Kezdőlap HR, TB HR és Munkajog képzések Munkajogi képzések
Munkajogi képzések
Egyik legnagyobb kihívás a HR vezetők, munkatársak számára, hogy a szervezeti célok eléréséhez a leginkább megfelelő humán tőkét biztosítsák. Időről-időre bővíteni, szűkíteni, változtatni kell a munkavállalók körét.
 
A szervezeti érdekek szem előtt tartása mellett a munkatársak érdekeit is figyelembe kell venni. Egyidejűleg kell betartani a vonatkozó jogszabályokat, és érvényesíteni az alkalmazottak jogos követeléseit, elvárásait.
 
Képzéseinken a résztvevők megismerik a munkajogi alapfogalmakat, és tisztában lesznek azzal, hogy ha felmerül egy munkajogi kérdés - a munkában vagy az életben – azt hol kell keresni és hogyan kell értelmezni.
 
Munkajogi képzéseinken érthetően, sok gyakorlati, életből vett példával, remek oktató tolmácsolásában mutatjuk be a munkajog alapjait, online és tantermi formában is. 
 
Képzéseink célja, hogy a résztvevők olyan gyakorlati tudást kapjanak, amellyel a munkájuk során felmerülő munkajogi problémákat sikeresen megoldják.
 
Munkajogi KVÍZ!
 
Tesztelje munkajoggal kapcsolatos ismereteit!
 
Tekintsen bele online kurzusunkba, ismerje meg előadónkat: 
 
 
 
képzés felelős  
Szilágyi Georgina
Telefon:
+36 20 559 0808
Email:
KÉPZÉSszervező ASSZISZTENS  
Nemecskó Boglárka
Telefon:
+36 20 533 9620
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 05. 07 Munkajog a HR gyakorlatában
HR munkajog - 2 nap - május 7 és 14., Hotel Mediterran, 1118 Budapest, Budaörsi út 20/a
Munkajogi ismeretek érthetően, rendszerezve, remek oktató tolmácsolásában.
Munkajogi ismeretek érthetően, rendszerezve, remek oktató tolmácsolásában! A jogszabályi naprakész tudás mellett a saját kérdéseire is választ kap.