Kezdőlap ÚJ! Vállalkozói Akadémia Lean alapképzés vállalkozóknak
Lean alapképzés vállalkozóknak
ISMERTETŐ
 
Összefoglaló a képzésről: 
A képzés célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások számára is elérhetővé váljanak azok a módszerek, amelyeket eddig csak a nagyvállalatok alkalmaztak a folyamatfejlesztések során.  
 
Gondolkodott már azon, hogy melyik fejlesztés teremt vállalkozása számára nagyobb hasznot? Digitalizáció, robotika, időgazdálkodás? Ha a meglévő folyamatokra van ráerőltetve például egy digitalizált rendszer, az csak bebetonozza az eddigi hibás módszert!  
 
A lean képzés elvégeztével a résztvevők képesek lesznek felismerni a folyamatokban rejlő veszteségeket, és a megismert eszközrendszer birtokában megszüntetni ezeket. 
 
Tudta, hogy a lean a költségcsökkentésen kívül az emberek fejlesztését helyezi előtérbe? A fluktuáció kezelés egyik leghatékonyabb módszertanát ma már nem csak a gyártócégek számára ajánlják. A szolgáltatók és kereskedők is sikerrel alkalmazzák, hiszen jó munkaerőre, értékteremtő folyamatokra és világos célokra minden vállalkozásnak szüksége van. 
 
Szerezzen előnyt versenytársaival szemben, legyen az Ön vállalkozása is hatékony! 
 
 Optimális csoportméret: 6-12 fő 
 
A képzés témakörei: 
  • A lean kialakulásának története, szemlélete, eszközrendszere és célja 
  • Főbb veszteségtípusok és felismerésük 
  • 5S és Visual management 
  • Shop floor management 
  • Folyamatok feltérképezése (folyamatábrázolási technikák) 
  • Problémamegoldási módszerek (5 miért, Ishikawa, PDCA ciklus, Pareto) 
  • Kaizen és Brainstorming 
  • Szabványos munka kialakítása (információáramlás) 
 
A képzés módszertana:
A workshop keretében bemutatott összefüggések példákon keresztül kerülnek feldolgozásra. A résztvevők interaktívan gyakorolhatják a módszertant, hogy később önállóan is képesek legyenek alkalmazni.
 
A részvételi díj tartalmazza:
- az oktatási napok díját
- a segédanyagot
- tollat, jegyzetfüzetet
- Tanúsítványt
- reggeli bekészítést
 
A Tanúsítvány átvételének feltétele:
- a workshopon való aktív részvétel,
- a feladatok teljesítése,
- teszt eredményes elvégzése 
 
Lean szervezetfejlesztéssel kapcsolatban keresse a Samling Solution Consulting Kft. által meghirdetett 
  _____________________________________
A tréning kihelyezett, vállalati formában is elérhető. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz az ország egész területén. További információkért és egyedi ajánlat igényléséért forduljon képzés felelősünkhöz!  
 
 
  
 
 
Előadó bemutatása: 
Tatai István - Végzettségemet tekintve gépészmérnök-logisztikus vagyok. Felsőfokú tanulmányaim során hamar érdeklődésem fókuszába kerültek a vállalati folyamatok és az optimalizálás. Első diplomám megszerzését követően egy évet Hollandiában töltöttem gyártómérnökként, ahol rálátást szereztem a nyugat-európai gyakorlatban alkalmazott Lean elvekre és azok gyakorlati megvalósítására. 
 
Hazatérésemet követően szerviz- és ügyfélszolgálati vezető lettem egy magyarországi kkv-nál. Fő feladatom az ügyfélkapcsolatok fejlesztése mellett a rosszul (nem kellő hatékonysággal és eredményességgel) működő szerviz rendbetétele volt. Vezetőként a cégnél módom nyílt a Lean alapjaira épülő szervezési elképzeléseim megvalósítására, aminek eredményeképpen a vezetésem alá tartozó szerviz hamarosan közvetlen kézi irányítás nélkül, jelentősen rövidebb javítási átfutási idővel kezdett működni. 
 
Mindeközben szakirányú továbbképzésként elvégeztem egy Lean-Kaizen menedzser tanfolyamot, aminek során a Lean szemlélet elkötelezett híve lettem. Megszerzett tudásomat és képességeimet új munkahelyemen – egy multinacionális, Lean tanácsadással foglalkozó cégnél – már mint Lean tanácsadó-oktató kamatoztathattam. Eközben tovább folytattam szakirányú tanulmányaimat; elvégeztem a BME Lean szakmérnök képzését, itt szereztem meg második diplomámat. 
 
Néhány éve a Sämling Üzleti Oktatási Központ Excel oktató csapatát is erősítem. Fontosnak érzem a tudásom megosztását és átadását, ezért az oktatási tevékenység mellett rendszeresen publikálok az online és offline médiában Lean és Excel témakörökben. 
Képzési napok:
2019. ősz/I. - Lean alapképzés vállalkozóknak
2019. 10. 07., 2019. 10. 14.

Budapest

Részvételi díj:
1 88000 Ft
(+27% ÁFA)
111760 Ft
Legkedvezőbb ár: 79 200 Ft + ÁFA
Kedvezmények:
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
 10% 2019. szeptember 6-ig történő jelentkezés esetén
INFORMÁCIÓ:
KÉPZÉS FELELŐS   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
edit.dandoci@samling.hu
 
KÉPZÉsszervező  
Licsár Alexandra
Telefon:
  +36 20 289 4200
Email:
alexandra.licsar@samling.hu