Oldal nyomtatása
Excel - időpontok és képzési rendszer
 
Idei képzési időpontjaink és képzési rendszerünk
 
Szint Időpont Workshop neve
Alap szintű ÚJ! - 2019. november 12. (kedd) Excel alapozó workshop (1. nap)
Haladó 2019. november 13. (szerda) Excel függvények+ workshop
Alap szintű ÚJ! - 2019. november 19. (kedd) Excel alapozó workshop (2. nap)
Felhasználói 2019. november 20. (szerda)  Excel kimutatások / Pivot-tábla workshop
Haladó 2019. november 27. (szerda) Excel felsőfokon workshop
Felhasználói ÚJ! - 2019. november 23. VAGY november 30. (szombat) - minimum 6 fő részvételével Excel rutinok és függvények workshop
Felhasználói
2019. december 4. (szerda)
Excel rutinok és függvények workshop
Haladó 2019. december 7. (szombat) Excel makróhasználat ALAPOZÓ NAP
Haladó 2019. december 13. (péntek) Excel makróhasználat GYAKORLÓ NAP
Felhasználói 2019. december 11. (szerda)
 
Az irodai munka során leggyakrabban használt eszközök és a haladó funkciók használatába nyerhetnek betekintést a résztvevők.
 
Üzleti Excel workshopok
Szint
Szükséges ismeretek
Főbb témakörök
2 nap/ 16 tanóra
Alapszintű
Alapvető
számítógépes ismeretek
Bevezetés az Excel programba és működésébe, alapvető Excel funkciók és függvények, adattípusok, formázási lehetőségek, gyorsbillentyűk, feltételes formázás, grafikonok, tippek és trükkök, beszúrható elemek, műveletek munkalapokkal
1 nap/ 8 tanóra
Felhasználói
Alapvető
Excel ismeretek
Munkaterület beállítások, munkalapok, munkafüzetek, adattáblák, szűrések, sor és oszloprendezések, képletek használata, hivatkozások, részösszegek, feltételes formázás, grafikonok, tippek és trükkök, valamint kb. 20 db leghasznosabb függvény.
1 nap/ 8 tanóra
Felhasználói Alapvető
Excel ismeretek
Adatelőkészítés, kimutatások felépítése és létrehozása, értékmezők, szűrők, stílusok, csoportosítás, számított mező és tétel, statisztikák, adatlisták és adatbázisok kezelése. Power Pivot bemutató.
1 nap/ 8 tanóra
Haladó Alapvető Excel ismeretek vagy a Rutinok és függvények workshop elvégzése A workshop során olyan feladatokra kívánunk hatékony Excel megoldásokat nyújtani, amelyeket adózási és számviteli szakértők közreműködésével térképeztünk fel és legfőképpen az online integrált könyvelői szoftverek bevezetéséből adódnak.
1 nap/ 8 tanóra
Haladó Függvények használata és Alapvető Excel ismeretek Képletek, hivatkozások, függvények használata és azok összefűzése. Statisztikai, logikai, feltételes, mátrix, pénzügyi, dátum és időfüggvények. Gyakorlati példák és egyedi megoldások függvényekkel.
1 nap/ 8 tanóra
Haladó
Gyakorlott Excel felhasználóknak
 
Magas szintű adatkezelési és elemzési technikák, adatlisták, speciális diagrammok és képletek, hibakezelés, védelmi lehetőségek, több felhasználós környezet, makró rögzítés... stb.
2 nap/ 16 tanóra
Haladó
Haladó Excel
ismeretek, vagy
Excel felsőfokon workshop
Makróhasználat alapok, bevezető a Visual Basic (VBA) programozásba, cella és munkalap műveletek, változók, ciklusok, feltételek, gyakran használt utasítások és mintaprogramok, saját makró készítés.