Állás: Mérlegképes képzési asszisztens
Munkatársat keresünk szeptemberi kezdéssel, képzési asszisztens pozícióba! (mérlegképes területen)
Ha olyan munkát keresel, ahol fontos az aktivitás, az önállóság, a csapatmunka akkor dolgozzunk együtt, teljes munkaidőben, hétfőtől péntekig 9-17ig! 
A bérezés fix munkabér formájában történik.


Könyvelői továbbképzéseket szervezünk, és a Te feladataid a képzések szervezése és lebonyolítása lenne, úgy mint ügyfelekkel foglalkozni, képzéseket felügyelni, levelezni, táblázatokat kezelni, valamint képzési anyagokat, szerződéseket és ajánlatokat készíteni, stb.

Annak nagyon örülünk, ha megbízható, tapasztalt, ügyes szervező vagy, van irodai tapasztalatod, jól bánsz az emberekkel és elég jól kezeled a számítógépet, különösen az Excelt. Ha szereted a változatos, sokrétű feladatokat, és szeretnél családias környezetben dolgozni, akkor lehet, hogy nálunk van a Te helyed.

Amennyiben szeretnél velünk dolgozni, akkor küldd el a fényképes önéletrajzodat, és írj pár sort magadról, pont annyit, amennyit szükségesnek érzel. Figyelem, a sablon kísérőlevelek helyett előnyben részesítjük, ha spontán írsz pár gondolatot magadról! Kérjük, az e-mail tárgy sorába ezt írd: munkatárs.

Ide várjuk a jelentkezésedet: merlegkepes@samling.hu

Sämling Üzleti Oktatási Központ www.samling.hu