Kezdőlap Projektmenedzsment
Projektmenedzsment


Projektmenedzsment üzletágunkban
is folyamatosan azon dolgozunk, hogy képzéseinket és workshopjainkat elektronikus, távoktatás formába átalakítsuk és elérhetővé tegyük az Önök számára, a már jól ismert Sämling minőségben. Az elkövetkező napokban kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, hírleveleinket, és social média oldalainkat a legfrissebb híreinkért. Természetesen bárminemű felmerülő kérdésük esetén, keressenek minket bizalommal!
 
Tudjuk, mennyire fontos a projektek sikere, és mekkora tétje van egy-egy projektnek. És azt is tudjuk, mennyi buktatója van a projektirányításnak.

Magyarországon immár 20 éve foglalkozunk projektmenedzsment oktatással és tanácsadással, mintegy 1000 cégtől 3500 szakember vett részt e témakörben képzéseinken, így pontosan tudjuk, miért minket választottak résztvevőink: 

Az itt megszerzett tudással könnyebben érvényesülnek a szakmai életben. 
• Magyar nyelvű oktatást kapnak, nemzetközi szakmai háttérrel.
• Kiscsoportos, gyakorlatorientált foglalkozások vannak, saját projektekkel.
 
Aktuális Projektmenedzsment Képzések:
  
Aktuális Projektmenedzsment Workshopok:
 
Projekt- és csapatvezetés távolról - ONLINE

  • Ügyfélre szabható
  • Kényelmes
  • Rugalmas
  • 5-nél több munkatárs képzése esetén ideális

Céges ügyfeleink legkedveltebb képzési formája a vállalati kihelyezett képzésünk. A képzéstípus legfőbb előnyei: a rugalmas tematika, az ügyfélre szabott oktatási struktúra, az ügyfelek által kijelölt területekre fókuszált megoldások.

Kiknek ajánljuk? Azoknak a szervezeteknek, amelyek 5 főnél több munkatársukat szeretnék képezni, a kihelyezett képzés a legköltséghatékonyabb. Akiknek fontos a saját helyszín, a rugalmas időbeosztás és az egyéni tematika, azoknak kihelyezett képzéseink az ideálisak.

Tájékozódjon képzésünk részleteiről!


 


Ismerje meg képzéseinket, iratkozzon fel tematikus hírleveleinkre, és minden Sämling képzés árából kedvezményt kedvezményt adunk.

KÉPZÉS FELELŐS   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
edit.dandoci@samling.hu
 
KÉPZÉsszervező  
Csordás Vanda Clio
Telefon:
  +36 20 372 2401
Email:
projektmenedzsment
@samling.hu
 
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 06. 10 Projektmenedzsment Alapjai ONLINE
Projektmenedzsment Alapjai ONLINE, Online
2020. 06. 11 MS Project Használat - Online
MS Project használat - Online, Online
2020. 07. 01 Projekt- és csapatvezetés távolról ONLINE
Projekt- és csapatvezetés távolról, Online
Nehéz napokat élünk, de az élet és a munka megy tovább, csak másképp! De mit kell tennünk egy ilyen helyzetben? Hogyan bánjunk csapatunk tagjaival? Hogyan motiváljuk őket, miként kommunikáljunk velük? Hogyan tudjuk számon kérni munkájukat? Erre is van megoldás!
 
Workshopunkat azoknak ajánljuk, akik gyakran vesznek részt vállalati projektekben, akik kisebb projekteket vezetnek, akik rövid idő alatt gyorsan szeretnének gyakorlati tudást szerezni a projektek menedzseléséről.
Workshopunkat azoknak ajánljuk, akik gyakran vesznek részt vállalati projektekben, akik kisebb projekteket vezetnek, akik rövid idő alatt gyorsan szeretnének gyakorlati tudást szerezni a projektek menedzseléséről.

A projekt tervezése és követése bonyolultabb projektek esetén megköveteli a számítástechnika napi használatát; a Microsoft Project ebben nyújt hatékony segítséget.