Kezdőlap Projektmenedzsment
Projektmenedzsment


Projektmenedzsment üzletágunkban is folyamatosan azon dolgozunk, hogy képzéseinket és workshopjainkat elektronikus, távoktatás formába átalakítsuk és elérhetővé tegyük az Önök számára, a már jól ismert Sämling minőségben. Az elkövetkező napokban kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, hírleveleinket, és social média oldalainkat a legfrissebb híreinkért. Természetesen bárminemű felmerülő kérdésük esetén, keressenek minket bizalommal!
 
Tudjuk, mennyire fontos a projektek sikere, és mekkora tétje van egy-egy projektnek. És azt is tudjuk, mennyi buktatója van a projektirányításnak.

Magyarországon immár 20 éve foglalkozunk projektmenedzsment oktatással és tanácsadással, mintegy 1000 cégtől 3500 szakember vett részt e témakörben képzéseinken, így pontosan tudjuk, miért minket választottak résztvevőink: 

• Az itt megszerzett tudással könnyebben érvényesülnek a szakmai életben. 
• Magyar nyelvű oktatást kapnak, nemzetközi szakmai háttérrel.
• Kiscsoportos, gyakorlatorientált foglalkozások vannak, saját projektekkel.
 

Aktuális Projektmenedzsment Képzések:
Projektvezető - 4 nap
  
Aktuális Projektmenedzsment Workshopok:
 
Projektmenedzsment Humán Kompetenciái - 2 nap
Projektmenedzsment Alapok - 2 nap
Projektmenedzsment Vezetőknek -
1 nap
MS Project Használat 2 nap
 
 
 
  
 

  • Ügyfélre szabható
  • Kényelmes
  • Rugalmas
  • 5-nél több munkatárs képzése esetén ideális

Céges ügyfeleink legkedveltebb képzési formája a vállalati kihelyezett képzésünk. A képzéstípus legfőbb előnyei: a rugalmas tematika, az ügyfélre szabott oktatási struktúra, az ügyfelek által kijelölt területekre fókuszált megoldások.

Kiknek ajánljuk? Azoknak a szervezeteknek, amelyek 5 főnél több munkatársukat szeretnék képezni, a kihelyezett képzés a legköltséghatékonyabb. Akiknek fontos a saját helyszín, a rugalmas időbeosztás és az egyéni tematika, azoknak kihelyezett képzéseink az ideálisak.

Tájékozódjon képzésünk részleteiről!


 


Ismerje meg képzéseinket, iratkozzon fel tematikus hírleveleinkre, és minden Sämling képzés árából kedvezményt kedvezményt adunk.

KÉPZÉS FELELŐS   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
edit.dandoci@samling.hu
 
KÉPZÉsszervező  
Csordás Vanda Clio
Telefon:
  +36 20 372 2401
Email:
projektmenedzsment
@samling.hu
 
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 04. 03 Nemzetközi Komplex Projektvezető
Nemzetközi Komplex Projektvezető - 2020. tavasz, Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
2020. 04. 16 Projektvezető
Projektvezető, Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
2020. 05. 07 Projektmenedzsment Humán Kompetenciái
Projektmenedzsment Humán Kompetenciái, Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
2020. 05. 29 Projektmenedzsment Vezetőknek
Projektmenedzsment Vezetőknek , Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.
Képzésünk azoknak szól, akik komoly tudást  vagy akár egy új szakmát szeretnének kapni a képzés végén. 

Olyan kollégáknak ajánljuk, akik vagy már vezetnek projekteket és szakmailag el akarják mélyíteni tudásukat, vagy mindazoknak, akik felé elvárás, hogy projekteket vezessenek a jövőben.
Workshopunkat azoknak ajánljuk, akik gyakran vesznek részt vállalati projektekben, akik kisebb projekteket vezetnek, akik rövid idő alatt gyorsan szeretnének gyakorlati tudást szerezni a projektek menedzseléséről.

A workshop célja, hogy a vezetők átlássák a projektmenedzsment eszköztárát. Megismerjék a projektmenedzsment kapcsolódását a szervezethez.
A tréning megtervezése során a legfontosabb szempont, hogy a tanulási folyamat beépüljön a napi életbe, ezért a tréningen a résztvevők saját élménnyel dolgoznak, így a képzés végén a megélt tapasztalatokat azonnal beépíthetik munkájukba.
A projekt tervezése és követése bonyolultabb projektek esetén megköveteli a számítástechnika napi használatát; a Microsoft Project ebben nyújt hatékony segítséget.