Állás: Képzésszervező és képzésszervező asszisztens
Vezetőasszisztenst keresünk! Ha olyan munkát keres, ahol fontos az aktivitás, az önállóság, a csapatmunka akkor dolgozzunk együtt szeptembertől, teljes munkaidőben, hétfőtől péntekig 9-17ig! 


Ha olyan munkát keres, ahol fontos az aktivitás, az önállóság, a csapatmunka akkor dolgozzunk együtt szeptembertől, teljes munkaidőben, hétfőtől péntekig 9-17ig! 
 
A bérezés munkabér formájában történik. 
 
Üzleti képzéseket, tréningeket, workshopoka és rendezvényeket szervezünk. Fő feladat a vezető támogatása, projektek önálló kezelése, megbeszélések szervezése, operatív feladatok támogatása, szerződések és ajánlatok előkészítése, rendszerek fejlesztésében való aktív részvétel. 
 
Annak nagyon örülünk, ha a jelentkező megbízható, asszisztensi tapasztalattal rendelkező, dinamikus, kreatív, jól bánik az emberekkel és jól kezeli a számítógépet, különösen az Excelt. Illetve, ha szereti a változatos, sokrétű feladatokat.
 
Amennyiben szeretne velünk dolgozni, küldje el fényképes önéletrajzát, és írjon pár sort magáról, pont annyit, amennyit szükségesnek érez. Figyelem, a sablon kísérőlevelek helyett előnyben részesítjük, ha spontán írt pár gondolatot! Kérjük, az e-mail tárgy sorába ezt írja: munkatárs. 
Ide várjuk a jelentkezéseket: edit.dandoci@samling.hu