Kezdőlap Office 365
Office 365
Ha szeretne értesülni tantermi workshopjaink időpontjáról, kérem itt jelentkezzen:
 
  
Virtuális oktatótermünk megnyitotta kapuit.
 
A távmunkát leginkább megkönnyítő Office 365 programokat és funkciókat mutatjuk be virtuális oktatótermünkben. 2 órás, tematikus blokkokat állítottunk össze. Első alkalommal a Teams minden csínnyát-bínnyát tanulhatja ki. A virtuális értekezletek és a kollégákkal történő kommunikáció könnyeddé válik.
 
ONLINE oktatósorozatunkat az alábbi témakörökkel és időpontokban indítjuk el:
  • Teams 
  • One Note, Planner, Forms
  • Sharepoint
  • Flow
  • Power Apps
További részletek és jelentkezés:https://www.samling.hu/office365_online
 
Minimum 10 fős érdeklődő csoport számára külön időpontot hirdetünk meg az igényelt tematikával.
 
FONTOS! Oktatónk, Weisz Péter, a Zen-IT Office 365 szakembere támpontokat adott a távoli munkavégzéshez. Az ingyenes videót itt tekintheti meg.
  

Az Office 365 komplett webirodájának köszönhetően a napi működés során felmerülő adminisztratív kihívások gyorsan, egyszerűen és egy helyen kezelhetőek. Ezzel téve eredményessé és energiahatékonnyá a mindennapi munkát.
Tréningünk fő célja, megmutatni mit, hogyan valósíthat meg az Office 365-tel, hogy napi szinten akár órákat spórolhasson.
 
A tanfolyam során a résztvevők képesek lesznek használni az Office 365 Teams, Sharepoint dokumentumtárak, OneDrive moduljait, valamint az alapvető Office Online appokat (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote). 
 
A nyitott képzések részvételi díja már nettó 33.915 Ft/képzési naptól.
  
 
 
A résztvevők betekintést nyernek további modulok használatába, így elsajátítják a Sharepoint intranet képességeit, a Forms űrlapok, a Planner feladatkezelő, a OneNote jegyzetelő, a Sway weboldal készítő, a Stream videó megosztó használatát, amellyel mélyebb betekintést nyernek az Office 365 felépítésébe, a rendszer beállításaiba.
 
 
Az oktatás során mindent megtudhat az Office 365-ben található:
- feladatkezelőről (Planner)
- fájltárolókról, fájlmegosztásról (OneDrive, Sharepoint)
- chat és videókonferencia lehetőségekről (Teams)
- csoport kollaborációs lehetőségekről (Teams és online office programok)
- közös naptárak kezeléséről, naptárak megosztásáról (Outlook online)
- közös telefon és email listák használatáról (Sharepoint)
- űrlap és teszt készítési lehetőségekről. (Forms)
- egyedi weblap készítési lehetőségekről (Sway)
- jegyzetelésről (OneNote).
 
Érdekességekről, sikertörténetekről, új funkciókról olvashat Szakmai cikkek rovatunkban Office 365 és Excel témakörben. 
 
 
A gyakorlati tudás fontossága!
Tréningünket úgy építettük fel, hogy a kezdők számára is megadjon minden olyan hasznos felhasználói tudást, amellyel hatékonyabbá tehetik a mindennapi „irodai” munkát, így különösebb előképzettség az ismeretek elsajátításához nem szükséges.
Az oktatás során az elméleti tudásanyag átadása mellett hangsúlyt fektetünk a gyakorlati alkalmazhatóság bemutatására is. Ennek érdekében olyan egyéni és csoportfeladatokat alakítottunk ki, melyeknek köszönhetően valós kompetenciákkal vértezzük fel résztvevőinket.
 
Office 365 mobilon is!
Mivel az Office 365 szolgáltatások és APPok mobiltelefonon és a webböngészőben is elérhetők, így a megszerzett ismeretanyaggal egy igazi, helytől, géptől független tudást adunk át, amely segítségével bárhol, bármikor hatékonyan, minimális időráfordítással oldhat majd meg problémákat akár a mobiljáról is.
 
 
Mikor éri meg Önnek ez az oktatás?
  • Ha munkahelyén bevezették az Office 365 csomagot, de a használatról eddig még nem kaptak oktatást.
  • Ha munkahelye már rendelkezik Office 365 előfizetésekkel, de nem használják ki az előfizetésben rejlő, fent felsorolt hatékonyságnövelő lehetőségeket.
  • Ha Ön saját vállalkozással rendelkezik, és nincsen még Office 365 előfizetése, de szeretné, ha a cégben hatékonyabban mennének a folyamatok.
 
Biztos, hogy ez az Önnek való tréning?
Ennek eldöntése mindössze a céljaitól függ. A részvételnek nem feltétele komolyabb számítógép kezelési tudás, de ha Ön nem az Office 365 hatékonyságnövelő szolgáltatásait szeretné megismerni, hanem inkább az Office programcsomag kezelésével kapcsolatos ismeretekre van szüksége, akkor nem ez az Önnek megfelelő tréning.

 
FIGYELEM!
A tréning célja az Office 365 összefüggéseinek átadása, és az online modulok használatának elsajátítása, ezért az oktatatás tematikája NEM TARTALMAZ SEMMILYEN Word, Excel, PowerPoint vagy Outlook ismereteket, ezek online verzióiról is csak érintőlegesen, a megértéshez szükséges mértékben esik szó.
 
Ha Önt a letelepített programok használata érdekli, ajánljuk figyelmébe a háromnapos MS Office tanfolyamunkat, melyet ITT érhet el. 
 
A részvételhez szükséges eszközök:
A tréning idejére Windows 10 operációs rendszerrel felszerelt számítógépeket biztosítunk, saját eszköz használata nem engedélyezett.
Képzés Felelős  
Talmács Krisztina
Telefon:
+36 20 278 14 32 
Email: excel
@samling.hu
Képzésszervező asszisztens  
Szavariné Antal Tünde
Telefon:
+36 20 402 87 06 
Email: excel
@samling.hu
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 06. 18 ONLINE Office 365 - Teams
Teams - 2020. június 18., Online
2020. 06. 25 ONLINE Office 365 - One Note, Planner, Forms
One Note, Planner, Forms - 2020. június 25., Online
2020. 07. 02 ONLINE Office 365 - SharePoint
Sharepoint - 2020. július 2., Online
2020. 07. 09 ONLINE Office 365 - Power Automate (Flow)
Power Automate (Flow) - 2020. július 9., Online
2020. 07. 16 ONLINE Office 365 - Power Apps
Power Apps - 2020. július 16., Online
A távmunkát leginkább megkönnyítő Office 365 programokat és funkciókat mutatjuk be virtuális oktatótermünkben. 2 órás, tematikus blokkokat állítottunk össze. A képzésen lehetőség van kérdéseket is feltenni.
A tanfolyam első napja egy alapozó nap, melyen a résztvevők a számukra fontos és hasznosítható alapfunkciókkal ismerkedhetnek meg.
A haladó nap főbb témakörei: Office 365 csoportok, Sharepoint, One Drive, Teams, Planner, One Note, Stream, Sway, Forms.