Oldal nyomtatása
Excel - időpontok és képzési rendszer
 
Virtuális oktatótermünk megnyitotta kapuit. 
Virtuális oktatótermünkben interaktív, izgalmas és hatékony képzések kialakításán dolgozunk, melyeket 2 illetve 2 x 3 órás blokkokban tartunk. A képzés valódi időben, oktatóval és résztvevőkkel együtt valósul meg lehetőséget adva a személyes kérdéseknek. Időpontok és részletek online képzéseinknél találhatóak: https://www.samling.hu/excel_online
 
Szint Időpont Workshop neve
Felhasználói 2020. június 17. (szerda) Excel rutinok és függvények
Felhasználói 2020. június 24. (szerda) Excel kimutatások / Pivot-tábla
Haladó 2020. június 25. (csütörtök) Excel makróhasználat ALAPOZÓ NAP
Haladó 2020. június 26. (péntek) Excel makróhasználat GYAKORLÓ NAP
Haladó 2020. július 1. (szerda) Excel felsőfokon
Haladó 2020. július 8. (szerda) Excel függvények +
Haladó 2020. július 15. (szerda) Excel könyvelőknek
 
Az Excel alapozó tanfolyam elvégézése egyenértékű  az Excel Rutinok és Függvények képzés tematikájával, ezért bátran lehet tovább menni. Elvégezheti az Excel Kimutatások és/vagy Függvények+ oktatásainkat.
 
Az irodai munka során leggyakrabban használt eszközök és a haladó funkciók használatába nyerhetnek betekintést a résztvevők.
 
Üzleti Excel tanfolyamok
Szint
Szükséges ismeretek
Főbb témakörök
2 nap/ 16 tanóra
Alapszintű
Alapvető
számítógépes ismeretek
Bevezetés az Excel programba és működésébe, alapvető Excel funkciók és függvények, adattípusok, formázási lehetőségek, gyorsbillentyűk, feltételes formázás, grafikonok, tippek és trükkök, beszúrható elemek, műveletek munkalapokkal
1 nap/ 8 tanóra
Felhasználói
Alapvető
Excel ismeretek
Munkaterület beállítások, munkalapok, munkafüzetek, adattáblák, szűrések, sor és oszloprendezések, képletek használata, hivatkozások, részösszegek, feltételes formázás, grafikonok, tippek és trükkök, valamint kb. 20 db leghasznosabb függvény.
1 nap/ 8 tanóra
Felhasználói Alapvető
Excel ismeretek
Adatelőkészítés, kimutatások felépítése és létrehozása, értékmezők, szűrők, stílusok, csoportosítás, számított mező és tétel, statisztikák, adatlisták és adatbázisok kezelése. Power Pivot bemutató.
1 nap/ 8 tanóra
Haladó Alapvető Excel ismeretek vagy a Rutinok és függvények workshop elvégzése A workshop során olyan feladatokra kívánunk hatékony Excel megoldásokat nyújtani, amelyeket adózási és számviteli szakértők közreműködésével térképeztünk fel és legfőképpen az online integrált könyvelői szoftverek bevezetéséből adódnak.
1 nap/ 8 tanóra
Haladó Függvények használata és Alapvető Excel ismeretek Képletek, hivatkozások, függvények használata és azok összefűzése. Statisztikai, logikai, feltételes, mátrix, pénzügyi, dátum és időfüggvények. Gyakorlati példák és egyedi megoldások függvényekkel.
1 nap/ 8 tanóra
Haladó
Gyakorlott Excel felhasználóknak
 
Magas szintű adatkezelési és elemzési technikák, adatlisták, speciális diagrammok és képletek, hibakezelés, védelmi lehetőségek, több felhasználós környezet, makró rögzítés... stb.
2 nap/ 16 tanóra
Haladó
Haladó Excel
ismeretek, vagy
Excel felsőfokon workshop
Makróhasználat alapok, bevezető a Visual Basic (VBA) programozásba, cella és munkalap műveletek, változók, ciklusok, feltételek, gyakran használt utasítások és mintaprogramok, saját makró készítés.