Oldal nyomtatása
Excel képzési rendszer
Az irodai munka során leggyakrabban használt eszközök és a haladó funkciók használatába nyerhetnek betekintést a résztvevők.
 
Üzleti Excel workshopok
Szint
Szükséges
ismeretek
Főbb témakörök
1 nap/ 8 tanóra
Felhasználói
Alapvető
Excel ismeretek
Munkaterület beállítások, munkalapok, munkafüzetek, adattáblák, szűrések, sor és oszloprendezések, képletek használata, hivatkozások, részösszegek, feltételes formázás, grafikonok, tippek és trükkök, valamint kb. 20 db leghasznosabb függvény.
1 nap/ 8 tanóra
Felhasználói Alapvető
Excel ismeretek
Adatelőkészítés, kimutatások felépítése és létrehozása, értékmezők, szűrők, stílusok, csoportosítás, számított mező és tétel, statisztikák, adatlisták és adatbázisok kezelése. Power Pivot bemutató.
1 nap/ 8 tanóra
Haladó Alapvető Excel ismeretek vagy a Rutinok és függvények workshop elvégzése A workshop során olyan feladatokra kívánunk hatékony Excel megoldásokat nyújtani, amelyeket adózási és számviteli szakértők közreműködésével térképeztünk fel és legfőképpen az online integrált könyvelői szoftverek bevezetéséből adódnak.
1 nap/ 8 tanóra
Haladó Függvények használata és Alapvető Excel ismeretek Képletek, hivatkozások, függvények használata és azok összefűzése. Statisztikai, logikai, feltételes, mátrix, pénzügyi, dátum és időfüggvények. Gyakorlati példák és egyedi megoldások függvényekkel.
1 nap/ 8 tanóra
Haladó
Gyakorlott Excel felhasználóknak
 
Magas szintű adatkezelési és elemzési technikák, adatlisták, speciális diagrammok és képletek, hibakezelés, védelmi lehetőségek, több felhasználós környezet, makró rögzítés... stb.
2 nap/ 16 tanóra
Haladó
Haladó Excel
ismeretek, vagy
Excel felsőfokon workshop
Makróhasználat alapok, bevezető a Visual Basic programozásba, cella és munkalap műveletek, változók, ciklusok, feltételek, gyakran használt utasítások és mintaprogramok, saját makró készítés.