Kezdőlap Controlling Controlling workshopok (1-3 nap)
Controlling workshopok (1-3 nap)
 Itt a lehetőség: tesztelje képzésünket, jöjjön el 2019. október 16-án ingyenes nyílt napunkra, és ismerkedjen meg oktatónkkal, Lengyel Lászlóval, tegye fel kérdéseit, lessen bele a képzésbe! Erre a különleges alkalomra egyedi akcióval és az igénybe vehető legnagyobb kedvezménnyel várjuk!

Ha valaki kitűnő kontroller vagy pénzügyi elemző, akkor is lehetnek olyan szakterületek, amellyel egyáltalán nem, vagy csak ritkán találkozik. Az elméleti tudás, lehet, hogy megvan, de vajon ez elég a gyakorlatban történő megvalósításhoz? 
 
A vezetésnek tudatosan kell meghatározni a vállalati célokat, ehhez pedig elengedhetetlen a pontos pénzügyi helyzet ismerete és a vállalat jövőjének tervezése. Az operatív szervezeti működés mellett az elmúlt évtizedben a kontrolling már stratégiai szinten is megjelent.
Egy gazdálkodó szervezetet erős alapokra kell helyezni, az operatív terveknek ugyanolyan stabilnak és megvalósíthatónak kell lennie, mint a vállalat stratégiai céljainak. A megfogható célok kitűzése nem könnyű feladat, a célok megvalósításához megfelelő tervek, különösen a pénzügyileg realizáható és jól követhető tervek elkészítése szükséges. Ezek megvalósítása és az esetlegesen felmerülő problémák gyors megoldása igen magas fokú tudást és elkötelezettséget igényel. Workshopokon, tréningeken ezen célok eléréséhez nyújtunk naprakész és gyakorlatba átültethető tudást.
 
Együtt jobban megéri!
 
Amennyiben egyszerre jelentkezik Cash Flow controlling és Szervezetek likviditás-menedzselése képzéseinkre, abban az esetben a két képzés együttes ára 108.000 Ft + ÁFA helyett csak 86.400 Ft + ÁFA.
 
Miért válassza a Sämling controlling tanfolyamait?
 
Oktatóink olyan szakemberek, akik napi munkájuk során használják a controlling eszköztárának széles skáláját, feltérképezik a lehetséges buktatókat és megoldást találnak a vállalatot érintő problémákra. Az így megszerzett tudásukat, tapasztalatukat ötvözik a német REFA tananyaggal, és ezt osztják meg a képzéseinken résztvevőkkel.
Büszkék vagyunk arra, hogy aki egyszer már valamelyik továbbképzésünket választotta, szívesen jön újra, és ajánl minket kollégáinak is.
 
Jelenleg szervezett controlling workshopok
 
Válasszon a controlling területének egy-egy szegletét bemutató workshopokjaink közül, és szerezze meg az Önnek szükséges ismereteket!
Controlling nem controllereknek- azoknak a vezetőknek, munkatársaknak, akik együtt dolgoznak a controllerrel.
Cash flow controlling, a hazai és a nemzetközi cash flow készítéséhez.
Szervezetek likviditás-menedzselése, avagy pénzügyi tervezés és controlling a gyakorlatban.
Beruházási controlling, a beruházási döntések segítéséhez.
Startégiai és teljesítmény controlling, a stratégia alkotás és a teljesítménymérés összehangolásáért.
Projektcontrolling, az egyre pörgősebb üzleti élet projektjeinek sikeréért.
 
 
Ha pedig speciális, a controlling területeit jól ismerő szakemberekre van szüksége, vagy ha szeretné megszerezni a megfelelő ismereteket, melyeket akár már másnap alkalmazhat munkája során, vagy csak meglévő tapasztalatait bővítené, REFA bizonyítványt is adó controlling képzéseink széles választéka áll rendelkezésére.
Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Telefon:
+36 20 410 2805

+36 1 212 4412
Mellék:107
Email:
Szervezetek likviditás-menedzselése avagy pénzügyi tervezés és controlling a gyakorlatban

A tervezés és controlling módszerek alkalmazásával értékelhetik vállalatuk pénzügyi helyzetét, és kialakíthatják a pénzügyi helyzet javítását elősegítő stratégiákat. Emellett követhetik a megvalósítás folyamatát.

