Kezdőlap HR HR és Munkajog képzések Online HR képzések
Online HR képzések
Online (e-learning) előadásaink előnyei:
  • teljes körűen tájékozódhat az aktuális szabályokról
  • letölthető előadás jegyzetek és használható mintadokumentumok
  • 1 hónapon keresztül bármikor, korlátlan alkalommal nézheti meg az előadást. Ön osztja be az idejét: akkor tart szünetet, amikor csak szeretne, majd onnan folytatja a felvétel megtekintését, ahol abbahagyta,
  • nincs utazási költség
E-learning képzéseink:
 
Online workshopjaink/képzéseink:
  • Hatékony toborzás (1 nap) - 2020. június 4. - élő, online konferencia - Hatékony toborzás workshop, avagy minden, amit tudni kell ahhoz, hogy bármely pozícióra képesek legyünk jelölteket állítani!
  • Munkajogi alapismeretek (2 nap) - 2020. június 9-10.élő, online konferencia Munkajogi ismeretek érthetően, rendszerezve, remek oktató tolmácsolásában! A jogszabályi naprakész tudás mellett a saját kérdéseire is választ kap.
  • HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment (2 nap) - 2020. június 9-10. élő, online konferencia - A workshopon összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment.
  • Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban (2 nap) - 2020. július 22-23.-élő, online workshop - Ajánljuk mindazoknak, akik a munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálását, és mérésének elvét és gyakorlatát megismerni szeretnék. 
  • Munkaügyi adatvédelem -  élő, online konferencia - Legyen tisztában a személyes adatok munkaügyi célú kezelésére vonatkozó szabályokkal, szerezzen átfogó képet a Munka Törvénykönyvéről, a közszféra foglalkoztatási törvényeire és az adatvédelmi törvényre is kiterjedően! 
 
 
KÉPZÉSszervező  
Nemecskó Boglárka
Telefon:
+36 20 533 9620
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 06. 04 Hatékony toborzás - ONLINE
2020. június 4., Online
2020. 06. 09 Munkajogi alapismeretek
Munkajogi alapok (2 nap) - 2020. június 9-10., Online
2020. 06. 09 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment
2020. június 9-10., Online
2020. 06. 30 HR adminisztráció
HR adminisztráció (alapozó) online workshop, Online - befizetést követően azonnal elérhető a videó (akár ma)
2020. 07. 22 Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban - ONLINE
2020. július 22-23., Online
Operatív tudás a stratégiai HR szemlélethez. A tanulmányok és a munka világának közelebb hozása egymáshoz. Alapozó online (e-learning) tananyagunkban sorra vesszük a munka- és személyügyi adminisztratív feladatokat, nyilvántartásokat, adatszolgáltatásokat, dokumentumokat, folyamatokat.
Legyen tisztában a személyes adatok munkaügyi célú kezelésére vonatkozó szabályokkal, szerezzen átfogó képet a Munka Törvénykönyvéről, a közszféra foglalkoztatási törvényeire és az adatvédelmi törvényre is kiterjedően, ismerje meg a hatósági és bírói gyakorlatot! 
Hatékony toborzás workshop, avagy minden, amit tudni kell ahhoz, hogy bármely pozícióra képesek legyünk jelölteket állítani!
Munkajogi ismeretek érthetően, rendszerezve, remek oktató tolmácsolásában! A jogszabályi naprakész tudás mellett a saját kérdéseire is választ kap.
 
Változások munkatársakra gyakorolt érzelmi hatása - mit tehet, mivel segíthet a vezető, a HR-es krízis helyzetben?
Olyan vezetőknek és (kulcs) munkatársaknak, HR controllereknek, pénzügyi szakembereknek ajánljuk a workshopot, akik a HR munka hatékonyságát, eredményét mérni, számolni, és ezt begyakorolni szeretnék. Ajánljuk továbbá mindazoknak, akik a munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálását, és mérésének elvét és gyakorlatát megismerni szeretnék.