Kezdőlap Bank és pénzkezelés Pénztárosi képzések
Pénztárosi képzések
 
 

A képzés a pénz és értékkezelés alapjaival ismerteti meg az arra jelentkezőket. A megszerzett ismeretek birtokában a banki ügyintézők képesek értelmezni és betartani - a magyar számviteli törvényben előírt - a pénzkezelési szabályzat előírásait, megismerkednek a pénzmosás és terrorizmus megelőzése és megakadályozása érdekében hozott, hatályban lévő törvényi kötelmekkel.
 
Fel tudják ismerni az egyes munka- és ellenőrzési folyamatok közötti logikai összefüggést. Transzparenssé válnak számukra a pénz- és értékkezelésben rejlő az előírások be nem tartásából eredő, kár előidézésének kockázatát hordozó veszélyek és veszélyhelyzetek, így azok elkerülhetővé válnak számukra. Alapfokú ismereteket szereznek a pénz- és értékkezelést támogató számítástechnikai rendszerek elvi felépítéséről, működéséről. Továbbá a tananyag betekintést nyújt a pénz- és értékkezelés logisztikai elemeibe és felkészíti a résztvevőket a mind nagyobb hangsúlyt kapó készpénzkészlet-gazdálkodási feladatok hatékony ellátására.
 

 
  
képzés felelős   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
KÉPZÉSSZERVEZŐ  
Licsár Alexandra
Telefon:
+36 1 212 4412 mellék: 113
Mobil:
+36 20 289 4200
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 05. 14 Ismeretfelújító valutapénztáros és -ügyintéző képzés
Ismeretfelújító valutapénztáros és -ügyintéző képzés, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
Valutapénztáros és valutaügyintéző ismeretekkel rendelkezők részére ajánljuk. A korábban megszerzett ismereteket frissítjük.
Napjainkban egyre gyakrabban hallunk olyan híreket, hogy hamis illetve meghamisított forint bankjegyek tömegesen kerülnek a piaci forgalomba, a kereskedelem vénájába. Az ilyen helyzetek elkerülésében nyújt segítséget gyakorlatorientált egynapos workshopunk, mely lehetővé teszi - a bankjegypapír tapintásától kezdve, a biztonsági elemeken keresztül egészen az apró, csak nagyítóval észlelhető eltérésekig - a hamis és meghamisított bankjegyek könnyebb felismerését.
Hitelintézetek, pénzfeldolgozást, értékőrzést végző pénzügyi vállalkozásoknak, utazási irodáknak ajánljuk, akik munkájuk során rendszeresen pénzt és értéket kezelnek, pénzzel és értékkel kapcsolatos tranzakciókat bonyolítanak le.