Kezdőlap Adó, Pénzügy, Számvitel Pénzügyi képzések Pénzügyi menedzsment
Pénzügyi menedzsment
ISMERTETŐ
Kiscsoportos, gyakorlatorientált NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI MENEDZSMENT tanfolyam.
 
A képzés jelenleg csak vállalati kihelyezett formában érhető el.
 
A vezetőkre, szakemberekre napjainkban óriási nyomás nehezedik. Alapvető elvárás velük szemben, hogy az általuk képviselt vállalkozás sikeréhez, pénzügyi eredményéhez a jelenlegi, rendkívül gyorsan változó üzleti környezetben is hozzájáruljanak. Legyen szó üzleti vállalkozásról, pályázati projektekről, közszolgálati-, vagy non-profit szervezetről egyaránt.

Egy közép- vagy felsővezető szakember sikeréhez elengedhetetlen, hogy a szükséges pénzügyi tudással, képességekkel, és készségekkel rendelkezzen pozíciója ellátásához, valamint, hogy ezeket folyamatosan fejlessze, megújítsa.
Alapvető pénzügyi ismeretek nélkül a vállalaton belüli kommunikáció (pénzügyi igazgatókkal, vezetőkkel, kollégákkal, könyvelőkkel, kontrollerekkel stb.) és a vállalaton kívüli kommunikáció (üzleti partnerekkel, befektetőkkel, könyvvizsgálókkal, szakmai szervezetekkel, bankokkal, adóhatósággal stb.) is lehetetlenné válik. Emiatt a pénzügyi folyamatok megértése ma már az eredményes munka nélkülözhetetlen része.

Hatékony munka ma már nem létezik anélkül, hogy ne legyünk tisztában döntéseinknek a vállalkozás eredményességére és pénzügyi egyensúlyára gyakorolt hatásaival, gyakran van szükség a pénzügyi látásmódra és alapösszefüggésekre, valamint a szakzsargon használatára.

6,5 napos Pénzügyi menedzsment kurzusunk olyan vállalati szakembereknek szól (közép- és felsővezetők), akik a vállalatirányítás mind operatív, mind stratégiai pénzügyi folyamatait magas szinten szeretnék menedzselni. A képzés a vállalati pénzügyek és praktikák gyakorlati oldalára fókuszál, miközben lehetőséget nyújt arra is, hogy a résztvevők megoldást találjanak saját, illetve a vállalatuknál jelentkező pénzügyi problémákra.
 
Gyakorolja be a tanultakat valós esettanulmányokon keresztül!
Használja ki a tapasztalatcsere és kapcsolatépítés lehetőségeit!
 
Pénzügyek felsőfokon nem csak pénzügyeseknek!
Kinek ajánljuk
Ajánljuk menedzserek, ügyvezetők, felső- és középvezetők részére, akik szeretnék érteni és értelmezni a pénzügyi folyamatokat.
CÉL, KOMPETENCIA, EREDMÉNY
A pénzügyi források megszerzése, ellenőrzése és alkalmazása ismeretének megértése és elsajátítása, valamint azok nyilvántartásának megismerése a számviteli és gazdasági folyamatokon keresztül. A pénzügyi vezetés elveinek, módszereinek és használatának megértése nemzetközi összefüggésben. A pénzügyi vezetési információk rendszerezett és tematikus megértésének megismerése és alternatív lehetőségek kialakítása. Nemzetközi jellegű feladatra való felkészülés a pontos önértékelés és a potenciálisan felmerülő nehézségek előzetes megismerése útján.
Tematika
Bevezetés a pénzügyi menedzsmentbe
Nemzetközi pénz- és tőkepiacok
Finanszírozás rövid- és hosszútávon
Nettó forgótőke menedzsment (Working Capital Management)
Portfólió menedzsment
Beruházási döntések
A tőke költsége
Osztalékpolitika
Vállalatértékelési módszerek
Felvásárlások és összeolvadások
Kockázatmenedzsment
 
A részletes tematikát kérje emailben!
Kedvezmények:
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
 8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
 10% Magánszemély jelentkezőknek 10 % kedvezményt biztosítunk a képzés díjából
 10% TB klubtagjaink részére
 12% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
 12% Könyvelők.hu regisztrált tagjainak
 15% 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén
INFORMÁCIÓ:
Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Telefon:
+36 20 410 2805
Email:
Kihelyezett vállalati képzés
Pénzügyi menedzsment képzésünket kihelyezett, vállalati formában, angol (Financial management) és magyar nyelven ajánljuk figyelmébe! Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz, így speciális képzési programok összeállítására is vállalkozunk. További információkért és egyedi ajánlat igényléséért forduljon oktatási tanácsadónkhoz!
Referenciák
Bábolna Zrt.
Bonduelle Nagykőrös Kft.
Budapesti Értéktőzsde Zrt.
D-ég Zrt.
EC Harris Hungary Kft.
Harris Bg-com International Kft.
Iron Mountain Magyarország Kft.
Jkm Pronat Kft.
MAGNA STEYR Kft.
Search-lab Kft.
Still Kft.
Villkesz Kft.
Wienerberger Zrt.
Wizz Air Hungary Kft.