Kezdőlap Marketing
Marketing
Marketing képzéseink
 
Magas színvonalú képzéseinken neves szakembereinktől, oktatóinktól a legújabb marketing megoldások, piacon azonnal hasznosítható, működőképes ismeretek sajátíthatóak el. 
 
Marketing képzéseink folyamatosan frissülnek, változnak. Programjainkat folyamatosan frissítjük, és a hallgatói visszajelzések alapján mindig fejlesztjük.
 
Büszkék vagyunk arra, hogy a marketinges munkatársak továbbképzéséhez, a mi szakmai tanfolyamjainkat, workshopjainkat, már több mint száz cég választotta.
 
Marketing képzéseink/workshopjaink kettős célja:
 
- a szakmai tudás felidézése, frissítése, modernizálása, kiegészítése, aktivizálása,
- új, korszerű ismeretek megszerzése, a marketing eszköztár folyamatos mélyítése és szélesítése.
 
A marketing tanfolyamainkon a résztvevők átfogó ismereteket kapnak olyan módon, hogy a tudásanyagot akár már másnap hasznosítani tudják munkájuk során.
A képzések/workshopok a kiscsoportos munkák, az esettanulmányok feldolgozása, a hallgatók körében kialakuló szakmai tapasztalatcsere révén gyakorlatorientáltak. A közös munka révén a résztvevők közt egyre bővül a kapcsolati háló.
Marketing és Online marketing képzéseink is egyaránt gyakorlatorientált, testre szabható megoldásokat nyújtanak.
 
Kiscsoportos marketing képzéseinken résztvevőinknek igyekszünk színvonalas ellátást és technikát biztosítani.
 
Tantermi képzéseink:
Facebook Marketing képzés 2019. március 12-13. (2 nap)
Online Marketing képzés - 2019. április 2-3; 9-10. (4 nap)
Közösségi Marketing workshop - 2019. április 10. (1 nap)
Adatvédelem marketingeseknek 2019. tavasz (1 nap)
Bormarketing képzés (2 nap) - nincs meghirdetett időpont, csak vállalati kihelyezett formában érhető el
Szolgáltatásmarketing képzés (2 nap) - nincs meghirdetett időpont, csak vállalati kihelyezett formában érhető el
 
Online képzéseink:
ONLINE - Alapozó Facebook marketing képzés - folyamatosan elérhető (e-learning)
ONLINE - Haladó, gyakorlati Facebook marketing képzés (Facebook hirdetések) - folyamatosan elérhető (e-learning)
 
FIGYELEM! Finanszírozza pályázati forrásból 32 órás, engedélyezett Online marketing ismeretek képzésünket (E-000240/2014/D003)! A munkahelyi képzések támogatása pályázatokról részletesen itt olvashat.
 
Szakértőink gyakorlati tanácsadói tapasztalatait is beleépítjük a tananyagokba, hogy minél időszerűbb és értékesebb ismereteket nyújthassunk hallgatóinknak. Oktatóink mind ismert és valós, releváns tapasztalattal rendelkeznek a marketing szakmában.
 
Képzéseink kihelyezett vállalati formában is elérhetők és megvalósíthatók. Kínálatunk magába foglalja az összes nyílt képzésünket, amelyeket készek vagyunk megrendelőink igényeihez igazítani. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz, így speciális képzési programok összeállítására is vállalkozunk. 
 

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
  
képzés felelős  
Szilágyi Georgina
Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 111
+36 20 559 0808
Fax: +36 1 212 5071
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2019. 09. 14 Marketing a gyakorlatban
Marketing a gyakorlatban - 2019. ősz, Budapest
2019. 10. 14 HR nem HR szakembereknek képzés
HR alapismeretek - 2019. ősz - Pontos időpont egyeztetés alatt, Budapest
2019. 11. 18 Online marketing
Online marketing képzés 4 napban - 2019. ősz (Pontos időpont egyeztetés alatt), Budapest
2019. 11. 19 Az internetes közösségi média (Közösségi marketing képzés)
Közösségi marketing képzés 2019. ősz (Pontos időpont egyeztetés alatt), Hotel Mediterran, 1118 Budapest, Budaörsi út 20/a
2019. 11. 21 Pénzügyek nem pénzügyeseknek képzés
2019. ősz - Pontos időpont egyeztetés alatt, Budapest
Cégünk folyamatosan szervez kihelyezett, vállalati képzéseket online marketing témákban. Elvisszük cégéhez az Önök által kiválasztott nyílt képzésünket vagy az Önök igénye alapján kidolgozott speciális képzési programot. Legyünk partnerek a képzési tartalom összeállításában és a megvalósítás körülményeinek meghatározásában!  Bővebben>>>
A képzés fejleszti a résztvevők ismereteit és segíti őket egyedi megoldások kidolgozásában, önálló célok megvalósításában.
4 napos online marketing képzés. Kiscsoportos, gyakorlatorientált, összefoglaló online marketing képzés kezdőknek és haladóknak. 
Milyen lehetőségeket kínál a Facebook?
Kiscsoportos, gyakorlatorientált, összefoglaló Facebook képzés azoknak, akik már próbálkoznak, de jobban szeretnék csinálni.
Ha szeretne a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályokkal tisztában lenni és szeretné megismerni a gyakorlatot marketinges megközelítésből!
Milyen gyakorlati haszna van a közösségi médiának? Cégünk kihelyezett vállalati formában és nyílt képzésként is szíves figyelmébe ajánlja a közösségi média alapjait, promóciós lehetőségeit megismertető képzését! Bővebben>>
KIHÍVÁSOK A SZOGÁLTATÁSMARKETINGBEN 
Célunk, hogy résztvevőink átfogó képet kapjanak a szolgáltatásmarketing kihívásairól, speciális problémáiról és azokra megoldási javaslatot kapjanak.
 
Kiscsoportos, gyakorlatorientált, összefoglaló online marketing képzés kezdőknek és haladóknak egyaránt.
 
Mindent a bormarketingről 2 napban. A témához kapcsolódó alapvető marketingismeretek átadása sok-sok gyakorlati példával.
 
A pénzügyi képzés célja, hogy fejlessze a résztvevők ismereteit pénzügy és számvitel témakörökben annak érdekében, hogy mindennapi munkájuk és döntéseik során saját szakmai ismereteik mellett a pénzügyi és számviteli szemléletet is figyelembe vegyék.
A 3 napos képzés témája a HR.
A tanfolyamot nem HR vezetőknek ajánljuk.
A vállalkozóknak nagyon fontos, hogy szakmai tudásuk mellett értsenek az alapvető marketing technikákhoz, hanem egy jó eszköz legyen, hogy adott esetben saját maguk is promotálhassák egy termék bevezetését, hogy képesek legyenek elemezni a weboldaluk forgalmi adatait és növelni az online marketingjük hatékonyságát.