Kezdőlap Marketing Vállalati, kihelyezett Marketing képzések
Vállalati, kihelyezett Marketing képzések
 
Cégünk folyamatosan szervez kihelyezett vállalati képzéseket marketing témakörben. Kínálatunk magában foglalja az összes nyílt képzésünket, amelyeket készek vagyunk megrendelőink igényeihez igazítani. 

Programok vállalati képzések megtartására
 
KKV Online marketing - kkv cégekre szabott képzési program: stratégiaalkotástól a megfelelő eszközök kiválasztása és hatékony alkalmazási elvek
 
Marketing menedzsment - képzés nemzetközi kitekintéssel magyar és angol nyelven is
 
Szolgáltatásmarketing - a szolgáltatásmenedzsment marketing kihívásai és a megoldási javaslatai
 
Adatvédelem marketingeseknek - jogszerű adatbázisépítés, nyilvántartás kezelés, adatvédelmi nyilatkozat - jogszabályi háttér és a hatályos gyakorlat
 
Facebook marketing -  mit és miért érdemes csinálni a Facebookon - tanácsok és trükkök kezdő és haladó szinten is
 
Közösségi marketing - áttekintő kép a közösségi média a kommunikációban, a marketingben és a PR-ben betöltött szerepéről
 
Célunk, hogy résztvevőink olyan ismereteket és készségeket sajátítsanak el, amelyeket sikeresen alkalmazhatnak mindennapi munkájuk során.
 
Kihelyezett vállalati képzés általában min. 6-8 fő részvételétől ajánlott, illetve gazdaságos.
A csoportlétszám a megrendelőtől függ, de azért - témánként és a képzés céljától függően - van egy javasolt maximális csoportlétszám.
 
Képzéseink lebonyolíthatóak az ország egész területén.
 
Nem csak a kidolgozott képzések szerepelnek kínálatunkban, rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz, így speciális képzési programok összeállítását is vállaljuk.
 
Legyünk partnerek a képzési tartalom összeállításában és a megvalósítás körülményeinek meghatározásában!
A lebonyolítást teljesen ránk bízhatja!
 
 
További vállalati, kihelyezett képzésekről itt tájékozódhat!
Kövessen minket:
  
4 napos online marketing képzés. Kiscsoportos, gyakorlatorientált, összefoglaló online marketing képzés kezdőknek és haladóknak.  
A képzés fejleszti a résztvevők ismereteit és segíti őket egyedi megoldások kidolgozásában, önálló célok megvalósításában.  
Milyen gyakorlati haszna van a közösségi médiának? Cégünk kihelyezett vállalati formában és nyílt képzésként is szíves figyelmébe ajánlja a közösségi média alapjait, promóciós lehetőségeit megismertető képzését!  
KIHÍVÁSOK A SZOGÁLTATÁSMARKETINGBEN. Célunk, hogy résztvevőink átfogó képet kapjanak a szolgáltatásmarketing kihívásairól, speciális problémáiról és azokra megoldási javaslatot kapjanak.
 
Milyen lehetőségeket kínál a Facebook? Kiscsoportos, gyakorlatorientált, összefoglaló Facebook képzés azoknak, akik már próbálkoznak, de jobban szeretnék csinálni. 
Ha szeretne a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályokkal tisztában lenni és szeretné megismerni a gyakorlatot marketinges megközelítésből! 
Mindent a bormarketingről 2 napban. A témához kapcsolódó alapvető marketingismeretek átadása sok-sok gyakorlati példával.