokra kell helyezni, az operatív terveknek ugyanolyan stabilnak és megvalósíthatónak kell lennie, mint a vállalat stratégiai céljainak. A megfogható célok kitűzése nem könnyű feladat, a célok megvalósításához megfelelő tervek, különösen a pénzügyileg realizáható és jól követhető tervek elkészítése szükséges. Ezek megvalósítása és az esetlegesen felmerülő problémák gyors megoldása igen magas fokú tudást és elkötelezettséget igényel. Workshopokon, tréningeken ezen célok eléréséhez nyújtunk naprakész és gyakorlatba átültethető tudást.
 
Együtt jobban megéri!
 
Amennyiben egyszerre jelentkezik Cash Flow controlling és Szervezetek likviditás-menedzselése képzéseinkre, abban az esetben a két képzés együttes ára 108.000 Ft + ÁFA helyett csak 86.400 Ft + ÁFA.
 
Miért válassza a Sämling controlling tanfolyamait?
 
Oktatóink olyan szakemberek, akik napi munkájuk során használják a controlling eszköztárának széles skáláját, feltérképezik a lehetséges buktatókat és megoldást találnak a vállalatot érintő problémákra. Az így megszerzett tudásukat, tapasztalatukat ötvözik a német REFA tananyaggal, és ezt osztják meg a képzéseinken résztvevőkkel.
Büszkék vagyunk arra, hogy aki egyszer már valamelyik továbbképzésünket választotta, szívesen jön újra, és ajánl minket kollégáinak is.
 
Jelenleg szervezett controlling workshopok
 
Válasszon a controlling területének egy-egy szegletét bemutató workshopokjaink közül, és szerezze meg az Önnek szükséges ismereteket!
Controlling nem controllereknek- azoknak a vezetőknek, munkatársaknak, akik együtt dolgoznak a controllerrel.
Cash flow controlling, a hazai és a nemzetközi cash flow készítéséhez.
Szervezetek likviditás-menedzselése, avagy pénzügyi tervezés és controlling a gyakorlatban.
Beruházási controlling, a beruházási döntések segítéséhez.
Startégiai és teljesítmény controlling, a stratégia alkotás és a teljesítménymérés összehangolásáért.
Projektcontrolling, az egyre pörgősebb üzleti élet projektjeinek sikeréért.
 
 
Ha pedig speciális, a controlling területeit jól ismerő szakemberekre van szüksége, vagy ha szeretné megszerezni a megfelelő ismereteket, melyeket akár már másnap alkalmazhat munkája során, vagy csak meglévő tapasztalatait bővítené, REFA bizonyítványt is adó controlling képzéseink széles választéka áll rendelkezésére.
Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 107 
Mobil: +36 20  410 2805
Email:
Szervezetek likviditás-menedzselése avagy pénzügyi tervezés és controlling a gyakorlatban

A tervezés és controlling módszerek alkalmazásával értékelhetik vállalatuk pénzügyi helyzetét, és kialakíthatják a pénzügyi helyzet javítását elősegítő stratégiákat. Emellett követhetik a megvalósítás folyamatát.

 

A képzés elvégzése biztosítja a vállalatok gazdasági és műszaki szakembereinek az "együtt-gondolkodást" és "egyformán-látást".
Gyakorlati példákon keresztül ismerteti meg a résztvevőkkel azokat az eljárásokat, amelyekkel a nyereségesebb alternatívák mellett dönthetnek.
A résztvevő összefoglaló ismereteket kap az értékorientált vezetés elméleti alapjairól, gyakorlati alkalmazásáról a vállalat gazdálkodásában, a vezetői és tulajdonosi döntésekben.
KÉPZÉS NAPTÁR
2019. 03. 21 HR controlling 1 napban
2019. március 21., Budapest
2019. 04. 03 Cash Flow controlling a gyakorlatban
2019. április 3., Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
2019. 04. 05 Önköltségszámítás workshop
Önköltségszámítás 2019. április 5-én, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 04. 05 Termelési controlling képzés
2019. április 5-től 13-ig, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 04. 10 Controlling alapismeretek (Controlling nem controllereknek képzés)
2019. április 10., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 05. 07 Stratégiai controlling módszerek
2019. május 7., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 05. 09 Beruházási controlling workshop
2019. május 9., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 05. 14 Szervezetek likviditás-menedzselése
2019. május 14-15., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 05. 28 Értékorientált vállalatvezetés
2019. május 28., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
A beruházási controlling technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a vezetők és a controllerek kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a vállalat a gazdasági környezet változásaira.
Cash Flow Controlling a gyakorlatban - a pénzügyi folyamat tervezése
 
Controlling nem controllereknek
 
Egynapos képzésünkben a controlling gyakorlatát igyekszünk átfogóan, a maga teljességében bemutatni.  A tervezéstől az információs rendszerig, a szervezettől a pénzügyi és humán controllingig minden lényeges funkciót számba veszünk.
 
A résztvevők átfogó ismeretet kapnak a controllingról, képesek lesznek az ezzel kapcsolatos igényeik megfogalmazására, valamint a controlling működésének figyelemmel kísérésére. Képesek lesznek partnerként, közös nyelvet használva együttműködni a szervezeti teljesítmény érdekében.
1 napos képzés, ahol a résztvevő példák és esetek feldolgozásán keresztül rálátást szerezhet a stratégiai és teljesítmény kontrolling területére.
 
 A belső gondok által sújtott a hazai vállalkozások számára az önköltségszámítás bevezetése vagy a meglevő kalkulációs eljárások hatékonyságának növelése az üzleti tevékenységgel kapcsolatban az üzleti siker elengedhetetlen követelménye. Az önköltségszámítással a cégen belüli együttműködés is látványosan fejleszthető, valamint a teljes szervezetben támogatható a gyorsabb és hatékonyabb munkamódszerek alkalmazása is.
 
A projekt controlling technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a controlling vezető kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a gazdasági környezet változásaira. 
Azoknak ajánljuk, akik ismerkednek a területtel, szeretnének egy átfogó képet a humán kontrolling rendszerről.