Kezdőlap Adó, Pénzügy, Számvitel Adó-pénzügy-számvitel vállalati, kihelyezett képzések
Adó-pénzügy-számvitel vállalati, kihelyezett képzések
Cégünk folyamatosan szervez kihelyezett vállalati képzéseket. Kínálatunk gyakorlatilag magában foglalja az összes nyílt képzésünket, amelyeket készek vagyunk megrendelőink igényeihez igazítani (IFRS, konszolidált beszámoló készítése, gazdasági alapismeretek, adózás, halasztott adó stb.)
 
Nem csak a kidolgozott képzések szerepelnek kínálatunkban, rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz, így speciális képzési programok összeállítására is vállalkozunk.
 
Több programunkat angol nyelven is kínáljuk (Pénzügyi menedzsment, Pénzügyek nem pénzügyi szakembereknek, Vezetői kontroll, Vezetői számvitel).
 
Célunk, hogy résztvevőink olyan ismereteket és készségeket sajátítsanak el, amelyeket sikeresen alkalmazhatnak mindennapi munkájuk során.
 
Kihelyezett vállalati képzés általában min. 6-8 fő részvételétől ajánlott, illetve gazdaságos.
A csoportlétszám a megrendelőtől függ, de azért - témánként és a képzés céljától függően - van egy javasolt maximális csoportlétszám.
 
Képzéseink lebonyolíthatóak az ország egész területén. 
 
 
További vállalati, kihelyezett képzéseinkről itt tájékozódhat!
 
  
Ha rendezett, alapos ismeretekre szeretne szert tenni pénzügyi területen, kérjük, tekintse meg képzéskínálatunkat pénzügyi témában! 
Cégünk többféle számviteli témájú képzést kínál. A képzéseken friss és naprakész információkkal szolgálunk a hazai számviteli szabályozásról, a Nemzetközi számviteli szabványokról, a beszámolókészítés feltételeiről, szabályairól. 
Aktuális adóváltozások. Rendeljen képzést cégéhez a legfontosabb gazdasági jogszabályváltozásokról! Kihelyezett oktatásainkat is a téma neves szakértőivel szervezzük, így konzultációs lehetőséget is biztosítunk. Adókonferenciáink vállalati, kihelyezett formában is elérhetőek. Kérje ajánlatunkat!
Egyszerűen teljesítheti az éves kreditpontjait. A képzéseket vállalkozási és IFRS szakirányon indítjuk. Kreditpontok mérlegképes könyvelőknek, adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők, valamint Könyvvizsgáló Kamarai tagok részére.
Kreditpontos képzéseink vállalati, kihelyezett formában is elérhetőek. Kérje ajánlatunkat!