Kezdőlap Projektmenedzsment MS Project Használat - Online
MS Project Használat - Online
ISMERTETŐ

Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak, akik összetettebb projektekben aktívan szeretnék használni a számítástechnikai támogatást. Ha a napi munkavégzésének része ütemtervek, riportok készítése, és ezt szeretné hatékonyan, áttekinthetően végezni, akkor ez a tanfolyamunk Önnek szól!
 
Csoportméret: Minimális 6 fő, maximális 10 fő
 
A workshop leírása: A projekt tervezése és követése bonyolultabb projektek esetén megköveteli a számítástechnika napi használatát; a Microsoft Project ebben nyújt hatékony segítséget. A tanfolyam során a résztvevők alapos ismeretre tehetnek szert a szoftver működéséről, melyeket a kurzus során mintafeladatok segítségével is gyakorolhatnak. A tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek hatékonyan létrehozni jól átlátható ütemterveket az elsajátított tervezési alapelveknek köszönhetően, valamint elvégezni a projekt idő-, erőforrás- és feladattervezését.
 
Módszertan:
A workshop megtervezése során a legfontosabb szempont, hogy a frontális oktatás helyett az első perctől kezdve gyakorlat orientált legyen, hogy a tanulási folyamat beépüljön a napi életbe, ezért a résztvevők minta projekteken és/vagy saját projektjeiken dolgoznak, ami a workshop végén azonnal felhasználható lesz munkájuk során. A projektmenedzsment informatikai részeit gyakorlatokkal, feladatokkal sajátítják el a résztvevők az MS Project szoftver segítségével. Azért, hogy az oktatási folyamat minél hatékonyabbá váljon a résztvevők a projektmenedzsmenthez használható segédanyagokat informatikai tervező eszközt kapnak, amiket azonnal használhatnak majd saját projektjeikben.
 
Tematika / Tárgyalt főbb témakörök:
 • kezelőfelület bemutatása
 • tervezési alapelvek - általános tervezés
 • naptárak - típusok, azok beállítása és használata a tervezés során
 • erőforrások - típusai, azok rendszerezése
 • feladattervezés - tevékenység típusai, struktúrálása, mérföldkövek, segédtevékenységek, korlátok, ütemterv nézetek
 • tevékenységek függőségei - logikai, kapcsolatok, időtől való, erőforrás korlátokból eredő
 • tevékenységek struktúrálása WBS (Work Breakdown System/Structure) - tevékenység lebontás iránya és módszere, rendezőelvek
 • Erőforrás költségek - költségek rögzítése: munka, anyag, költség
 • Projektcsapat összeállítása a tárolás helye szerint
 • Feladattervezés - erőforrások hozzárendelése tevékenységekhez, tevékenység típusa
 • Feladattervezés - időtartamok, időbecslés
 • Kritikus út
 
 
 Ezen workshopunk a jelenlegi jogi (egészségügyi) lehetőségeket figyelembe véve ONLINE eszközökkel kerül megtartásra, de az interaktivitás maximális biztosításával.
 
Erre mi is a sokak által használt ZOOM felületet használjuk, melyen keresztül láthatják és hallhatják egymást a workshop résztvevői, de írásos kommunikációra, és segédanyagok közvetítésére is alkalmas.
 
Ha még nem próbálta ki, vagy nem ismeri, akkor a legelső használat előtt kérjük tekintse meg pár perces bemutatónkat (KLIKK IDE) a rendszer használatáról, valamint javasoljuk, hogy nyisson benne egy (ingyenes) account-ot a későbbi könnyebb együttműködés elősegítésére.
 
Előadó bemutatása:
Nagy Csaba – aktív szabadúszó projektmenedzser A Kandó Kálmán Műszaki Főiskola számítógép gyártó szakán végzett villamos üzemmérnökként, MBA diplomáját az Oxford Brookes University-n szerezte. 2006 óta dolgozik projektvezetőként, elsősorban IT/telekommunikációs területen, de van 3 év tapasztalata gyógyszeripari/klinikai kutatási területen is. Számos oktatást tartott különböző cégeken belül és kívül egyarán, IT technológia, Excel, SharePoint témakörben, magyarul és angolul.
Képzési napok:
MS Project használat - Online
2020. 06. 11., 2020. 06. 12., 2020. 06. 15., 2020. 06. 16.

Online

Időbeosztás:
Mind a 4 oktatási napon 16:00 órától 19:15 óráig tart a workshop. (Másfél óránként 15 perces szünettel)
Részvételi díj:
1 64000 Ft
(+27% ÁFA)
81280 Ft
A workshop díja a jelenlegi helyzetre való tekíntettel most 15 %-os kedvezménnyel vehető igénybe!
Legkedvezőbb ár: 54400 Ft + Áfa
Kedvezmények:
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
 15% 15 % kedvezmény
INFORMÁCIÓ:
KÉPZÉS FELELŐS   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
edit.dandoci@samling.hu
 
KÉPZÉsszervező  
Csordás Vanda Clio
Telefon:
  +36 20 372 2401
Email:
projektmenedzsment
@samling.hu