Kezdőlap Projektmenedzsment Projekt- és csapatvezetés távolról ONLINE
Projekt- és csapatvezetés távolról ONLINE
ISMERTETŐ
 
 
Nehéz napokat élünk, de az élet és a munka nem állt meg. Ahol és akiknél lehetett, már meglépték a cégek, hogy otthonról dolgozzanak a munkatársaik. Így sok projekt megy is tovább, csak másképp.
A projektvezetők többsége eddig is alkalmazta már a különféle online megoldásokat és eszközöket a projekjeik során. De mit is kell másképp tenni egy ilyen helyzetben?

Mivel a projektek vezetése nem csak hard skilleket igényel, érdemes a soft skillekre is hangsúlyt helyezni - az offline világban is egyre inkább előtérbe kerülnek ezek.
Amikor napról napra változik minden, nincsenek személyes találkozások, nem ideálisak a munkakörülmények, de a munkának haladnia kell, akkor kiemelten fontossá válik, hogyan bánunk a csapatunk tagjaival.

Az alábbi készségek és kompetenciák fejlesztésével foglalkozunk workshopunkon:

Bizalom és felelősség vállalás: 
 
 
  • Hogyan bízhatok meg a csapattagokban, amikor nem vagyok ott, nem látom mennyit dolgozik? (Ha valami fontos, akkor ez, annak érdekében, hogy munkakapcsolatunk hosszabb távon is jó maradjon!)
  • Mi az, amit a vezető tehet a bizalom érdekében, és hogyan tudja fenntartani a szükséges felelősségvállalást csapatában?
 Kommunikáció, online meetingek vezetése:
 
  • Mit és hogyan kommunikáljak másképp online, mint személyesen?
  • Hogyan tartsak úgy online megbeszéléseket, hogy az kellőképpen hatékony legyen? Hiába alkalmaztuk korábban is online felületeket, más amikor CSAK ez van, egymástól távol dolgoznak a munkatársaink, és kizárólag ilyen csatornákon kommunikálunk egymással.
Visszajelzés, számonkérés:
 
  • Máskor is nehéz számonkérni a kollégákat és visszajelzést adni nekik? Ez csak nehezebb ilyen körülmények között, de szükséges, sőt nagyobb hangsúlyt kell helyezni rá, nem csak a mennyiségben, hanem minőségben is, annak érdekében, hogy fennmaradjon motivációjuk.
 Motiválás, csapatépítés:
 
 
  • Hogyan tudok motiváló, inspiráló vezető lenni ilyen körülmények között?
  • Hogyan tudom a legtöbbet kihozni a csapatomból? A motiválás nem csak rajtunk vezetőkön múlik, azonban érdemes nem csak ezt fejleszteni, hanem a belső motivátorok erejét is kihasználni.
 
ONLINE workshopunkat olyan projektvezetőknek, illetve vezetőknek hoztuk létre, akik szeretnék a legtöbbet adni csapatuknak most ezen nehéz időkben is – természetesen az itt elsajátított készségek, eszközök a későbbiekben is hasznosak és alkalmazhatóak maradnak.
 
Mind három oktatási napunkon 15:00 órától 18:15 óráig tart a workshop, másfél óránként 15 perces szünettel.
  
Ezen workshopunk a jelenlegi jogi (egészségügyi) lehetőségeket figyelembe véve ONLINE eszközökkel kerül megtartásra, de az interaktivitás maximális biztosításával.

Erre mi is a sokak által használt ZOOM felületet használjuk, melyen keresztül láthatják és hallhatják egymást a workshop résztvevői, de írásos kommunikációra, és segédanyagok közvetítésére is alkalmas.

Ha még nem próbálta ki, vagy nem ismeri, akkor a legelső használat előtt kérjük tekintse meg pár perces bemutatónkat (KLIKK IDE) a rendszer használatáról, valamint javasoljuk, hogy nyisson benne egy (ingyenes) account-ot a későbbi könnyebb együttműködés elősegítésére.
Képzési napok:
Projekt- és csapatvezetés távolról
2020. 05. 27., 2020. 05. 28., 2020. 05. 29.

Online

Időbeosztás:
Mind a 3 oktatási napon 14:30 órától 17:45 óráig tart a workshop. (Másfél óránként 15 perces szünettel)
Részvételi díj:
1 63070 Ft
(+27% ÁFA)
80100 Ft
A workshop díja a jelenlegi helyzetre való tekíntettel most 30 %-os kedvezménnyel vehető igénybe!
Legkedvezőbb ár: 44150 Ft + Áfa
Kedvezmények:
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
 30% 30 % kedvezmény
INFORMÁCIÓ:
KÉPZÉS FELELŐS   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
edit.dandoci@samling.hu
 
KÉPZÉsszervező  
Csordás Vanda Clio
Telefon:
  +36 20 372 2401
Email:
projektmenedzsment
@samling.hu