Kezdőlap Controlling Controlling workshopok (1-3 nap) ÚJ! - Sales controlling Sales controlling workshop
Sales controlling workshop
ISMERTETŐ
 Sales controlling avagy kihívások a sales és a marketing  kontrollingban 2 napban.
 
Miért ajánljuk workshopunkat?
 
Megalapozott döntéseket hozni, a versenytársak előtt járni, a változásokra gyorsan reagálni- alapvető cél egy vállalkozás életében. Ehhez ad stabil hátteret egy modern vállalati controlling rendszeren belül az értékesítési és marketing controlling részrendszer.

2 napos workshopunkon megtanítjuk, hogyan kell felépíteni és működtetni egy modern értékesítési és marketing controlling rendszert, mit jelentenek a számok, hogyan hatnak azok változásai a  vevői elégedettségen át a cég jövedelmezőségére. Nem elég csak adatokat látni, de le kell tudni vonni a következtetéseket is. 
 
Workshopunk a 9 napos Controlling mesterfokon képzés része, mely önállóan is elvégezhető. 
  
Garantált maximális résztvevői létszám: 12 fő.
 
A workshop hasznosságáról oktatónkat idézzük:
 
„A jelen gazdasági körülmények között nem annak az idejét éljük, hogy a management review-ban a controller bemutat néhány KPI-t és elemzést a budget és a tény számok között.
 
Sokkal inkább annak van itt az ideje, hogy átgondolva az eddigi stratégiát, új, részletes és a vezetést hatékonyabban támogató értékelési rendszer kerüljön bevezetésre, és alkalmazásra, amely jövőcentrikus, célorientált és az egyes vállalati részterületek eredményre gyakorolt hatását bemutatja és egyben iránymutatást is ad a változtatás irányára.
 
Mindezek arra késztetik a controlling szakmát, hogy mind a nagy,- mind pedig a középvállalati szférában is nagyobb hangsúlyt fektessen az eredmény szempontjából kiemelt controlling területekre.
 
E jövőorientált célok jegyében kerül meghirdetésre a sales controlling, amely mind a vállalkozás stratégiai mind pedig az operatív területén kapcsolatot jelent a vevőhöz, a vevői elégedettség növeléséhez, része az eladott mennyiség, az értékesítési ár, de magába foglalja a marketing elemeket és támogatást biztosít a potenciális versenyelőnyök megszerzésére.
 
Az értékesítés alapelemeire koncentráló rendszer ismerete, kapcsolata és hatása az üzleti eredményre nélkülözhetetlen az új kihívásoknak megfelelni kívánó controllereknek, sales szakembereknek és döntéshozóknak.”
 
Tematika:
  • Az értékesítési és  marketing kontrolling alapjai, szerepe, jelentősége a vállalati kontrolling rendszeren belül. 
  • Stratégiai és az operatív kontrolling kapcsolata az értékesítés és a marketing szemszögéből
  • Vállalati célok és azok megvalósításának folyamata, tervezés az értékesítés és marketing területén 
  • A vevői elégedettség növelését jelző kulcsmutatók rendszere, alkalmazása és értékelése, eltérés elemzés  az értékesítés és marketing területén,
  • Balanced Scorecard 
  • Termékcsoport, termék optimalizálás, fedezeti pont, vevői elemzések 
  • Beszédes riport rendszer kialakítása  és döntéselőkészítő elemzések készítése hozzájárulva a vállalati célkitűzések eléréséhez
 
 
Bizonyítvány
Sämling által kiállított tanúsítványt adunk a workshopon való részvételről.
CÉL, KOMPETENCIA, EREDMÉNY
Megalapozott döntéseket hozni, a versenytársak előtt járni, a változásokra gyorsan reagálni- alapvető cél egy vállalkozás életében. Ehhez ad stabil hátteret egy modern vállalati controlling rendszeren belül az értékesítési és marketing controlling részrendszer.
Időbeosztás:
2 képzési nap, keddi-szerdai napokon 9:30-16:30 között
Részvételi díj:
1 95000 Ft
(+27% ÁFA)
120650 Ft
A díj tartalmazza a 2 oktatási napot, a segédanyagot, a Sämling tanúsítványt és a reggeli bekészítést:kávé/tea/ásványvíz illetve pogácsa/aprósütemény.A reggeli étel-ital fogyasztás mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cég fizeti meg.
Legkedvezőbb ár: 80.750 Ft + ÁFA
Kedvezmények:
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
 15% BEVEZETŐ ÁRON 15 % kedvezménnyel
INFORMÁCIÓ:
Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Telefon:
+36 20 410 2805
Email:
Oktatók
Ivády Erzsébet
pénz- és hitelügyi szakközgazdász, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó
Referenciák
 Résztvevőink mondták:

"Nagyon élvezetes és hasznos volt a kiscsoportos oktatás."

"Az előadó nagyon felkészült és tapasztalt. Erzsébet pozitív attitűdje hozzáállása nagyon motiváló erővel bír."