Kezdőlap HR, TB HR és Munkajog képzések Online HR képzések
Online HR képzések
Online (e-learning) előadásaink előnyei:
  • teljes körűen tájékozódhat az aktuális szabályokról
  • letölthető előadás jegyzetek és használható mintadokumentumok
  • 1 hónapon keresztül bármikor, korlátlan alkalommal nézheti meg az előadást. Ön osztja be az idejét: akkor tart szünetet, amikor csak szeretne, majd onnan folytatja a felvétel megtekintését, ahol abbahagyta,
  • nincs utazási költség
E-learning képzéseink:
  • Munkaügyi adatvédelem (1 nap) 2020. április 23. - élő, online konferencia - Legyen tisztában a személyes adatok munkaügyi célú kezelésére vonatkozó szabályokkal, szerezzen átfogó képet a Munka Törvénykönyvéről, a közszféra foglalkoztatási törvényeire és az adatvédelmi törvényre is kiterjedően!
     
  • HR adminisztráció - a hibátlan adminisztrációs tevékenység (felvételről)
  • AC - Assessment Center (elméleti alapok) 2020. április 9. - élő, online konferencia - Az Assessment Center (AC) a cégek, szervezetek munkaerő kiválasztásának egyik eszköze, mely a legnagyobb validitást, objektivitást és reliabilitást nyújtó kiválasztási módszer.
 
képzés felelős  
Szilágyi Georgina
Telefon:
+36 20 559 0808
Email:
KÉPZÉSszervező ASSZISZTENS  
Nemecskó Boglárka
Telefon:
+36 20 533 9620
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 03. 31 HR adminisztráció
HR adminisztráció (alapozó) online workshop, Online - befizetést követően azonnal elérhető a videó (akár ma)
2020. 04. 23 Munkaügyi adatvédelem (GDPR HR-eseknek)
Adatvédelem a munkaügyi gyakorlatban (1 nap) 2020. április 23., Online
Operatív tudás a stratégiai HR szemlélethez. A tanulmányok és a munka világának közelebb hozása egymáshoz. Alapozó online (e-learning) workshopunkon sorra vesszük a munka- és személyügyi adminisztratív feladatokat, nyilvántartásokat, adatszolgáltatásokat, dokumentumokat, folyamatokat.
Legyen tisztában a személyes adatok munkaügyi célú kezelésére vonatkozó szabályokkal, szerezzen átfogó képet a Munka Törvénykönyvéről, a közszféra foglalkoztatási törvényeire és az adatvédelmi törvényre is kiterjedően, ismerje meg a hatósági és bírói gyakorlatot!