Kezdőlap Adó, Pénzügy, Számvitel Adókonferenciák - Főkönyvelő klub Főkönyvelő klub Adókonferenciák bérletek, klubtagság Főkönyvelő klub - Gazdasági vezetők továbbképzése adókonferenciák bérlettel vagy klubtagoknak
Főkönyvelő klub - Gazdasági vezetők továbbképzése adókonferenciák bérlettel vagy klubtagoknak
ISMERTETŐ
Gazdasági vezetők továbbképzése – Főkönyvelő klub konferenciák
 
Minden hónapban 1 konferencia az aktuális adóváltozásokról a Sämling Üzleti Oktatási Központ Főkönyvelő klubjának szervezésében.
 
Naprakész tájékozottság, szakértői segítség 365 napon át, hogy ne legyen egyedül a problémáival! Egész éven át tartó konferenciasorozat folyamatos bekapcsolódási lehetőséggel! (Bekapcsolódási lehetőségekről bővebben itt)
 
Az állandóan változó gazdasági szabályokban és alkalmazásukban segítenek eligazodni konferenciáinkon a szakma legjobbjai és a résztvevők szakmai közössége. Egyszeri és rendszeres - klubtagoknak valamint bérletes résztvevőknek szóló - lehetőségként a nélkülözhetetlen naprakészséget biztosítjuk színvonalas rendezvényeinken.

 
Amiről mindenképpen szó esik:
 
A gazdálkodást meghatározó legfontosabb szabályok ismertetése - Számviteli törvény, számviteli aktualitások - Társasági adó - Személyi jövedelemadó - Társadalombiztosítás - Általános forgalmi adó - Az adózás rendje - Egyéb adó aktualitások, változások - Kisadók - Bérek és juttatások - Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése - Környezetvédelmi termékdíj - Transzferárak - Ptk. változások - Egyéb adó- és járulékszabályok - Az adóhatósági ellenőrzések aktuális kérdései - Munkaügyi aktualitások stb.
 
A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjainak, adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek általában kreditpont jár a képzésen való részvételért!
 

Főkönyvelő klub legnagyobb előnyei
  
Rendszeresség
A szakma legjobbjai az előadás- és konzultáció sorozatot havonta, a hónap azonos időszakában, a bevallások után tartják. Így az elfoglaltság akár egy évre előre is tervezhető.
 
• Gazdaságosság
Szakmai továbbképzésekről - főleg gazdasági téren - nem lehet és nem is szabad lemondani, hiszen a kérdésekre adott rossz válasz kerül igazán sokba, nem a naprakész tudás megszerzése.
Felmérésünk szerint így a cégeknek átlagosan szakmai továbbképzésekre a teljes költség 60-70%-át kell csak fordítaniuk.
 
• Program kialakítása: a legújabb változások és az egyéni igények alapján
 
A résztvevők aktív szerepet vállalhatnak a tematika kialakításában, így a személyes konzultációs lehetőségen túlmenően - előzetes egyeztetés után - akár igényre szabott szakmai napokat rendelhetnek.
 
• Tapasztalatcsere
A problémamegoldásban nemcsak az előadók, hanem a résztvevők is segítenek, hiszen a gazdasági területen felmerülő kérdések rendszerint másokban is felmerülnek. Vannak, akik a választ is tudják. 

Csatlakozzon Ön is!
 • 5 alkalmas bérletek
 
Önnek ideális választás lehet az 5 alkalmas bérlet, ha nem tud vagy nem szeretne minden konferencián részt venni, viszont több előadás is érdekelné. Ebben az esetben ugyanis sokkal gazdaságosabb bérletet váltania, mint mindig külön napi jegyet váltani. 5 alkalmas bérletét pedig a vásárlástól számítva egy éven belül bármikor felhasználhatja. 
 • 5 alkalmas BÉRLET étkezés nélkül (a kedvezmények érvényesíthetők) 75.000 Ft+áfa
 • 5 alkalmas BÉRLET teljes ellátással (a kedvezmények érvényesíthetők) 105.000 Ft+áfa
Jelentkezéskor válassza ki az 5 alkalmas bérlet rendelést, és a vásárlás után e-mailben (marta.marosfai@samling.hu) vagy telefonon (06-1-212-44-12) is lefoglalhatja, hogy melyik alkalmakon kíván részt venni.
 
 • Klubtagság csomagok
 
Főkönyvelő klubunk tagjaként mindig felkészült lehet az adóváltozásokkal kapcsolatban úgy, hogy közben még időt is spórolhat, hiszen szakemberek dolgozzák fel Ön számára az aktuális szabályváltozásokat. Emellett a konferenciákon lehetősége nyílik tapasztalatot cserélni, illetve élni a további kedvezményekkel és a tagsággal együtt járó kiváltságokkal egyaránt.
 
