Kezdőlap Közbeszerzés Közbeszerzés az ajánlattevő szemszögéből
Közbeszerzés az ajánlattevő szemszögéből
ISMERTETŐ
 
 
 
A képzés célja, hogy résztvevők megismerjék azokat az információkat, elsajátítsák azt a tudást és gondolkodásmódot, amellyel magabiztosabban vehetnek részt közbeszerzési eljárásokban.
 
Az alapokat megtanulva pontosabb képet kapnak a közbeszerzési eljárásokról, azok folyamatáról és lehetőségeikről, majd ezen információk birtokában fel tudják mérni a későbbiekben, mely kérdésekben és milyen szakértői támogatásra lehet szükségük a siker érdekében.
 
A képzés során a fentieken túl bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé is, azaz a sokszor érthetetlennek és feleslegesnek tűnő ajánlatkérői elvárások okaival is megismertetik a hallgatóságot közbeszerzésekben jártas előadóink.
 
 
A képzés során oktatóink a gyakorlatban előforduló példákkal illusztrálva, a feladatok közös megoldásával és természetesen a felmerülő kérdések megválaszolásával vezetik végig a résztvevőket az ajánlattétel olykor rögös (vagy csupán annak tűnő) útján.
 
 
Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!
 
 
A képzés rövid tematikája: 
  • Hogyan találhat a profiljába vágó közbeszerzési kiírásokat?
  • Hogyan készüljenek fel a közbeszerzésekben való részvételre?
  • Miként tudja előzetesen megfelelően átgondolni és előkészíteni az ajánlattételt, hogyan kerülje el a meglepetéseket?
  • A közbeszerzés során hogyan tudhatja biztonságban üzleti titkait?
  • Milyen lehetőségek vannak az alkalmassági feltételek igazolására?
  • Mikor, milyen lehetőségei vannak elősegíteni a megfelelő ajánlattételt.
Vegyen részt három alkalmas képzésünkön és a fentieket közbeszerzési eljárások lefolytatásában, valamint ajánlattevői tanácsadásban is tapasztalt előadóinktól megtudhatják.
 
Képzés módszertana:
Kis létszámú, gyakorlatorientált képzés, ahol a jogszabályi rendelkezések mellett a résztvevők megismerhetik a jó gyakorlatokat, amelyekkel a későbbiekben sikeresen vehetnek részt közbeszerzési eljárásokon.
 
Résztvevőink a közbeszerzés az ajánlattevő szemszögéből képzés elvégzését igazoló Sämling tanúsítványt kapnak kézhez.
 
 
Kinek ajánljuk
Közbeszerzési képzésünk valamennyi olyan gazdasági szereplő számára hasznos lehet, akik még csak ismerkednek a közbeszerzés adta lehetőségekkel, vagy korábban már vettek ugyan részt közbeszerzési eljárásban, de azzal kapcsolatban nehézségekbe ütköztek, esetleg érvénytelen ajánlatot tettek. A több alkalmas workshop keretében az ajánlattételt megelőző stratégia kialakításától kezdve, az eljárás egyes szakaszain át egészen a szerződésszerű teljesítésig, gyakorlati példákkal illusztrálva mutatjuk be ezt a bonyolult feladatot, amivel az ajánlattevők találkozhatnak egy közbeszerzési eljárásban.
CÉL, KOMPETENCIA, EREDMÉNY
A képzés célja, hogy résztvevők megismerjék azokat az információkat, elsajátítsák azt a tudást és gondolkodásmódot, amellyel magabiztosabban vehetnek részt közbeszerzési eljárásokban. Az alapokat megtanulva pontosabb képet kapnak a közbeszerzési eljárásokról, azok folyamatáról és lehetőségeikről, majd ezen információk birtokában fel tudják mérni a későbbiekben, mely kérdésekben és milyen szakértői támogatásra lehet szükségük a siker érdekében. A képzés során a fentiek túl bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé is, azaz a sokszor érthetetlennek és feleslegesnek tűnő ajánlatkérői elvárások okaival is megismertetik a hallgatóságot közbeszerzésekben jártas előadóink. A képzés során oktatóink a gyakorlatban előforduló példákkal illusztrálva, a feladatok közös megoldásával és természetesen a felmerülő kérdések megválaszolásával vezetik végig a résztvevőket az ajánlattétel olykor rögös (vagy csupán annak tűnő) útján.
Képzési napok:
Közbeszerzés az ajánlattevő szemszögéből
2020. 09. 29., 2020. 09. 30., 2020. 10. 01.

Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.

Időbeosztás:
3 alkalmas képzés, alkalmanként 4 órás időtartamban.
Részvételi díj:
1 61380 Ft
(+27% ÁFA)
77953 Ft
A díj tartalmazza az oktatási napot, a segédanyagot, a Sämling tanúsítványt és a reggeli bekészítést.
Kedvezmények:
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
 8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
 10% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
 10% Plusz egy tag regisztrálása esetén
INFORMÁCIÓ:
 
KÉPZÉsszervező  
Licsár Alexandra
Telefon:
  +36 20 289 4200
Email:
alexandra.licsar@samling.hu
 
KÉPZÉS FELELŐS   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
edit.dandoci@samling.hu
 
Oktatók
dr. Costin Glad Gabriel
A KözbeszGuru Kft. jogász közbeszerzési tanácsadója.
Szabó Anett Éva

Kihelyezett vállalati képzés
Képzésünket kihelyezett formában is örömmel megszervezzük, az Önök egyedi igényei szerint szabva. Kérjük vegye fel a kapcsolatot képzés felelősünkkel!