Kezdőlap Projektmenedzsment
Projektmenedzsment

Tudjuk, mennyire fontos a projektek sikere, és mekkora tétje van egy-egy projektnek. És azt is tudjuk, mennyi buktatója van a projektirányításnak.

Magyarországon 19 éve foglalkozunk projektmenedzsment oktatással és tanácsadással, mintegy 1000 cégtől 3500 szakember vett részt e témakörben képzéseinken, így pontosan tudjuk, miért minket választottak résztvevőink: 

• Az itt megszerzett tudással és oklevéllel könnyebben érvényesülnek a szakmai életben. 
• Magyar nyelvű oktatást kapnak, nemzetközi szakmai háttérrel.
• Kiscsoportos, gyakorlatorientált foglalkozások vannak, saját projektekkel.

Aktuális Projektmenedzsment KÉPZÉSEK:
Projektvezető - 4 nap
  
Aktuális Projektmenedzsment WORKSHOPOK:
 
MS Project használat2 nap
Projektmenedzsment Humán Kompetenciái2 nap
Projektmenedzsment Alapok 2 nap
Projektmenedzsment Vezetőknek
1 nap
 
 
 
  
 

 • Ügyfélre szabható
 • Kényelmes
 • Rugalmas
 • 5-nél több munkatárs képzése esetén ideális

Céges ügyfeleink legkedveltebb képzési formája a vállalati kihelyezett képzésünk. A képzéstípus legfőbb előnyei: a rugalmas tematika, az ügyfélre szabott oktatási struktúra, az ügyfelek által kijelölt területekre fókuszált megoldások.

Kiknek ajánljuk? Azoknak a szervezeteknek, amelyek 5 főnél több munkatársukat szeretnék képezni, a kihelyezett képzés a legköltséghatékonyabb. Akiknek fontos a saját helyszín, a rugalmas időbeosztás és az egyéni tematika, azoknak kihelyezett képzéseink az ideálisak.

Tájékozódjon képzésünk részleteiről! • Kipróbált tematikák
 • Gyors és hatékony képzés
 • Alapozáshoz és a szakmai tudás frissítéséhez ajánljuk
 • 5-nél kevesebb munkatárs képzése esetén ideális

A projektmenedzsment ismeretek megalapozásához - vagy a korábban tanult ismeretek frissítéséhez - a szakmai továbbképzéseinket kínáljuk. 2-4 napos képzéseink kipróbált tematikákkal indulnak, gyors és egyszerű megoldást adnak a projektmunkatársak hatékony képzésére.

Kiknek ajánljuk? Azoknak a szervezeteknek, akik 5-nél kevesebb munkatársukat szeretnék képezni olyan kurzusokon, amik már jól bevált, széles körben oktatott tematikák mentén zajlanak.

Tájékozódjon képzésünk részleteiről! • Pályázati forrásból finanszírozható
 • Nyílt és kihelyezett formában is elvégezhető
 • Megtanítja a közös projektnyelvet
 • Biztos alapot ad a projektmunkához

A projektek eredményességének javításához nyújt segítséget pályázatokból finanszírozható projektmenedzsment képzésünk. Kis- és közép-, valamint nagyvállalatok számára is érdemes kihasználni a VEKOP és GINOP pályázatok releváns kiírásait, amelyekkel forrásokat nyerhetnek a munkaerő képzésére! 

Kiknek ajánljuk? Olyan cégeknek, akik pályázati forrásból finanszírozzák kollégáik képzését, és szeretnék a projekteken dolgozó munkatársak szakmai kompetenciáját növelni. Fontos, hogy a szervezetek érintett tagjai mind beszéljék a közös projektnyelvet - aki felismeri ezt a törvényszerűséget, annak ajánljuk a Projektmenedzsment alapjai c.  engedélyezett képzésünket!

Tudjon meg többet engedélyezett Projektmenedzsment képzésünkről!


A humán erőforrás fejlesztésre kiírt VEKOP és GINOP pályázatokról ITT, cégünk engedélyezett képzéseiről ITT tájékozódhat!


Ismerje meg képzéseinket, iratkozzon fel tematikus hírleveleinkre, és minden Sämling képzés árából kedvezményt kedvezményt adunk.

KÉPZÉS FELELŐS   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
edit.dandoci@samling.hu
KÉPZÉsi asszisztens  
Licsár Alexandra
Telefon:
  +36 20 289 4200
Email:
alexandra.licsar@samling.hu
 
KÉPZÉS NAPTÁR
2019. 09. 18 Projektmenedzsment Vezetőknek
Projektmenedzsment Vezetőknek - 2019. ősz, Hattyúház, Budapest, 1015, Hattyú u. 14.
2019. 09. 19 Projektmenedzsment Alapok E-000240/2014/D005
Projektmenedzsment Alapok - 2019. ősz - Pontos időpont egyeztetés alatt!, Hattyúház, Budapest, 1015, Hattyú u. 14.
2019. 09. 26 Projektvezető
Projektvezető - 2019. ősz - Pontos időpont egyeztetés alatt!, Hattyúház, Budapest, 1015, Hattyú u. 14.
2019. 09. 26 Projektmenedzsment Humán Kompetenciái
Projektmenedzsment Humán Kompetenciái - 2019. ősz - Pontos időpont egyeztetés alatt!, Hattyúház, Budapest, 1015, Hattyú u. 14.
2019. 10. 11 Nemzetközi Komplex Projektvezető
Nemzetközi Komplex Projektvezető - 2019. ősz - Pontos időpont egyeztetés alatt!, Hattyúház, Budapest, 1015, Hattyú u. 14.
2019. 10. 17 MS Project Használat
MS Project használat - 2019. ősz - Pontos időpont egyeztetés alatt!, Hattyúház, Budapest, 1015, Hattyú u. 14.
Képzésünk azoknak szól, akik komoly tudás vagy akár egy új szakmát szeretnének kapni a képzés végén.  
Olyan kollégáknak ajánljuk, akik vagy már vezetnek projekteket és szakmailag elakarják mélyíteni tudásukat vagy olyan kollégáknak, akik felé elvárás, hogy projekteket vezessenek a jövőben.
A projekt tervezése és követése bonyolultabb projektek esetén megköveteli a számítástechnika napi használatát; a Microsoft Project ebben nyújt hatékony segítséget.
A tréning megtervezése során a legfontosabb szempont, hogy a tanulási folyamat beépüljön a napi életbe, ezért a tréningen a résztvevők saját élménnyel dolgoznak így a képzés végén a megélt tapasztalatokat azonnal beépíthetik munkájukba.
Olyan kollégáknak ajánljuk, akik gyakran vesznek részt vállalati projektekben, akik kisebb projekteket vezetnek, akik rövid idő alatt gyorsan szeretnének gyakorlati tudást szerezni a projektek menedzseléséről.
A workshop célja, hogy a vezetők átlássák a projektmenedzsment eszköztárát. Megismerjék a projektmenedzsment kapcsolódását a szervezethez.