Kezdőlap Excel és MS Office Excel automatizálás
Excel automatizálás
Excel könyvelőknek workshopunkat tovább gondoltuk és megszületett az Excel automatizálás szolgáltatás csomag.
 
Célja, a workshophoz hasonlóan, hogy hozzájáruljon az Excelben történő munkafolyamatok gördülékeny elvégzéséhez és ezáltal munkaidőt takarítson meg, csökkentse a hibaarányt és az aktuális, valamint a várható munkafolyamatokat optimalizálja. 
 
Programoztassa le a rendszeresen ismétlődő feladatait!
 
Az alábbi videóban három példafolyamatot mutatunk be. Három különböző komplexitású feladaton keresztül bemutatjuk a kiinduló helyzetet, valamint a kívánt eredményt is. 

Az Excel automatizálása programozással - Sämling Üzleti Oktatási Központ from Sämling 

Hogy mivel nyújt többet az Excel automatizálás szolgáltatás csomag?
 
A rendszeresen ismétlődő, több lépéses feladatokat egy jól végig gondolt és felépített program segítségével végezhetjük el, mely lehetővé teszi, hogy a hosszú órákat igénylő folyamatok egy gombnyomással lefussanak. Az igények felmérését követően szakértő programozó kollégáink jól megírt, rövid útmutatókkal és magyarázatokkal ellátott programot bocsájtanak a megrendelő rendelkezésére. 
 
Keresse képzésszervezőnket az alábbi elérhetőség egyikén és kérjen cégreszabott, egyedi árajánlatot. 

Képzés Felelős  
Talmács Krisztina
Telefon:
+36 20 278 14 32 
Email: excel
@samling.hu
Képzésszervező asszisztens  
Szavariné Antal Tünde
Telefon:
+36 20 402 87 06 
Email: excel
@samling.hu
Workshopjainkat nyitott és vállalati kihelyezett formában tartjuk, az igényeknek megfelelően különböző szinteken magyar vagy angol MS Office szoftverek használatával.
A workshop során olyan feladatokra kívánunk hatékony Excel megoldásokat nyújtani, amelyeket adózási és számviteli szakértők közreműködésével térképeztünk fel és legfőképpen az online integrált könyvelői szoftverek bevezetéséből adódnak.
Excel workshop az automatizálható munkáért, és bevezetés a Visual Basic programozásba.
Azonos struktúrájú, nagy adathalmazok feldolgozását szeretné automatizáltan elvégezni? Rendszeresen ismétlődő feladataira „tanítsa meg” az Excelt! Makróhasználat alapoktól a gyakorlati megvalósításig.