Kezdőlap Adó, Pénzügy, Számvitel Pénzügyi képzések
Pénzügyi képzések
Kedves Érdeklődők!
 
Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!
 
 
 
Most 25% kedvezménnyel jelentkezhet!

Jelentkezzen Cash Flow tervezés és kimutatás készítése és Szervezetek likviditás-menedzselése workshopjainkra együtt és mi 25% kedvezményt biztosítunk mindkét workshop árából! Így 108.000 Ft + ÁFA helyett
81.000 Ft + ÁFA áron vehet részt rajtuk!
 
Az alábbi ONLINE workshopokat, képzéseket ajánljuk Önöknek:
 
Operatív cash flow terv készítése és elemzése, valamint cash flow kimutatás készítése és elemzése.
 
Sajátítsa el a pénzügyi tervezés fortélyait 1 nap alatt, gyakorlatorientált workshopunkon!
Mert minden döntés pénzügyi következménnyel jár.
Népszerű képzésünket évente 2-3 alkalommal szervezzük meg nyílt formában.
 
Tantermi tanfolyamaink:
 
 
A résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit.
Képzésünket évente max. 2 alkalommal szervezzük meg nyílt formában.
 
A 6 napból álló képzésünkön a hatékony munkavégzéshez szükséges ismeretek megszerzése mellett a gyakorlati feladatok segítségével lehetőség nyílik adaptálható pénzeszköz-gazdálkodási módszerek elsajátítására.
 
Vállalati kihelyezett pénzügyi tanfolyamok:
Pályázati forrásból finanszírozható! Részletek
 
Pénzügyek nem pénzügyeseknek (1-3 napos tanfolyam)
 
 
 
Pénzügyi menedzsment (2-7 napos tanfolyam)
 
Célunk, hogy résztvevőink olyan ismereteket és készségeket sajátítsanak el, amelyeket sikeresen alkalmazhatnak mindennapi munkájuk során.
Kihelyezett képzéseinket angolul és magyarul is kínáljuk. 
 
 
Pénzügyi kurzusaink célja, hogy fejlessze a résztvevők pénzügyi ismereteit az egyes témarészek megértésén, használatán és a pénzügyi információk elemzésén keresztül. Gyakorlati jellegű pénzügyi képzéseinken hallgatóink jártasságot szereznek a különböző pénzügyi elemzésekben, értékelésekben.
 
 
Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Telefon:
+36 20 410 2805
Email:
Cégünk folyamatosan szervez kihelyezett, vállalati képzéseket pénzügyi-számviteli témákban. Elvisszük cégéhez az Önök által kiválasztott nyílt képzésünket vagy az Önök igénye alapján kidolgozott speciális képzési programot. Legyünk partnerek a képzési tartalom összeállításában és a megvalósítás körülményeinek meghatározásában!
Az árak kialakítása során több olyan szempontot is figyelembe kell venni, amelyek az ön cégének és partnereinek (vevőinek és szállítóinak) likviditását is befolyásolja.
Hogyan lehet ezeket a hatásokat értékelni és figyelembe venni az ár kialakítás folyamatában, megtalálni azt az értéket, amely az eredményesség javítása mellett a likviditást is biztosítja?
Ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ workshopunkon.
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 07. 01 Pénzügyek nem pénzügyeseknek képzés - ONLINE
2020. július 1-2-3. (ONLINE), Online
2020. 07. 16 Cash Flow tervezés és kimutatás készítése workshop - ONLINE
2020. július 16., Online
2020. 09. 12 Pénzügyi controlling képzés
2020. szeptember 12-től október 17-ig, Falk1 Rendezvényközpont 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.
2020. 09. 12 Önköltségszámítás workshop
Önköltségszámítás workshop 2020. szeptember 12-én, Falk1 Rendezvényközpont 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.
2020. 11. 07 Önköltségszámítás workshop
Önköltségszámítás workshop 2020. november 7-én, Falk1 Rendezvényközpont 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.
2020. 11. 20 ÚJ! Árképzés és likviditás workshop
Árképzés és likviditás workshop 2020. november 20-án, Villányi úti Konferenciaközpont, 1114 Budapest, Villányi út 11-13.
Cash Flow tervezés és készítés a gyakorlatban - avagy a pénzügyi folyamat tervezése 1 napos gyakorlatorientált, kiscsoportos workshopunkon!
  
Szervezetek likviditás-menedzselése avagy pénzügyi tervezés és controlling a gyakorlatban.
Sajátítsa el a pénügyi tervezés fortélyait 1 nap alatt, gyakorlatorientált workshopunkon!
A pénzügyi képzés célja, hogy fejlessze a résztvevők ismereteit pénzügy és számvitel témakörökben annak érdekében, hogy mindennapi munkájuk és döntéseik során saját szakmai ismereteik mellett a pénzügyi és számviteli szemléletet is figyelembe vegyék.
A vezetésnek tudatosan kell meghatározni a vállalati célokat, ehhez elengedhetetlen a pontos pénzügyi kimutatás. Tervezze meg vállalata jövőjét! A megfelelő finanszírozási stratégia kialakítása után a pénzügyi biztonság is elérhető. 
Az egy napos képzés célja, hogy az alapoktól kezdve megmutassuk az önköltség-számítás alaptípusait, a számítási módját - controlling-szemlélettel.
A képzésen a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit és képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyezetének komplex megítélésére és megértésére az iparági információk tükrében a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján.
A 3 napos pénzügyek nem pénzügyi szakembereknek képzés célja, hogy fejlessze a résztvevők ismereteit pénzügy és számvitel témakörökben annak érdekében, hogy mindennapi munkájuk és döntéseik során saját szakmai ismereteik mellett a pénzügyi és számviteli szemléletet is figyelembe vegyék.
Felsőfokú pénzügyi képzés vezetőknek. Kiscsoportos, 6,5 napos pénzügyi menedzsment tanfolyam esettanulmányokkal. Gyakorlati példák, hazai megoldások. Pénzügyek felsőfokon nem csak pénzügyeseknek!
A pénzügyek nem pénzügyi szakembereknek című képzésünk sémájára épülő, rövidített (2 napos), angol nyelvű kurzus, amelyet pénzügyi ismereteket angolul tudni akaró szakembereknek ajánlunk!