 • 1-ES CSOMAG - új belépőknek - klubtagság 365 napra (12 NAP), étkezés és Önadózó előfizetés nélkül (kedvezmény nem érvényesíthető) 139.900 Ft+áfa
 • 2-ES CSOMAG - korábbi klubtagoknak - klubtagság 365 napra (12 NAP) teljes ellátással, Önadózó előfizetéssel (folytatólagos ár, kedvezmény nem érvényesíthető) 209.000 Ft+áfa
 • 3-AS CSOMAG - új belépőknek - klubtagság 365 napra (12 NAP) teljes ellátással, Önadózó előfizetéssel (a lenti kedvezmények érvényesíthetők) 232.000 Ft+áfa
Az előadásokat a technikai folyamatok befejezését követően, klubtagjaink részére térítésmentesen online elérhetővé tesszük. Így ha nem tud eljönni, akkor sem marad le semmiről.

Ha szeretné a tájékozottságot és a leggazdaságosabb opciót választani egyszerre, akkor Önnek klubtagságunk az ideális választás!
 
Amit a klubtagsággal nyújtunk
 
 • 10 KLUBNAPOT
 • A becsatlakozás időpontjától számolva egy éven keresztül összesen 10 évközi konferencia klubnapot, beleértve egy 2 napos, az új év változásait bemutató konferenciát /1-ES CSOMAG esetén nincs svédasztalos ebéd/
 • 2 NAPOS MÉRLEGKÉPES TOVÁBBKÉPZÉST
 • ONLINE vagy TANTERMI formában, vállalkozási szakon, 16 kreditpontért és a kreditpontok minisztériumi regisztráltatásáért (1-ES CSOMAG esetén svédasztalos ebéd nélkül)
 • A klubnapok előadásait felvételről
 • írásos segédanyagot az előadásokról
 • konzultációs lehetőséget
 • 10 % kedvezményt bármely rendezvényünkön a cég valamennyi alkalmazottja részére
ezeken felül a 2-ES és 3-AS CSOMAG esetén
 • ÖNADÓZÓ újság előfizetést 1 évre
 • délelőtti bekészítést
  (kávé, tea, üdítő, édes és sós sütemény)
 • meleg ebéd svédasztal kínálattal, kávéval és üdítővel (igényelhető),
 • ÉTKEZÉS KÖZTERHEINEK MEGFIZETÉSÉT átvállaljuk a Főkönyvelő Klub konferencia napokon nyújtott büfé és ebéd közterheinek megfizetését és nyilvántartását.
A részvételi díj minden résztvevő számára tartalmazza:
- a délelőtti bekészítést
(kávé, tea, üdítő, édes és sós sütemény)
- a prezentációk anyagát nyomtatott és elektronikus formában,
- tollat és jegyzetfüzetet.
 
 • Konferencia napok
 
A gazdasági vezetők továbbképzése céljából létrehozott Főkönyvelő klub adókonferenciáira folyamatos bekapcsolódási lehetőséget biztosítunk!
 
5 alkalmas bérlet és klubtagság esetében is tervezhető a részvétel, hiszen a konferenciák időpontjai előre fixen megvannak. Minden évben - július, augusztus és december kivételével - minden hónap utolsó harmadában, szerdai napokon, a bevallások után, 10.00 és 15.00 óra között, igényes helyszínen, színvonalas ellátással rendezzük meg.
 
Csatlakozzon szakmai közösségünkhöz!
 

További kérdései lennének? Bővebb tájékoztatást szeretne? Kérjen telefonos tájékoztatást Képzés felelősünktől!
 
 
 
Referenciánk
 
 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 
Amennyiben kérdése van, forduljon bizalommal Képzés Felelősünkhöz!
 
 
Kinek ajánljuk
Gazdasági vezetőknek, főkönyvelőknek, könyvelőknek és minden szakembernek, aki naprakész, friss információkat szeretne kapni gazdasági témában!
Bizonyítvány
Sämling tanúsítvány. Kamarai igazolás (A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjainak kreditpontot ér a képzésen való részvétel.) Alkalmanként igazolás adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek.
CÉL, KOMPETENCIA, EREDMÉNY
Alkalmazni tudni az Art., SzJA, TB, TAO, Áfa, kisadók előírásait és azok módosításait, a számviteli törvényt, a munkaügyi ellenőrzési, munkajogi és az uniós áfa-szabályokat, a hazai specialitásokkal együtt.
Képzési napok:
Gazdasági vezetők továbbképzése - 2018. májustól 2019. áprilisig
2018. 09. 26., 2018. 10. 31., 2018. 11. 27., 2018. 11. 28., 2019. 01. 23., 2019. 02. 27., 2019. 03. 27., 2019. 04. 24.

