Kezdőlap Vezetőknek ajánljuk!
Vezetőknek ajánljuk!
Ismerje meg kifejezetten vezetőknek kínált tréningjeinket!
.
Elsődleges célunk a vezetői készségek és attitűd fejlesztése. Szakmai képzéseink és tréning programjaink a vállalatok hatékonyabb működését támogatják.
Képzéseink nyílt és kihelyezett vállalati (zárt) formában is elérhetőek.
 
 
Bevezetés a HR világába. A 3 napos képzés témája a HR. A tanfolyamot elsősorban nem HR vezetőknek ajánljuk. Ajánljuk minden vezetőnek, mert ők a saját területük HR vezetői is egyúttal. 
Finanszírozza képzéseit pályázati forrásból!
A Széchenyi 2020 keretében megjelentek a Munkahelyi képzések támogatása pályázatok.
A felhívások legfőbb célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége. 
A támogatási kérelmek benyújtása: hamarosan.
Ismerje meg a controlling tevékenységét, működését, és tegye hatékonyabbá munkáját! Egynapos, rendszerező képzés.
KÉPZÉS NAPTÁR
2019. 03. 18 HR nem HR szakembereknek képzés
2019. március 18-19-20., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 04. 10 Controlling alapismeretek (Controlling nem controllereknek képzés)
2019. április 10., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 05. 16 Pénzügyek nem pénzügyeseknek képzés
2019. május 16-17-18., Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
Tapasztalja meg vezetőként, hogyan tud a NEWS™ coaching eszközeivel eredményes beszélgetéseket lefolytatni csapatának tagjaival!
A modern vezetőnek képesnek kell lennie vezetni: felhatalmazni, motiválni, együttműködni, ugyanakkor képesnek kell lennie navigálni csapatát a viharos és változó valóságban.
Manapság a gazdaság szereplői sokkal több problémával kerülnek szembe, mint valaha. Ezek többek között lehetnek emberi eredetűek, rendszerszintű hiányosságok, vezetési és vállalati kultúrát érintő elakadások. A felszínen a problémák különbözőnek tűnnek, és úgy látszik, mintha nagyon eltérő megoldási módokat igényelnének. Azonban az Arbinger Intézet az Oxford, Harvard, Yale egyetemekkel folytatott 35 éves pszichológiai kutatásai rávilágítottak, hogy valójában a forrás közös, és ebből adódóan majdnem az összes szervezeti probléma visszavezethető egyetlen gyökérokra.
A pénzügyi képzés célja, hogy fejlessze a résztvevők ismereteit pénzügy és számvitel témakörökben annak érdekében, hogy mindennapi munkájuk és döntéseik során saját szakmai ismereteik mellett a pénzügyi és számviteli szemléletet is figyelembe vegyék.
A 2 napos tréning célja olyan vezetői ismeretek és attitűd átadása, amelynek révén a projektmunka hatékonyabbá tehető.
 
Képzésünket azoknak ajánljuk, akik szeretnének hatékony, tartalmas és eredményes értekezleteket vezetni. Akik arra törekszenek, hogy az általuk vezetett értekezletek elérjék valódi céljukat, résztvevői érezzék a megbeszélés fontosságát.
Német projektmenedzsment képzésünk 16 éve kínálja a legkomplexebb hazai projektmenedzsment tudást.
Programunk azoknak szól, akik a projektmenedzsment szakmát alaposan és átfogóan szeretnék elsajátítani.