Kezdőlap HR HR és Munkajog képzések Munkajogi képzések
Munkajogi képzések
Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!
 
 


Egyik legnagyobb kihívás a HR vezetők, munkatársak számára, hogy a szervezeti célok eléréséhez a leginkább megfelelő humán tőkét biztosítsák. Időről-időre bővíteni, szűkíteni, változtatni kell a munkavállalók körét.
 
A szervezeti érdekek szem előtt tartása mellett a munkatársak érdekeit is figyelembe kell venni. Egyidejűleg kell betartani a vonatkozó jogszabályokat, és érvényesíteni az alkalmazottak jogos követeléseit, elvárásait.
 
Képzéseinken a résztvevők megismerik a munkajogi alapfogalmakat, és tisztában lesznek azzal, hogy ha felmerül egy munkajogi kérdés - a munkában vagy az életben – azt hol kell keresni és hogyan kell értelmezni.
 
Munkajogi képzéseinken érthetően, sok gyakorlati, életből vett példával, remek oktató tolmácsolásában mutatjuk be a munkajog alapjait, online és tantermi formában is. 
 
Képzéseink célja, hogy a résztvevők olyan gyakorlati tudást kapjanak, amellyel a munkájuk során felmerülő munkajogi problémákat sikeresen megoldják.
 
 
Munkajogi KVÍZ!
 
Tesztelje munkajoggal kapcsolatos ismereteit!
 
Tekintsen bele online kurzusunkba, ismerje meg előadónkat: 
 
 
 
KÉPZÉSszervező  
Nemecskó Boglárka
Telefon:
+36 20 533 9620
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 06. 09 Munkajogi alapismeretek
Munkajogi alapok (2 nap) - 2020. június 9-10., Online
Munkajogi ismeretek érthetően, rendszerezve, remek oktató tolmácsolásában.
Munkajogi ismeretek érthetően, rendszerezve, remek oktató tolmácsolásában! A jogszabályi naprakész tudás mellett a saját kérdéseire is választ kap.