Kezdőlap Controlling Controlling képzések (3-6 nap) Költség- és teljesítménycontrolling
Költség- és teljesítménycontrolling
Költség- és teljesítménycontrolling képzés 5+1 napban
 
A költségcontrolling minden vállalat számára a gazdaságos és nyereséges vállaltirányítás elengedhetetlen eszköze és ismerete nélkülözhetetlen minden olyan szakember számára,- legyen az közgazdász, mérnök, könyvelő, logisztikai-; pénzügyi-; gazdasági-;termelési vezető vagy épp cégvezető-, akinek a döntései közvetlen hatással vannak a vállalat/vállalkozás költségeire.

A Németországból adaptált magyar nyelvű REFA képzésünkön Ön is elsajátíthatja a legjobb gyakorlatot! Controlling képzéseink Magyarország legjobb ár-érték arányú átfogó szakmai képzései- német precizitással, hazai környezetre adaptálva, magyar nyelven, nemzetközi végzettséget kínálva.
 
 
Jelentkezzen most együtt Pénzügyi controlling és Költségcontrolling képzéseinkre 20% kedvezménnyel, így 414.000 Ft + ÁFA helyett 331.200 Ft + ÁFÁ-ért vehet részt képzéseinken (német tanúsítvánnyal) vagy 348.000 Ft + ÁFA helyett 278.400 Ft + ÁFÁ-ért (magyar tanúsítvánnyal)! A kedvezmény 2020. szeptember 12-ig vehető igénybe a szabad helyek függvényében!
FONTOS! Jelentkezéskor csak a jelentkezési lapot kell kitöltenie, a részvételi díj átutalása majd a képzés indulásakor lesz esedékes.

A Költségcontrolling tanfolyam célját és hasznosságát oktatónk, Novák Magdolna ajánlja minden megismerkedni vagy abban elmélyedni vágyó számára az alábbiakban: 
 
„Tapasztalataink szerint nagyon kevesen tudják, hogy mi a költségcontrolling, mire jó, hogyan működik, mi mindenre alkalmas, és hogyan kell felépíteni egyáltalán. 
Gyakran a vállalatirányítási rendszer részeként a controlling programmal számított és kiértékelt adatokat elemzik tovább a controllerek.
De mi alapján számol a rendszerünk? 
Mi van beadva egy óra költségként és azt hogyan, milyen paraméterek alapján számolták? Szokták aktualizálni?
Mit tartalmaz az egy órára megadott költség: csak változó költségeket, vagy fix költségeket is, ha igen, az üzemét vagy épp a cég összes fix költségét is esetleg?
És aki számol az önköltségekkel ismeri a tartalmukat; tudja egyáltalán, hogy mivel kalkulál pontosan? 
Egy ilyen rendszer leginkább a múltra tud kiértékeléseket nyújtani. 
 A tanfolyamon megtanítjuk, hogyan lehet a költségcontrolling rendszerét felépíteni az alapoktól a működtetéséig.
 A controlling rendszere lehetővé teszi, hogy a döntéseinket a nyereségesség oldaláról vizsgáljuk meg.
Úgy építjük fel, hogy azokra a kérdésekre kapjunk választ, ami irányítási szempontból fontos számunkra, hogy melyik döntésünk mennyi nyereséget vagy veszteséget takar? Hogy miben tér el a tényköltség a tervezett költségektől, az előírásaink melyik részét nem tartottuk be, hol kell legközelebb jobbnak lennünk vagy jobban terveznünk?
Segítségével folyamatosan tanulunk magunkról, hogy folyamatosan fejlődjünk és eredményesebbek, hatékonyabbak, nyereségesebbek legyünk. 
 
A képzés gyakorlatorientált; esettanulmányokon és példákon keresztül mutatjuk be az önköltségszámítás és a költségcontrolling eszköztárát, működési mechanizmusait." 
 
 
A részvételi díjhoz számos egyedi kedvezmény és finanszírozás kapcsolható - ennek kapcsán kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot Porubszky-Tóth Katalinnal, telefon melléken keresztül: (1) 212 44 12 / 107, E-mail: katalin.porubszky@samling.hu.
 
A Nemzetközi REFA Controller képzés ÖNÁLLÓAN, egyenként elvégezhető moduljai:
 
 
A teljes REFA controller programhoz a már esetlegesen, korábban elvégzett programelemek, modulok után - akár tehát a Pénzügyi controlling tanfolyam után is (a következő alkalmas időpontban) KÉSŐBB is lehet csatlakozni.
 
Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Telefon:
+36 20 410 2805
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 09. 12 Költség - és teljesítménycontrolling képzés
2020. szeptember 12-től november 7-ig, Falk1 Rendezvényközpont 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.
2020. 11. 07 Költség - és teljesítménycontrolling képzés
2020. november 7-től 2021. január 23-ig, Falk1 Rendezvényközpont 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.
A tanfolyam elvégzése után résztvevőink képesek lesznek controlling eszközökkel
megalapozni döntéseiket, eszközöket kapnak a költségalakulás ellenőrzésének hatékony
befolyásolásához. Német precizitás REFA minőség!