Kezdőlap Marketing
Marketing
Marketing képzéseink
 
Magas színvonalú képzéseinken és workshopjainkon oktatóinktól a legújabb marketing megoldások, piacon azonnal hasznosítható, működőképes ismeretek sajátíthatóak el. 
 
Programjainkat folyamatosan frissítjük a trendeknek megfeleően, és a hallgatói visszajelzések alapján mindig fejlesztjük.
 
Büszkék vagyunk arra, hogy a marketinges munkatársak továbbképzéséhez, a mi szakmai tanfolyamjainkat, workshopjainkat, már több mint száz cég választotta.
 
Marketing képzéseink/workshopjaink kettős célja:
 
- a szakmai tudás felidézése, frissítése, modernizálása, kiegészítése, aktivizálása,
- új, korszerű ismeretek megszerzése, a marketing eszköztár folyamatos mélyítése és szélesítése.
 
A marketing előadásainkon a résztvevők átfogó ismereteket kapnak olyan módon, hogy a tudásanyagot akár már másnap hasznosítani tudják munkájuk során.
A képzések/workshopok a kiscsoportos munkák, az esettanulmányok feldolgozása, a hallgatók körében kialakuló szakmai tapasztalatcsere révén gyakorlatorientáltak. A közös munka révén a résztvevők közt egyre bővül a kapcsolati háló.
Kiscsoportos oktatásaink gyakorlatorientált, testre szabható megoldásokat nyújtanak, résztvevőinknek igyekszünk színvonalas ellátást és technikát biztosítani.
 
Facebook Marketing workshop 2020. március 30-31. (Alapozó vagy Haladó, 1 vagy 2 nap)
Marketing a gyakorlatban 2020. április 6-8. (3 nap)
Marketing stratégia 2020. március 23-24. (2 nap)
Online Marketing képzés - 2020. április 21-22. és 28-29. (4 nap)
Közösségi Marketing workshop - 2020. április 29. (1 nap)
Adatvédelem marketingeseknek 2020. ősz (1 nap)
Bormarketing képzés (2 nap) - nincs meghirdetett időpont, csak vállalati kihelyezett formában érhető el 
 
FIGYELEM! Finanszírozza pályázati forrásból 32 órás, engedélyezett Online marketing ismeretek képzésünket (E-000240/2014/D003)! A munkahelyi képzések támogatása pályázatokról részletesen itt olvashat.
 
Szakértőink gyakorlati tanácsadói tapasztalatait is beleépítjük a tananyagokba, hogy minél időszerűbb és értékesebb ismereteket nyújthassunk hallgatóinknak. Oktatóink mind ismert és valós, releváns tapasztalattal rendelkeznek a marketing szakmában.
 
Képzéseink és workshopjaink kihelyezett vállalati formában is elérhetők és megvalósíthatók. Kínálatunk magába foglalja az összes nyílt képzésünket, amelyeket készek vagyunk megrendelőink igényeihez igazítani. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz, így speciális képzési programok összeállítására is vállalkozunk. 
 

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
  
képzés felelős  
Szilágyi Georgina
Telefon:
+36 20 559 0808
Email:
KÉPZÉSszervező ASSZISZTENS  
Nemecskó Boglárka
Telefon:
+36 20 533 9620
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 04. 06 Marketing a gyakorlatban
Marketing a gyakorlatban 2020. április 6-8., Falk1 Rendezvényközpont 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.
2020. 04. 21 Online marketing
Online marketing képzés 4 napban 2020. április 21-22; 28-29., Falk1 Rendezvényközpont 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.
2020. 04. 29 Az internetes közösségi média (Közösségi marketing workshop)
Közösségi marketing - 2020. április 29., Budapest
Cégünk folyamatosan szervez kihelyezett, vállalati képzéseket online marketing témákban. Elvisszük cégéhez az Önök által kiválasztott nyílt képzésünket vagy az Önök igénye alapján kidolgozott speciális képzési programot. Legyünk partnerek a képzési tartalom összeállításában és a megvalósítás körülményeinek meghatározásában!  Bővebben>>>
4 napos online marketing képzés. Kiscsoportos, gyakorlatorientált, összefoglaló online marketing képzés kezdőknek és haladóknak. 
Milyen lehetőségeket kínál a Facebook?
Kiscsoportos, gyakorlatorientált, összefoglaló Facebook workshop azoknak, akik már próbálkoznak, de jobban szeretnék csinálni.
Ha szeretne a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályokkal tisztában lenni és szeretné megismerni a gyakorlatot marketinges megközelítésből!
Milyen gyakorlati haszna van a közösségi médiának? Cégünk kihelyezett vállalati formában és nyílt workshopként is szíves figyelmébe ajánlja a közösségi média alapjait, promóciós lehetőségeit megismertető workshopot! Bővebben>>
KIHÍVÁSOK A SZOGÁLTATÁSMARKETINGBEN 
Célunk, hogy résztvevőink átfogó képet kapjanak a szolgáltatásmarketing kihívásairól, speciális problémáiról és azokra megoldási javaslatot kapjanak.
 
Kiscsoportos, gyakorlatorientált, összefoglaló online marketing képzés kezdőknek és haladóknak egyaránt.
 
Mindent a bormarketingről 2 napban. A témához kapcsolódó alapvető marketingismeretek átadása sok-sok gyakorlati példával.
 
A vállalkozóknak nagyon fontos, hogy szakmai tudásuk mellett értsenek az alapvető marketing technikákhoz, hanem egy jó eszköz legyen, hogy adott esetben saját maguk is promotálhassák egy termék bevezetését, hogy képesek legyenek elemezni a weboldaluk forgalmi adatait és növelni az online marketingjük hatékonyságát.
 A képzés során két napban kevés elmélettel és sok gyakorlati példával bemutatja egy kkv esetében a marketing stratégia megalkotásának a folyamatát.