dr. Báthori Zsuzsa
dr. Báthori Zsuzsa
Okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó, szakközgazdász
 
Közgazdaságtudományi egyetemi tanulmányait 1979-ben gazdaságszervező szakon fejezte be. Az Egyetem Továbbképző Intézetében 1984-ben vállalati komplex tervező-elemző szakközgazdász diplomát szerzett. Egyetemi közgazdasági doktori disszertációját cum laude minősítéssel 1984-ben védte meg.
 
1990-ben adótanácsadói, majd a rákövetkező években okleveles könyvvizsgálói, és adó-, és pénzügyi ellenőri szakrevizor képesítést szerzett. Adó-, és könyvvizsgálói szakértői bejegyzéssel 1992 óta rendelkezem.

A Medicor Művek Vezérigazgatóságának Közgazdasági Főosztályán, a Tunsgram Rt. gazdasági igazgatóságán, majd 1986-tól a Pénzügyminisztérium Ellenőrzési Főigazgatóságán dolgozott. Az Adó, és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalban szervezet-alakítási, ellenőrzési, és a közigazgatási szervezet működési kérdéseivel foglalkozott. 1993tól a Magyar Könyvvizsgálói Kamara főtitkára volt.1995 óta a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének főtitkári teendőit látja el.
 
A szakértői feladatok mellett pénzügyi tanácsadói gyakorlatot is folytat. Több éves felsőfokú tanintézményben szerzett előadói gyakorlattal rendelkezik, jelenleg a felnőttképzésben adó- és számviteli témakörökben tart előadást, és szakmai konzultációkat vezet.
 
Képzéseink, amelyeken Zsuzsa oktat: