Kezdőlap Adó, Pénzügy, Számvitel Adókonferenciák - Főkönyvelő klub Online Főkönyvelő klub
Online Főkönyvelő klub
Online Főkönyvelő klub
 
A Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. Főkönyvelő klubjának szervezésében minden hónapban konferenciát tartunk a legfontosabb adó és számviteli aktualitásokról.
Azoknak ajánljuk online tagságunkat, akik elfoglaltság, időhiány miatt kényelmesebbnek tartják ezt a formát.
Az Online Főkönyvelő Klubtagság előnye, hogy rendkívül kedvező áron tekinthet meg évente 20 db (120 perces) előadást, valamint részt vehet egy 16 kreditpontot biztosító online mérlegképes továbbképzésen. Az online előadások megtekintését a konferenciát követő legrövidebb időn belül, a technikai folyamatok befejezését követően tesszük elérhetővé.
  
Amit nyújtunk: Naprakész tájékozottság, egész éven át tartó online előadás sorozat, folyamatos bekapcsolódási lehetőséggel!
  
Az állandóan változó gazdasági szabályokban és alkalmazásukban segítenek eligazodni konferenciáinkon a szakma legjobbjai által tartott előadások. Online Főkönyvelő klubtagjainknak a nélkülözhetetlen naprakészséget biztosítjuk színvonalas előadásainkkal.
 
Az Online Főkönyvelő klub legnagyobb előnyei

Bárhol tartózkodik, nem marad le a szakma legújabb törvényi változásairól.
Szabadon gazdálkodhat idejével. Az Önnek megfelelő időpontban tekintheti meg az online előadásokat, akár több részletben is.
 
Használja a fejlődést segítő technológiai innovációkat.
 
A jelentkezését követően elküldjük Önnek a belépéshez szükséges adatokat, valamint az előadás anyagát (pdf formátumban), szintén elérhetővé tesszük.
 
  
 
KÉPZÉSI ASSZISZTENS  
Kökény Enikő
Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 108
+36 20 533 9620
Fax: +36 1 212 5071
Email:
Ismerkedjen meg a számviteli törvény 2017-ben elfogadott, 2018-tól hatályos módosításaival, és készüljön fel a 2017. üzleti év zárására.
Készüljön fel a 2017. évi TAO, KIVA, EVA és KATA bevallására online előadásunkból.
Ismerkedjen meg az adóoptimalizálással 2018-ban a KIVA és a közérdekű nyugdíjas szövetkezet tükrében online előadásunkból.
Legyen tisztában az online számla adatszolgáltatás aktuális szabályaival. Tekintse meg online előadásunkat a témában! 
Ismerkedjen meg Elektronikus ügyintézés / Cégkapuval kapcsolatos trükkökel és használatával, továbbá a KATA-val kapcsolatos tévhitekkel. 
Előadás a könyvelőket, gazdasági vezetőket érintő napi aktualitásokról továbbá a NAV ellenőrzésekről, illetékességről és hatáskörről. 
Interaktívan beszélgetünk arról, hogy kinek éri meg a KATA, mire való az EVA, miért válasszuk a TAO-t, szó lesz a KIVA és a kedvezmények tárhelyéről, valamint a KATA alanyi áfamentes értékhatárába számító tételekre, stb.
Ismerkedjen meg az elektronikus ügyintézés keretszabályaival a NAV irányába 1 órás online előadásunkon. 
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 10. 31 Online főkönyvelő klub tagság
Online Főkönyvelő klub, Online
Az Online Főkönyvelő Klubtagjaink részére évente 20 (120 perces) előadást teszünk elérhetővé, valamint jogosultak egy 16 kreditpontot biztosító online mérlegképes továbbképzésre. Az online előadások megtekintését a konferenciát követő legrövidebb időn belül, a technikai folyamatok befejezését követően tesszük elérhetővé.
 
 
Ismerje meg a költségtérítés és juttatásokkal (Személygépjármű, kiküldetés) kapcsolatos 2018-as aktualitásokat!
 
 Az előadás segít eligazodni a számlázás során felmerülő kérdések tisztázásában, konkrét tapasztalatok, bírósági jogesetek alapján, mint a teljesítési hely meghatározása, vagy az adóalany tekintetében. 
 
Ismerje meg a Munka Törvénykönyve 2017-es változásait és a törvény értelmezését segítő friss kúriai ítélkezési gyakorlatot.
Ismerje meg az ingatlan ÁFA, a kedvezményes adózás és a házipénztár változásait 2017-ben! 
Ismerje meg a 2018-as környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos változásokat és néhány fontos szabályozási területet!
Ismerje meg az online számlázás előnyeit és hátrányát!
Ismerje meg a 2018-as Társadalombiztosítási változásokat online felvételünkből! 
Ismerje meg Dr. Sepsi Tibor előadásában a könyvelőket érintő Adatvédelmi változásokat online felvételünkből!
Ismerje meg az egyes adójogszabályok évközi főbb változásait és aktualitásait online előadásunkból Dr. Kovács Ferenc előadásában.
Készüljön fel előadásunkból a könyvelés digitalizációjára!
Készüljön fel online videónkból az év végére az évközi változások tükrében!
Szeretne felkészülni a 2018. évi adóváltozásokra? Online előadásainkból szakértők segítségével kényelmesen tájékozódhat a jövő évi módosításokról!
Ismerkedjen meg a helyi adók, EKHO, gépjárműadó és az illeték 2018-as változásait online előadásunkból.