 

A workshop elvégzése biztosítja a vállalatok gazdasági és műszaki szakembereinek az "együtt-gondolkodást" és "egyformán-látást".
Gyakorlati példákon keresztül ismerteti meg a résztvevőkkel azokat az eljárásokat, amelyekkel a nyereségesebb alternatívák mellett dönthetnek.
 A képzés keretében a módszereket esetpéldákon elemezzük a résztvevők aktív közreműködésével, akik így képesek lesznek ezek alkalmazására saját vállalatuknál is. 
KÉPZÉS NAPTÁR
2019. 10. 04 Termelési controlling workshop
2019. október 4-től 12-ig, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2019. 10. 04 Önköltségszámítás workshop
Önköltségszámítás workshop 2019.október 4-én, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2019. 10. 08 A cash-flow tervezése és controllingja
2019. ősz - A cash-flow tervezése és controllingja, Budapest
2019. 10. 26 Önköltségszámítás workshop
Önköltségszámítás workshop 2019. október 26-án (IDÉN UTOLJÁRA), Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 11. 06 Cash Flow tervezés és controlling workshop
2019. november 6., Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
2019. 11. 07 Stratégiai- és teljesítmény controlling workshop
2019. ősz (Pontos időpont egyeztetés alatt.), Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 11. 08 Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban
2019. november 8-9-én, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 11. 12 Controlling alapismeretek (Controlling nem controllereknek workshop)
2019. november 12., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 11. 14 Beruházási controlling workshop
2019. november 14., Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
2019. 11. 20 Projektcontrolling workshop
2019. november 20-21., Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
2019. 11. 28 Szervezetek likviditás-menedzselése
2019. november 28., Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
2020. 03. 21 Önköltségszámítás workshop
Önköltségszámítás workshop 2020. március 21-én, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
A beruházási controlling technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a vezetők és a controllerek kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a vállalat a gazdasági környezet változásaira.
Cash Flow Controlling a gyakorlatban - a pénzügyi folyamat tervezése
 
Controlling alapismeretek avagy controlling nem controllereknek workshop
 
Egynapos workshopunkon a controlling gyakorlatát igyekszünk átfogóan, a maga teljességében bemutatni.  A tervezéstől az információs rendszerig, a szervezettől a pénzügyi és humán controllingig minden lényeges funkciót számba veszünk.
 
A résztvevők átfogó ismeretet kapnak a controllingról, képesek lesznek az ezzel kapcsolatos igényeik megfogalmazására, valamint a controlling működésének figyelemmel kísérésére. Képesek lesznek partnerként, közös nyelvet használva együttműködni a szervezeti teljesítmény érdekében.
 A belső gondok által sújtott a hazai vállalkozások számára az önköltségszámítás bevezetése vagy a meglevő kalkulációs eljárások hatékonyságának növelése az üzleti tevékenységgel kapcsolatban az üzleti siker elengedhetetlen követelménye. Az önköltségszámítással a cégen belüli együttműködés is látványosan fejleszthető, valamint a teljes szervezetben támogatható a gyorsabb és hatékonyabb munkamódszerek alkalmazása is.
 
A projekt controlling technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a controlling vezető kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a gazdasági környezet változásaira. 
2 napos képzés, ahol a résztvevő példák és esetek feldolgozásán keresztül rálátást szerezhet a stratégiai és teljesítmény kontrolling területére.
 
Azoknak ajánljuk, akik ismerkednek a területtel, szeretnének egy átfogó képet a humán kontrolling rendszerről.