Kezdőlap Controlling Controlling workshopok (1-3 nap) Projektcontrolling
Projektcontrolling
Hogyan irányítjuk “megfelelően” a projektet? A projektcontrolling fogalmát különösképpen a vállalati folyamatok költség tervezésében és irányításában használjuk. A cél, hogy áttekintést nyerjünk az aktuális és jövőbeni költséghelyzetekről, és ezáltal hosszútávon biztosítsuk a vállalat hozamait.
 
 
 
Jelentkezzen Beruházási controlling és Projektcontrolling workshopunkra együtt és mi 20% kedvezményt biztosítunk mindkét workshopunk árából! Így 174.000 Ft + ÁFA helyett 139.200 Ft + ÁFA áron vehet részt rajtuk!
 
Ha már találkozott nehézségekkel a projektjei, projekcontrolleri feladatai kapcsán és érdekli, hogyan tudja elkerülni a veszélyeket, megoldani a buktatókat, nálunk a helye! Építsen Ön is sikeres projektcontrolling rendszert!
 
A projektek kapcsán végtelen számú olyan buktató van, amely veszélybe sodorhatja a sikert. Mivel a projektek világa nagyon összetett, ezért a „tankönyvek tudománya” gyakran nem elég.
 
Sajátítson el gyakorlati projektcontrolling ismereteket 2 napos workshopunkon!
Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Telefon:
+36 20 410 2805
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 07. 07 Projektcontrolling workshop - ONLINE formában
2020. július 7-8., Online
Ha már találkozott nehézségekkel a projektjei, projekcontrolleri feladatai kapcsán és érdekli, hogyan tudja elkerülni a veszélyeket, megoldani a buktatókat, nálunk a helye!