Kezdőlap Office 365
Office 365

Az Office 365 komplett webirodájának köszönhetően a napi működés során felmerülő adminisztratív kihívások gyorsan, egyszerűen és egy helyen kezelhetőek. Ezzel téve eredményessé és energiahatékonnyá a mindennapi munkát.
Tréningünk fő célja, megmutatni mit, hogyan valósíthat meg az Office 365-tel, hogy napi szinten akár órákat spórolhasson.
 
A tanfolyam első napján a résztvevők képesek lesznek használni az Office 365 Teams, Sharepoint dokumentumtárak, OneDrive moduljait, valamint az alapvető Office Online appokat (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote).
 
A képzés második napjának haladóbb résztvevői betekintést nyernek további modulok használatába, így elsajátítják a Sharepoint intranet képességeit, a Forms űrlapok, a Planner feladatkezelő, a OneNote jegyzetelő, a Sway weboldal készítő, a Stream videó megosztó használatát, amellyel mélyebb betekintést nyernek az Office 365 felépítésébe, a rendszer beállításaiba.
 
Az oktatás során mindent megtudhat az Office 365-ben található:
- feladatkezelőről (Planner)
- fájltárolókról, fájlmegosztásról (OneDrive, Sharepoint)
- chat és videókonferencia lehetőségekről (Teams)
- csoport kollaborációs lehetőségekről (Teams és online office programok)
- közös naptárak kezeléséről, naptárak megosztásáról (Outlook online)
- közös telefon és email listák használatáról (Sharepoint)
- űrlap és teszt készítési lehetőségekről. (Forms)
- egyedi weblap készítési lehetőségekről (Sway)
- jegyzetelésről (OneNote).
 
A gyakorlati tudás fontossága!
Két napos tréningünket úgy építettük fel, hogy a kezdők számára is megadjon minden olyan hasznos felhasználói tudást, amellyel hatékonyabbá tehetik a mindennapi „irodai” munkát, így különösebb előképzettség az ismeretek elsajátításához nem szükséges.
Az oktatás során az elméleti tudásanyag átadása mellett hangsúlyt fektetünk a gyakorlati alkalmazhatóság bemutatására is. Ennek érdekében olyan egyéni és csoportfeladatokat alakítottunk ki, melyeknek köszönhetően valós kompetenciákkal vértezzük fel résztvevőinket.
 
Office 365 mobilon is!
Mivel az Office 365 szolgáltatások és APPok mobiltelefonon és a webböngészőben is elérhetők, így a megszerzett ismeretanyaggal egy igazi, helytől, géptől független tudást adunk át, amely segítségével bárhol, bármikor hatékonyan, minimális időráfordítással oldhat majd meg problémákat akár a mobiljáról is.
 
 
Mikor éri meg Önnek ez az oktatás?
• Ha munkahelye már rendelkezik Office 365 előfizetésekkel, de nem használják ki az előfizetésben rejlő, fent felsorolt hatékonyságnövelő lehetőségeket.
• Vagy, ha Ön saját vállalkozással rendelkezik, és nincsen még Office 365 előfizetése, de szeretné, ha a cégben hatékonyabban mennének a folyamatok.
 
Biztos, hogy ez az Önnek való tréning?
Ennek eldöntése mindössze a céljaitól függ. A részvételnek nem feltétele komolyabb számítógép kezelési tudás, de ha Ön nem az Office 365 hatékonyságnövelő szolgáltatásait szeretné megismerni, hanem inkább az Office programcsomag kezelésével kapcsolatos ismeretekre van szüksége, akkor nem ez az Önnek megfelelő tréning.

 
FIGYELEM!
A tréning célja az Office 365 összefüggéseinek átadása, és az online modulok használatának elsajátítása, ezért az oktatatás tematikája NEM TARTALMAZ SEMMILYEN Word, Excel, PowerPoint vagy Outlook ismereteket, ezek online verzióiról is csak érintőlegesen, a megértéshez szükséges mértékben esik szó.
 
A részvételhez szükséges eszközök:
A tréning idejére Windows 10 operációs rendszerrel felszerelt számítógépeket biztosítunk, saját eszköz használata nem engedélyezett.
Képzés Felelős  
Talmács Krisztina
Telefon:
+36 20 278 14 32 
Email: excel
@samling.hu
Képzésszervező asszisztens  
Szavariné Antal Tünde
Telefon:
+36 20 402 87 06 
Email: excel
@samling.hu
 A haladó nap végére a résztvevők érteni fogják az Office 365 felépítését, lehetőségeit, így a későbbiekben képesek lesznek minden esetben a célnak megfelelően beállítani, testre szabni azt.
 A tanfolyam első napja egy alapozó nap, melyen a résztvevők a számukra fontos és hasznosítható alapfunkciókkal ismerkedhetnek meg.