Kezdőlap Adó, Pénzügy, Számvitel Kreditpontos képzések
Kreditpontos képzések
Képzéseinken mérlegképes könyvelőknek (VÁLLALKOZÁSI szak, IFRS szak), adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek és könyvvizsgálóknak biztosítunk kreditpontot.
 
 
MÉRLEGKÉPES KREDITPONT
 
Vállalkozási és IFRS szakterületen regisztrált mérlegképes könyvelőknek ajánljuk tanfolyamainkat, ahol megszerezhetik a szükséges kreditpontokat.
 
Fontos, hogy amennyiben több szakterületen regisztrált, regisztrációján belül szakterületenként évente legalább 4 kreditpontot kell igazolnia. Ez a 4 kreditpont lehet a 16 kreditpont része. A 16 kreditponton belül legalább 8 kreditpontot számviteli területen kell megszerezni, ezt is teljesítheti a szakterületi kreditpontokkal.
 

Kérje emlékeztetőnket! Iratkozzon fel!
 
Legyen naprakész a mérlegképes kreditpontos rendszert illetően! 
Informálódjon a Sämling kreditpontos képzéseiről és az újdonságokról!
 
Ne feledje évente teljesíteni a 16 kreditpontot regisztrációja fenntartásához!
 


 
 
 
KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARAI KREDITPONT
 
A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjainak kötelességük, hogy évente szakmai továbbképzésen vegyenek részt. A kamarai tagoknak minimálisan évente 16 kreditpontot kell gyűjteniük.
 
2016-ban az összegyűjtendő kreditek száma 16, amelyből 4 kreditet központi szervezésű továbbképzésen, 4 kreditet pedig önképzés keretében kell megszerezni. 
Az éves kreditszámból 8 kreditpont (65 év feletti, szüneteltető tagok esetében 4 kredit) kamarai szervezet által, vagy annak részvételével, illetve a kamara által elfogadott társaság, intézmény által szervezett továbbképzéseken, valamint hazai és nemzetközi konferencián, a kamara által elismert témakörökben szerezhető meg.
 
További információk az MKVK kreditpontokról a Magyar Könyvvizsgálói Kamara honlapján:
 
Cégünk kreditponttal beszámítható szakmai rendezvényeket szervező intézménynek minősül, így több általunk szervezett adózási, számviteli témájú tantermi és onlone képzésén, továbbképzésén megszerezheti az előírt kreditpontokat.
 
 
ADÓTANÁCSADÓ, ADÓSZAKÉRTŐ, OKLEVELES ADÓSZAKÉRTŐ KREDITPONT
 
A 26/2008 (VIII.30.) PM rendelet szerinti névjegyzékben ( az adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők nyilvántartásában) szereplő természetes személy szakmai továbbképzésen köteles részt venni azon a szakterületen, amely tevékenységet folytatók névjegyzékében szerepel (adótanácsadó, adószakértő, okleveles adószakértő).
 
A továbbképzési időszak tartama 5 év. Az első továbbképzési időszak az igazolvány kiállításának napjával, a további továbbképzési időszakok az előző továbbképzési időszak utolsó napját követő nappal kezdődnek.
 
A továbbképzésre kötelezettnek egy továbbképzési időszak alatt összesen legalább 100 kreditpontot kell teljesítenie úgy, hogy a továbbképzési időszak legalább három naptári évében részt vesz valamely továbbképzésen.
 
Továbbképzésnek minősül
 
a) az NGM szakértői bizottsága által minősített továbbképzési program (kreditpont-értéke legfeljebb 20 lehet),
b) a jogi és igazgatási, vagy a gazdaságtudományok képzési területhez tartozó szakon lezárt félév (10 kreditpontot ér),
c) a nemzetgazdasági miniszter ágazatába tartozó szakképesítés megszerzése (20 kreditpontot ér)
d) az okleveles könyvvizsgálói szakképesítés megszerzése (25 kreditpontot ér)
e) gazdaságtudományi, vagy jogtudományi tudományágban doktori képzést folytató doktori iskolában doktori fokozat megszerzése (30 kreditpontot ér).
 
A vonatkozó rendelet itt érhető el: 26/2008. (VIII. 30.) PM rendelet
 
Cégünk több továbbképzést szervez, amelyen megszerezheti az előírt AT, ASZ, OASZ kreditpontokat.
 
 
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 01. 28 ONLINE Mérlegképes továbbképzés 2020 (vállalkozási)
2020. január 28-tól (4 hét alatt) teljesíthető online képzés (ADÓ*), SAMLING ONLINE RENDSZER >>>
2020. 02. 18 IFRS Halasztott adó képzés
2020. tavasz - Pontos dátum egyeztetés alatt (6 tanóra), Budapest
2020. 03. 23 TANTERMI Mérlegképes továbbképzés 2019 (vállalkozási)
2020. március 23-24. (23-án számvitel, 24-én adó), Hotel Hungaria City Center (Best Western) 1074 Budapest, Rákóczi út 90.
2020. 04. 22 TANTERMI Mérlegképes továbbképzés 2019 (vállalkozási)
2020. április 22-23. (22-én adó, 23-án számvitel), Hotel Hungaria City Center (Best Western) 1074 Budapest, Rákóczi út 90.
2020. 06. 17 TANTERMI Mérlegképes továbbképzés 2019 (vállalkozási)
2020. június 17-18. (17-én adó, 18-án számvitel), Hotel Hungaria City Center (Best Western) 1074 Budapest, Rákóczi út 90.
Teljesítse online (e-learning) képzésen az éves továbbképzési kötelezettségét. Kiváló előadók előadásait hallgathatja meg felvételről, munkahelyén, otthon, vagy akár külföldről is.
Megszokott módon, 2 nap alatt teljesítheti éves továbbképzési kötelezettségét, budapesti, jól megközelíthető szállodák konferenciatermeiben, kiváló előadókkal, konzultációs lehetőséggel.
Szeretné egyben teljesíteni az IFRS és Vállalkozási szakok teljes éves kreditpont kötelezettségét?Ezen a képzésen vállalkozási szakos kreditpontjai mellett a másik szakterületen kötelező IFRS kreditpontjait is egyszerűen, utánjárás nélkül, és gazdaságosan megszerezheti!
Kreditpontos online (e-learning) kurzus az IFRS szerinti befektetett eszközök számviteléről.
A kiscsoportos kurzus összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat az IFRS (Nemzetközi jelentéskészítési sztenderdek) elveiről, és gyakorlati példák sorozatán keresztül mutatja be használatukat.  Külön kitérünk a magyarországi gyakorlat esetleges buktatóira és a főbb eltérésekre.
6 órás kurzus a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezeléséről.
A 2 napos képzésen az éves és évközi konszolidált beszámoló készítés elméletét és gyakorlatát ismerhetik meg a résztvevők. A hallgatók előbb átfogó képet kapnak a módszerekről, majd azokat gyakorlati példákon át is megismerhetik.
Két nap intenzív elmerülés a nemzetközi számvitel világában. Gyakorlati példasoron keresztül frissítjük és mélyítjük el a korábban már megszerzett vagy a még nem egészen biztosnak érzett tudást.