Kezdőlap Adó, Pénzügy, Számvitel Mérlegképes továbbképzés ONLINE Mérlegképes továbbképzés 2020 (vállalkozási)
Jelentkezési lap

Több résztvevő jelentkeztetése esetén (egy cégtől, egy képzési időpont esetén) elegendő egy jelentkezési lap kitöltése. Kattintson lent a "További résztvevő hozzáadása" gombra a kívánt létszám érdekében.


*-gal jelölt sorokat, kérjük mindenképpen töltse ki!
 
 

Képzés adatai
Képzés neve
ONLINE Mérlegképes továbbképzés 2020 (vállalkozási)
Turnus
2020. május 28. és június 25. között (4 hét alatt) teljesíthető online képzés,
SAMLING ONLINE RENDSZER >>>
(2020.05.28)
2020. július 2. és július 30. között (4 hét alatt) teljesíthető online képzés,
SAMLING ONLINE RENDSZER >>>
(2020.07.02)
2020. augusztus 5. és szeptember 1. között (4 hét alatt) teljesíthető online képzés,
SAMLING ONLINE RENDSZER >>>
(2020.08.05)
Részvételi díj
14 500 Ft (+27% ÁFA) 18 415 Ft Vállalkozási szak 16 kredit (16 tanóra)
Kedvezmény
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
8% hírlevél regisztrációs kedvezmény (új vagy már meglévő feliratkozás esetében) – A lap alján adja meg azt az e-mail címét, amivel szeretne feliratkozni hírlevelünkre! Amennyiben rendelkezik olyan e-mail címmel, amivel korábban már feliratkozott, akkor azt adja meg, és automatikusan jár Önnek a 8 %-os kedvezmény.
10% - TB klubtagjaink részére
10% - Amennyiben már vett részt a Sämling mérlegképes képzésén (név vagy munkahely változás esetén kérjük, a megjegyzés rovatban hivatkozzon a korábbi adatokra!)
12% - 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
15% - 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén
20% - Könyvelők.hu weblap előfizetőinek
20% - 10 fő feletti együttes jelentkeztetés esetén
50% - Kizárólag az egyik, Ön által választott modulon (adón vagy számvitelen) történő részvétel esetén (8 KREDITPONT VÁLLALKOZÁSI SZAKON)
Résztvevő adatai  
*A képzésben résztvevő neve:
*A képzésben résztvevő beosztása:
*A képzésben résztvevő telefonszáma:
*A képzésben résztvevő e-mail címe:
A képzésben résztvevő fax száma:


A kapcsolattartó adatai:
Postázási adatok
*Cég/Magánszemély neve:
*Irányítószám:
*Város:
*Utca/hsz.
Számlázási cím, ha eltér az előzőtől
Munkahely neve, ha eltér az előzőtől
Hírlevél feliratkozás: hogy ne maradjon le aktuális képzéseinkről, legfontosabb híreinkről és a csak hírlevél feliratkozottaknak szóló kedvezményeinkről! Kérjük, adja meg e-mail címét, és válasszon a hírlevél témáinkból:
Az Ön e-mail címe
Témakörök:
1. REGISZTRÁCIÓS számmal rendelkezem. (Melyet a jelentkezés után egy külön ADATLAPON adhat majd meg!)
2. Igazolást kérek Mérlegképes könyvelő
Adótanácsadó
Adószakértő
Okleveles Adószakértő
Könyvvizsgáló
3. Milyen modulokon kíván részt venni? VÁLLALKOZÁSI (ADÓ + SZÁMVITEL) = 16 kredit
VÁLLALKOZÁSI - csak SZÁMVITELI modul = 8 kredit
VÁLLALKOZÁSI - csak ADÓ modul = 8 kredit
*Hogyan talált honlapunkra?
Megjegyzés
Önnek, mint érintett személynek joga van kérelmezni az adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint a joga van az adathordozhatósághoz. Joga van a hozzájárulása bármely időpontban történő visszavonásához, amely nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét. Joga van a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) panaszt benyújtani Az adatszolgáltatás nem előfeltétele szerződéskötésnek, a személyes adatok megadására nem köteles. Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következménye: a tanfolyamról történő kizárás További információk a Társaság honlapján elérhető Adatkezelési tájékoztatóban olvashatók (http://www.samling.hu/adatvedelem ).

Ellenőrző kód

Kérjük, írja be számjegyekkel a következő kódot: hetvenhat



képzésszervező
Lakos Péter
Mobil:
+36 20 991 0100
Email:
 
KÉPZÉSSZERVEZŐ ASSZISZTENS  
Tarján Judit
Mobil:
+36 20 502 1166
Email: