Kezdőlap HR, TB HR és Munkajog képzések Átfogó HR képzések Nemzetközi HR Menedzsment képzés
Nemzetközi HR Menedzsment képzés
ISMERTETŐ
A képzésről

Jelenleg nem tartozik időpont a képzéshez. A tanfolyam csak vállalati, kihelyezett formában érhető el.

Menedzsment képzéshez hasonló tematikájú, HR Felsőfokon képzésünk indul.

Tovább a HR felsőfokon képzésre >>

Amennyiben szeretne értesítőt kapni következő turnusunkról, kattintson a gombra:

 
A Nemzetközi HR Menedzsment képzés
folyamán a hallgatók az elméleti alapvetést követően kiscsoportos munkát végeznek, melyen esettanulmányokat dolgoznak fel. A teamek prezentálják elgondolásaikat, melyekre a többiek reflektálhatnak, így kialakul egy közös diskurzus, amely az önálló problémamegoldás és a kritikai gondolkodás fejlesztését hivatott elősegíteni. Tesztek és szerepjátékok is helyet kapnak a tréningen, melyek a szakmai önismeretet, mint kulcskompetenciát is fejlesztik.
 
Az 56 óra tantermi alkalom mellett intenzív, irányított otthoni munka is részét képezi a kurzusnak és a képzés módszertanának.
 
Szükséges végzettség: felsőfokú végzettség vagy HR területen szerzett tapasztalat
 
A kurzus céljai
  • Áttekinti a HR terület tevékenységi köreit.
  • Feldolgozza az előadók és a résztvevők tapasztalatait.
  • Nemzetközi kitekintést nyújt az alkalmazott elméletek és gyakorlatok megismeréséhez.
  • Megvilágítja az új trendeket, tendenciákat.
Kösse össze a HR elméletet a HR gyakorlatával! Építsen kapcsolatot és cseréljen tapasztalatot a résztvevőkkel!

További kérdései lennének? Bővebb tájékoztatást szeretne? Kérjen telefonos tájékoztatást Képzés felelősünktől!
 


Miért a Sämling Nemzetközi HR menedzsment képzése?

 
A hallgatók a képzés elvégzése után
 
• tisztábban látják az összefüggéseket az emberek viselkedése és a szervezeti viselkedés között
 
• megértik a vállalati kultúra lényegét és felismerik mindennapi megjelenési formáit, illetve hatásait az emberek munkavégzésére. Felismerik az emberi erőforrás különbözőségéből adódó előnyöket, és képesek lesznek ezeket vállalati versenyelőnnyé kovácsolni.
 
• felismerik a különböző típusú csoport dinamikákat és képesek lesznek ezeket szakszerűen kezelni
 
• a választható technikák szélesebb választékával rendelkeznek és képesek lesznek ezeket tudatosan megválasztani és használni
 
• megszerzik a HR munkát befolyásoló stratégiai döntések elemzéséhez szükséges ismereteket. Az elemzések alapján képesek lesznek kritikai észrevételeket tenni a döntésekre vonatkozóan és eredményesen képviselhetik a HR álláspontját;
 
• rálátást szereznek a 21. században vázolható HR stratégiákra, tudatosítják a vállalati és a HR stratégia összetartozását és eredményesen képviselhetik a HR álláspontját. Hatékonyan támogathatják a vállalati célok megvalósulását.
 
• képessé válnak a folyamatosan változó vállalati környezetben a leghatékonyabb stratégiák és a legcélravezetőbb munkamódszerek kiválasztására és azok eredményes alkalmazására
 
• képessé válnak végigvinni a toborzás, kiválasztás folyamatát a szervezeti igények felmérésétől a legalkalmasabb jelöltek munkába állításáig. Alkalmazni tudják a különböző típusú kiválasztási teszteket. Képessé válnak megtalálni a legcélravezetőbb eszközöket, csatornákat és folyamatokat az állomány szakszerű feltöltéséhez.
 
• képesek lesznek a munkakörökhöz, illetve a személyekhez rendelt kompetenciák összevetésére, és a vállalati célokhoz rendelésére. Bemeneti adatokat tudnak szolgáltatni a komplex fejlesztéshez, karriermenedzseléshez.
 
• képesek lesznek rendszerben gondolkodni és a fejlesztést, mint a HR eszköztár részét alkalmazni.
A teljesítménymenedzsment általszolgáltatott adatok birtokában és a vállalati célok ismeretében tudatosan irányíthatják a fejlesztés folyamatát. Ki tudják mutatni a fejlesztések fontosságát és megtérülését.
 
• képesek lesznek élére állni a vállalatban lezajló jelentős változásoknak és kézben tudják tartani azokat.
Felismerik, mikor jön el a szervezet életében változtatás ideje, tisztában lesznek a folyamat lépéseivel, kezelni tudják a munkatársak reagálásait és képesek lesznek végigmenedzselni a teljes változási folyamatot.


Partnerünk, a HVG HR Centernek köszönhetően a jelentkezők számára a mindig naprakész tananyagunkat a HR Plusz kiadványával színesítjük tovább.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kinek ajánljuk
HR képzésünket jó szívvel ajánljuk a HR területén dolgozó vezetőknek és munkatársaknak, akik frissíteni, modernizálni szeretnék szakmai tudásukat. Hasznosnak tartjuk munkaerő szolgáltató vállalkozások vezetőinek és munkatársainak, továbbá mindazon vállalkozóknak, akik cégük HR tevékenységét önmaguk végzik.
Bizonyítvány
Sämling tanúsítvány
Időbeosztás:
Nemzetközi HR Menedzsment képzés 7 oktatási napban kerül megrendezésre, minden képzési nap csütörtökön 09:30 - 16:30 óráig tart.
Az 56 óra tantermi alkalom mellett intenzív, irányított otthoni munka is részét képezi a kurzusnak és a képzés módszertanának.
A képzést évente kétszer, tavasszal és ősszel indítjuk.

Részvételi díj:
1 330000 Ft
(+27% ÁFA)
419100 Ft
A képzés díja tartalmazza a 7 oktatási napot, a segédanyagokat, a reggeli bekészítést, továbbá a kávé, tea szünetek költségeit. Ebédet nem áll módunkban biztosítani. A reggeli étel-ital fogyasztás, mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cég fizeti meg.
Kedvezmények:
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
 8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
 10% Főkönyvelő vagy TB klubtag cég munkatársai
 10% Magánszemély jelentkező
 10% OHE tagvállalatok alkalmazottai számára
 12% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
 15% 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén
INFORMÁCIÓ:
képzés felelős  
Szilágyi Georgina
Telefon:
+36 20 559 0808
Email:
Tematika
Bevezetés a szervezeti viselkedés és a menedzsment alapjaiba
A kulturális környezet és a vállalati viselkedés szinergiája, a vállalati kultúra modelljei
Magas teljesítményű csoportok kialakítása és motivációja
A csoportközi viszonyok menedzselése és a hatékony tárgyalás
A HR gyakorlati alapjainak a tisztázása
A HR belső szolgáltatásainak rendszere
Nemzetközi HR menedzsment trendek
HR stratégia keretei a 21. században
Toborzás, kiválasztás
Teljesítménymenedzsment
Fejlesztés
Változásmenedzsment a HR hatékonyságának fejlesztése érdekében
 
 
 
Kihelyezett vállalati képzés
Cégünk folyamatosan szervez kihelyezett vállalati képzéseket. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez.
Referenciák
Agrár-vállalkozási Hitelgarancia Alapítány - Audi Hungaria Motor Kft. - Avaya Magyarország Kft. - Bis Hungary Kft. - BP Business Service Centre Kft. - Buda-Cash Brókerház Zrt. - Budapest Airport Zrt. - Budapesti Értéktőzsde Zrt. - Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt. - Chinoin Zrt. - Coloplast Hungary Kft. - Co-op Star Zrt. - Dekra Arbeit Magyarország Kft. - Dreher Sörgyárak Zrt. - EDS Magyarország Kft. - Emcontechnologies Kft. - Erste Leasing Autófinanszírozási Zrt. - Esab Kft. - EVM Zrt. - Grafton Recruitment Kft. - Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. - Haszon Lapkiadó Kft. - HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. - Humanum Kft. - Hübner-H Kft. - Kánai Ügyvédi Iroda - Kereskedelmi És Hitelbank Zrt. - Kiener Hungária Kft. - Knorr-bremse Fékrendszerek Kft. - KPMG Tanácsadó Kft. - Lambda Systeme Kereskedelmi Kft. - Le Pierrot Kft. - Lotus Therme Szállodaüzemeltető Kft. - Lufthansa Systems Hungária Kft. - Magna Steyr Engineering Center Hungária Kft. - Magnetec-Ungarn Kft. - Magyar Export-Import Bank Zrt. - Magyar Turizmus Zrt. - Mapei Kereskedelmi Kft. - MÁV Felépitménykarbantartó és Gépjavító Kft. - MÁV Informatika Zrt. - Miniszterelnökség - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - Nexon Kft. - OMV-Hungária Ásványolaj Kft. - OTP Bank Nyrt. - OTP Pénztárszolgáltató Zrt. - Poplart Kft. - Process Solutions Kft. - Prohumán 2004 Munkaerő Szolgáltató És Tanácsadó Kft. - Richard Fritz Kft. - Robert Bosch Power Tool Kft. - Ruukki Hungary Kft. - Ruukki Tisza Zrt. - S.C.Evoline S.r.l - Sanofi-Aventis Zrt.  -Sykes Közép-Európa Telekommunikációs Szolgáltató - Taghleef Industries Kft. - Takinfo Kft. - Takko Fashion Kft. - Terex Cranes Hungary Kft. - Tesk Tanácsadó Kft.  - Törley Pezsgőpincészet Kft. - Unitranscoop Kft. - Value Team Szervezetfejlesztési Tanácsadó és Oktató Kft. - Wyeth Kft. munkatársai és magánszemélyek