Hotel Hungaria City Center (Best Western) 1074 Budapest, Rákóczi út 90.

Időbeosztás:
A Gazdasági vezetők továbbképzése konferencia napjai szerdánként, 10:00-tól 15:00-ig kerülnek megrendezésre (kivéve Fórum című év végi 2 napos rendezvényünk, mely KEDDI és szerdai napon kerül megrendezésre.
Az időpont és helyszín változás jogát fenntartjuk.

Részvételi díj:
1 75000 Ft
(+27% ÁFA)
95250 Ft
BÉRLET (5 alkalom) étkezés nélkül (a lenti kedvezmények érvényesíthetők)
2 105000 Ft
(+27% ÁFA)
133350 Ft
BÉRLET (5 alkalom) teljes ellátással (a lenti kedvezmények érvényesíthetők)
3 139900 Ft
(+27% ÁFA)
177673 Ft
1-ES CSOMAG - új belépőknek - klubtagság 365 napra (12 NAP), étkezés és Önadózó előfizetés nélkül (kedvezmény nem érvényesíthető)
4 209000 Ft
(+27% ÁFA)
265430 Ft
2-ES CSOMAG - korábbi tagoknak - klubtagság 365 napra (12 NAP) teljes ellátással, Önadózó előfizetéssel (folytatólagos ár, kedvezmény nem érvényesíthető)
5 232000 Ft
(+27% ÁFA)
294640 Ft
3-AS CSOMAG - új belépőknek - klubtagság 365 napra (12 NAP) teljes ellátással, Önadózó előfizetéssel (a lenti kedvezmények érvényesíthetők)
Kedvezmények:
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
 8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
 10% Főkönyvelő vagy TB klubtag cég munkatársai
 10% Magánszemély jelentkezőknek 10 % kedvezményt biztosítunk a képzés díjából
 10% Önadózó újság előfizetői kedvezmény
 12% Könyvelők.hu regisztrált tagjainak
INFORMÁCIÓ:
képzés felelős  
Marosfai Márta
Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 110 
Fax: +36 1 212 5071
Email: marta.marosfai
@samling.hu
Tematika
Az adott hónap témakörei, szemben az időpontokkal, azért nem meghatározhatóak egy évre előre pontosan, hiszen tényleg a legaktuálisabb adóváltozásokra és kérdésekre reagálva, illetve a résztvevők igényeire szabva alakítjuk ki tematikánkat.
 
Amiről mindenképpen szó esik
 
 A gazdálkodást meghatározó legfontosabb szabályok ismertetése - Számviteli törvény, számviteli aktualitások - Társasági adó - Személyi jövedelemadó - Társadalombiztosítás - Általános forgalmi adó - Az adózás rendje - Egyéb adó aktualitások, változások - Kisadók - Bérek és juttatások - Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése - Környezetvédelmi termékdíj - Transzferárak - Ptk. változások - Egyéb adó- és járulékszabályok - Az adóhatósági ellenőrzések aktuális kérdései - Munkaügyi aktualitások stb.
Oktatók
Ácsné Molnár Judit
NAV osztályvezető
Borsányi-Bognár Levente
környezetgazdálkodási mérnök
Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna
okleveles könyvvizsgáló, adószakértő
Czöndör Szabolcs
NAV, főosztályvezető
dr. Bakó Józsefné
főosztályvezető (Nyugdíjfolyósító Igazgatóság)
dr. Báthori Zsuzsa
(igazságügyi adó- járulék- és könyvszakértő)
dr. Dudás Katalin
ügyvéd
dr. Futó Gábor
TB szakértő
dr. Kovács Ferenc
adótanácsadó
dr. Takács Anett
ügyvéd
Ipacs Laura
oktató, szakterületek: számvitel, pénzügy, vezetői számvitel, teljesítményirányítás
Kneitner Lea
adószakértő
Kovács Ferencné
adószakértő
Nyári Zsolt
adószakértő
Réfi Anikó
Senior manager (PricewaterhouseCooper Kft.)
Ruszin Zsolt
adószakértő, Magyar Könyvelők Országos Egyesületének budapesti elnöke
Sike Olga
NAV főosztályvezető helyettes
Széll Zoltánné
NAV szakmai főtanácsadó
Tomcsányi Erzsébet
okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó
Tusnádiné Ágoston Márta
adótanácsadó
Vira Sándor
adószakértő
Képek